kızlar ya eşimizle biz seviniyoruz tabi ama bir türlü hamileyim gibi olmuyo yani salak gibiyiz sevinemedik en yakın arkadaşımız 2 kere boş gebelik yaşadı o yüzden biz kalp atışlarını duyunca sölemek istiyoruz yani niye böleyiz anlamadım hep olumsuz şeyler yaşadıkya bundada inanamıyoruz herhalde sizce niye böleyiz
kızlar 9. gün sonucum 136.2
ben galiba HAMİLEYYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
rabbim sana şükürler olsun hep buraya bu yazıyı yazacağım günü hayal etmiştim maaşallah subhanallah en sonunda yazdım sana binlerce kere şükürler olsun rabbim nolur en kısa zamanda arkadaşlarımada bu duyguyu yaşat tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip et yarabbim
:teytey::teytey:
Çok ama çoooook tebrik ederim,
Darısı başımıza:dance:
nedimeeee nabeeeeeeeer
gizemli83 ne güzel bir haber bu arakadaşım; beklenen, özlenen, dualı bebekler olacaklar bizimkiler.
umarım hayırlı evlat olur hepsi.
çok tebrik ederim, tamamına ersin güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah.
kızlar ya eşimizle biz seviniyoruz tabi ama bir türlü hamileyim gibi olmuyo yani salak gibiyiz sevinemedik en yakın arkadaşımız 2 kere boş gebelik yaşadı o yüzden biz kalp atışlarını duyunca sölemek istiyoruz yani niye böleyiz anlamadım hep olumsuz şeyler yaşadıkya bundada inanamıyoruz herhalde sizce niye böleyiz
çok saol canım benim çok teşşükür ederim darısı tüm isteyenlerin başına
yasmiiin canım iyiyim çokiyi çok mutluyum baksana gizemlimm hamile çok duygulandım mümkün olsaydı onu kucaklayıp öpmek isterdim...ALLAHIM bebeğini kucaklamayı koklamayı da nasib kısmet etsin dualarım onunla ..darısı senin başına canımm :teselli:
yasmiiin canım kocanın kazağını mı örüyorsun)???
ya orası öle abla doğrusun bugün merkezden de aradılar ama olsun biz şu kalbini görlimde miniğimin .....bende seni çok sevdim abla ya tanışsak keşke facede yada msnin varsa özelden yaz ekliim senigizemliim canımm inan artık ona boş gebelik olarak bakma düşünme yavrun orada bak ben artık yürekten inandım)onunla konuş onu sev tereddüt etme herşey yolunda gidiyor ne diyeyim ki inan kelime bulamıyorum çok duygulandım gizemlimm senide yavrunu da çok seviyorum!!!!!!!!! :1hug: opuyorumnanaktan
Peki şimdi ailelere ve yakınlara ne zaman söyleyceeksiniz; beklemek gerekiyor mu?
yasmiiin canım kocanın kazağını mı örüyorsun)???
merhaba kızlarrrrr nedıme abla nasılsın basladınmı tedavıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?