Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım çok sevindim.sanki benim gebelik haberimmiş gibi.inşallah allahım tamamına erdirir.hihoyyythihoyyythihoyyyt

gizemcimmmmmmm hayırlı olsun tatlımmmm çok sevindimmm ben yazmıştım zaten hamile diye allah kucağına almayıda nasip etsin tatlım :hooray: :teytey::teytey::teytey:

canım çok sevindim.sanki benim gebelik haberimmiş gibi.inşallah allahım tamamına erdirir.hihoyyythihoyyythihoyyyt
çok saol canım çooook teşekkür ederim bu topicten herkes anne olarak çıkıcak inşallah
gizemcimmmmmmm hayırlı olsun tatlımmmm çok sevindimmm ben yazmıştım zaten hamile diye allah kucağına almayıda nasip etsin tatlım :hooray: :teytey::teytey::teytey:

çoookk saol fıstık......evet canım senin listen bana uğurlu geldi bileydim aylar önce bi liste yaptırırdım sana :)))

canım hayırlı duan için çok sağol Allah razı olsun.
çok sevindim tatlım bu bebeğin gelişiyle bütün dertler kederler geride kalıcak ağız tadıyla doğurmak analı babalı büyütmek nasip olsun güzelim
tekrar gözün aydın ayağını sürü bizde geliyoruz arkandan :)zemuszemus

Gizemli hayırlı olsun bebeğin geliyor yani opuyorumnanaktan rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

canim ya ben boyle bir baslik bile acmistim kalan embriyolariniz icin neler hissettiniz diye, daha simdiden ben de bunu dusunuyorum( Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin, embro icimize konduktan sonra ona can veren Allah diye dusun, kalanlar sadece embro ben oyle rahatlattim kendinimi.
artik yuzun hep gulsun arkadasim agiz tadiyla bir hamilelik cok kolay ve saglikla bir dogumla canina kavusman dilegiyle.

saol canım benim ii dileklerin......inşallah hepimiz öle ağız tadıyla bir hamilelik geçirir sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz.....giden meleklerimiz allah kavuştu aynen bende öle düşünüyorum

annnelik duygusu işte anne olmadan başlıyor demekki daha

gizemli canım hayırlı olsun bebişin rabbim tamamına erdırsın ve tez zamanda bızede nasıp etsın
canım inan o kadar sevındımkı ne dıyecegımı bılmıorum embrıyolarımı hasretle beklıyorum .
inan orada tekler dıe üzülüyorum hatta.
eşim beni arayamamış bıle, kotu haber alcak dıye ama oda cok sevındıhihoyyyt
rabbim inşallah bizedee bu topikten hamiş haberleri vermeyı nasıp eder senın mutlulugun bizim mutlulugumuz gizemliiiiiii

canımsın saol çoook saol...hepimiz bu güzel haberleri vericez inşallah eşimize sevidiklerimize inşallah sende hayırlı sonuçlar elde ediceksiniz

biz eşimle hala sevinemedik kese görünsün kalbini duyalım öle inanıcaz herhalde daha çok erken bizim için

Gizemli hayırlı olsun canım inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.Kızlar bu arada beni de listeye alırmısınız bende regl bekliyorum bugün yarın tedaviye başlarım allahın izniyle kistim de gitmiştir inşallah hemen başlarım tedaviye diğer arkadaşlardan hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum sizlerin hamile oduğunu öğrenmek insana moral ve çok büyük bi mutluluk veriyo

gizemli aşkım hayırlı olsun bebişin bugün okudum sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bekleyen isteyen herkese

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................18 nisan lucrin le başlıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................20 nisan lucrinle başlıyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NİSAN LUCRİN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................TRANSF ER BEKLİYO
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... TRANSFER BEKLİYO
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................purog on yumoş büyütüyo
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................yumoş büyütüyo
26.aralma.....................................????????................???????????????????.................regl bekliyor
HAMİŞLER:

.1- benmasal...............................HAMİŞŞŞŞŞŞ: :
2-GİZEMLİ83..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞ

gizemli aşkım hayırlı olsun bebişin bugün okudum sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bekleyen isteyen herkese
canım çok teşekkürler çok tatlısın amin canım tüm bekleyenler bu duyguyu yaşasın en kısa zamanda

evet canım aynen öle gittikçe artıyo hamileler daha da artsın hepimiz hamiş olalım inşallah

canım bu şekilde tebrikleri kabul etmek çok güzel dimi ?
nekadar seviliyorsun ama ben bebişini daha çok seviyorum baş rol kahramanı o çünki bütün tebrikler ona aslında o tutunmayı başardı
dün bir arkadaşımdan öğrendim tüp bebekleri çok zeki oluyormuş gelişmiş iyi nitelikte embriyo odukları için hadi inşallah çok akıllı olurlar.

çok saol canım benim evet canım çok güzel tabiki bebişimde teyzesini çok sevmiş öle dedi bana az önce allah tüm isteyenlere versin en kısa zamanda
zeki olcak tabi bebeklerimiz azimli anne ve azimli babaların zeki beişleri olucaklar

kızlar ya eşimizle biz seviniyoruz tabi ama bir türlü hamileyim gibi olmuyo yani salak gibiyiz sevinemedik en yakın arkadaşımız 2 kere boş gebelik yaşadı o yüzden biz kalp atışlarını duyunca sölemek istiyoruz yani niye böleyiz anlamadım hep olumsuz şeyler yaşadıkya bundada inanamıyoruz herhalde sizce niye böleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…