kızlar 9. gün sonucum 136.2
ben galiba HAMİLEYYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
rabbim sana şükürler olsun hep buraya bu yazıyı yazacağım günü hayal etmiştim maaşallah subhanallah en sonunda yazdım sana binlerce kere şükürler olsun rabbim nolur en kısa zamanda arkadaşlarımada bu duyguyu yaşat tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip et yarabbim
:teytey::teytey:
çok saol canım çooook teşekkür ederim bu topicten herkes anne olarak çıkıcak inşallahcanım çok sevindim.sanki benim gebelik haberimmiş gibi.inşallah allahım tamamına erdirir.hihoyyythihoyyythihoyyyt
gizemcimmmmmmm hayırlı olsun tatlımmmm çok sevindimmm ben yazmıştım zaten hamile diye allah kucağına almayıda nasip etsin tatlım:hooray: :teytey::teytey::teytey:
kızlar 9. gün sonucum 136.2
ben galiba HAMİLEYYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
rabbim sana şükürler olsun hep buraya bu yazıyı yazacağım günü hayal etmiştim maaşallah subhanallah en sonunda yazdım sana binlerce kere şükürler olsun rabbim nolur en kısa zamanda arkadaşlarımada bu duyguyu yaşat tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip et yarabbim
:teytey::teytey:
Gizemli hayırlı olsun bebeğin geliyor yani opuyorumnanaktan rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
ya kızlar şu an iş yerindeyim ağlıyorum ama sesizce
ben kanser hastasıyım bilen vardır aranızda tek yumurtalığım yok benim ama olabiliyormuş demek nolur dua edin hepimiz bir gün anne olcağız hepimiz umutsuzluk yok sabır var biz kolay yolda anne olmadık esas anneliği bize sormalılar öle bir duygu ki bu annelik insan lbaratuvardaki embriyolarının bile halini merak ediyor benim dondurulmuşum olmadı maalesef kalitesizdi ama inanın kalan 7 yumurtam çöpe atıldı diye bile üzüldüm....
canim ya ben boyle bir baslik bile acmistim kalan embriyolariniz icin neler hissettiniz diye, daha simdiden ben de bunu dusunuyorum( Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin, embro icimize konduktan sonra ona can veren Allah diye dusun, kalanlar sadece embro ben oyle rahatlattim kendinimi.
artik yuzun hep gulsun arkadasim agiz tadiyla bir hamilelik cok kolay ve saglikla bir dogumla canina kavusman dilegiyle.
gizemli canım hayırlı olsun bebişin rabbim tamamına erdırsın ve tez zamanda bızede nasıp etsın
canım inan o kadar sevındımkı ne dıyecegımı bılmıorum embrıyolarımı hasretle beklıyorum .
inan orada tekler dıe üzülüyorum hatta.
eşim beni arayamamış bıle, kotu haber alcak dıye ama oda cok sevındıhihoyyyt
rabbim inşallah bizedee bu topikten hamiş haberleri vermeyı nasıp eder senın mutlulugun bizim mutlulugumuz gizemliiiiiii
canım çok teşekkürler çok tatlısın amin canım tüm bekleyenler bu duyguyu yaşasın en kısa zamandagizemli aşkım hayırlı olsun bebişin bugün okudum sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bekleyen isteyen herkese
Gizemli hayırlı olsun canım inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.Kızlar bu arada beni de listeye alırmısınız bende regl bekliyorum bugün yarın tedaviye başlarım allahın izniyle kistim de gitmiştir inşallah hemen başlarım tedaviye diğer arkadaşlardan hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum sizlerin hamile oduğunu öğrenmek insana moral ve çok büyük bi mutluluk veriyo
canım çok teşekkürler çok tatlısın amin canım tüm bekleyenler bu duyguyu yaşasın en kısa zamanda
evet canım aynen öle gittikçe artıyo hamileler daha da artsın hepimiz hamiş olalım inşallah
canım bu şekilde tebrikleri kabul etmek çok güzel dimi ?
nekadar seviliyorsun ama ben bebişini daha çok seviyorum baş rol kahramanı o çünki bütün tebrikler ona aslında o tutunmayı başardı
dün bir arkadaşımdan öğrendim tüp bebekleri çok zeki oluyormuş gelişmiş iyi nitelikte embriyo odukları için hadi inşallah çok akıllı olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?