Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

lucrin de bi iğne sanırım artık cuma günü vericek banada galiba 3 gün sonra tekrar gel dedi
profosyenel bi grup bencede

evet canım iğne bende ilk defa ayın 20 de başlıyacam biraz tedirginim ama herkez çok kolay hiç canın acımıyor diyor yaparken zorlanmam inşallah

kızlar hepinize merhaba
ben şimdi lucrin kıst yaparmı acabaya takıldım
lucrin kiste sebep olabiliyormuş olursada tedavi ertelenebiliyormuş
ya kist olursa diye korkmaya başladım hakkımızda hayırlısı

korkmayın kızlar çok kolay lucrin iğnesi.ilk tedavimde bende çok korkuyodum eşimle birlikte yapmıştık ilk iğnemi.sonra ben kendim yaparım dedim ve devam ettim :)

Temmuzcum benim kistim lucrinden önce olduğu halde bile sorun olmadı.sen kafana takma lütfen.

kızlar hepinize merhaba
ben şimdi lucrin kıst yaparmı acabaya takıldım
lucrin kiste sebep olabiliyormuş olursada tedavi ertelenebiliyormuş
ya kist olursa diye korkmaya başladım hakkımızda hayırlısı

canım benim her hormon ilacının kist yapma etkisi var ama sonuçta sen 3-4 gün arayla takipte olucaksın ve yumurtan geliştikçe en uygun zamanda onları topluyorlar sonuçta içindeki tüp yumoşları topladıkları için kist falan yapcak bişey kalmıyo sen korkma doktorun ehliyse senin yumoşlarını yeterince büyüdüğünde alcak zaten kiste dönmesine izin vermez mesela ben ilk zamanlar 225 ml gonal-f kullanıyordum yumoşlarım çabuk cvp verdi tedaviye o yüzden 187,5 mle düşürdü doktorum daha fazla büyüyüp kist yapmasın diye ondan kısa bir zaman sonrada topladılar zaten seninde öle takiple olacağı için kist dönüşmesine izin vermezler sen daha tedavinin başında evham yapıp moralini bozma

iğne acımıyo merak etmeyin benimde ağrı eşiğim çok düşüktür bana eşim yapıyo kendim yapamam

Arkadaşlar merhaba,

İnşallah;
* Sonuç bekleyenler pozitifi görsünler,
*Yumoşları toplanacaklar kaliteli kaliteli yeterli sayıda yumoşu toplansın,
*Tedavisi devam edenlerin tedavisi sosunsuz acısız devam etsin inşallahzemuszemus

Bende bugün 3.iğnemi vurdurucam, menagon kullanıyorum ama çok acıtıyor olsun yeterki bebiş(ler) gelsin,

Başka menagon kullanan yok sanırım?

her acı her iğne beni sana yaklaştırıyor bebeğim diye düşün yavrularımız için herşey mübah

valla benimki öle çok bi acı vermiyo tabi hissediyorsun ama hafif.
bu arada transferde narkoz alcak varmı aneztezili olacak? birde bu işlme nasıl ameliyata girer gibi giricez toplama işlemine

valla benimki öle çok bi acı vermiyo tabi hissediyorsun ama hafif.
bu arada transferde narkoz alcak varmı aneztezili olacak? birde bu işlme nasıl ameliyata girer gibi giricez toplama işlemine

canım transfer acılı bir işlem olmadığı için anestezili yaptıran duymadım yumurta toplama işlemindede iğne yapıolar pat diye gidiyosun daha önce ameliyat oldun mu bilmem ama bu öle ameliyat narkozu gibi ağır değil işlemden sonra hemen ayılıyorsun ben kolay bayılmadığım iin bana çok narkoz vermişler ama onda bile çabuk ayıldım endişe verici bişey değil korkma sakın

daha önce ameiliyat olmadım çok şükür pek öle hastada da olamdım
dr kendi dedi sana transferde anestezi verelim diye kasıyorum kendimi elimde değil
ya bayılmazsam işlmei duyarmıyım uyuyana kadar bekliyorlarmı

canım iğneyi yaptıkları an gidiyosun zaten benim narkoza dirençli olmamın sebebi daha önce büyük bir ameliyat geçridim o yüzden sana iğneyi yaptıkları an küt diye gidersin uyanıncada ağrın falan olmaz sonraki günler gaz sancısı ve şişkinlik oluyor o kadar şimdiden sıkma canını olur mu hepsi geçer merak etme

teşekkür ederim canım inş herşey güzel olcak inanıyorum
dr güveniyorum 14 nisan gibi toplancak yumurtalar galiba 18 gibide transfer olur dedi transferden bi hafta sonra erkek kardeşimin düğünü var inş sorunsuz geçerde düğünde sağlıklı olurum

çok dikkat etmen lazım canım öle koşturup oynayamazsın topuklu ayakkabı giymemen gerekiyo dikkatli ol aman diim yani he heba olur walla herşey

slm kızlar naber :) eski sayfalara bakamadım çok yazmışsınzı hamile arkadaşlar varmı?

Arkadaşlar merhaba,

3 toz bir su olarak menagon kullanıyodum, iş yerim yakın diye Bakırköy Acıbadem.e gittim iğne kas içinden olduğu için, hemşire 1 toz 1 su yapmış, çok moralim bozuldu, sonra dr.la görüştük 2 toz daha yaptılar.

Orda ağlamadım ama çıkınca kendimi tutamadım, ortalığı birbrine kattım orda ama olan olan bi kere.

iğnelerinizi dışarda yaptırıyorsanız aman dikkat edin, kimse bizim işimizi biz gibi takip etmiyor.

senağlama

doğru söylüyosun canım geçmiş olsun. insan bu dönemde zaten hassas oluyor ilgi bekliyor birde böyle şeyler yaşayınca sinirleri bozuluyor haklısın. ben listeyi arıyorum am abulamıyorum ya... kızları merak ediyorum kimlerin toplaması yapıldı kimlerin transferi yapıldı. hamile varmı.... :))

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................tedavi 1 ay ertelendi
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NİSAN LUCRİN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................gone _f kullanıyo yumoş büyütüyo
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... puregon kullanıyor yumoş büyütüyo
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................mene gon kullanıyo yumoş büyütüyor
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... 15 nisan sonuç bekliyor
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................purog on yumoş büyütüyo
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................regl bekliyor

--------------------------------------------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…