evet canım sınavım sper gectı cok rahattım fazla calısamadıgım ıcın.
çok sevindim :lepi: ne okumak istiyosun?
acıkogretım dusunuyorum canım. bu ay tup bebek tedavısınede baslayabılırım. cok kararsız kaldım. tedavıden cok korkyorum ya offfeyvahedigeldismile
acıkogretım dusunuyorum canım. bu ay tup bebek tedavısınede baslayabılırım. cok kararsız kaldım. tedavıden cok korkyorum ya offfeyvahedigeldismile
kızlar 9. gün sonucum 136.2
ben galiba HAMİLEYYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
rabbim sana şükürler olsun hep buraya bu yazıyı yazacağım günü hayal etmiştim maaşallah subhanallah en sonunda yazdım sana binlerce kere şükürler olsun rabbim nolur en kısa zamanda arkadaşlarımada bu duyguyu yaşat tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip et yarabbim
:teytey::teytey:
oncelikle gizemli 83 tebrik ediyorum canim, cok guzel degerin var masallah.
pany 86 ne guzel seninde 6 yumurta dollenmis.sana kactane transfer edecekler.
karatasoz insallah sende hamilesindir ne guzel cift cizgin cikmis Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin
gelelim bana sabah erkenden gittim ve 14 yumurta toplanmis norkoz verip bayiltmadilar. sadece agri kesici verdiler ilk basladiklarinda cok agridi sonra birazdaha iyidi. bir saat dinlendim sonra yerimden kalkamadim cok midem bulandi basim dondu. su anda hala agriyor belim karnim yarin arayip haber alcaz kac tanesi dollenmis bakalim. bir tane embrio transfer edecekler keske iki falan olsaydi.
saol canım benim teekkürler en kısa zamanda seninde bunu yaşaman dileğiyle inaşşal olucak tatlım inşallahoh beee canım çok sevindim hihoyyythihoyyyt
ya nete giremiyorum bağlantı sorunu var.inanki öldüm meraktan kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim maşallah çok güzel değerin :lepi:
Allah tamamına erdirsin :)
sayfamıza da maşallah 2.hamiş haberimizi aldık çok şükür
darısı bizlere inşallah
evet canım allahın izniyle hepimiz anne olucaz hiç merak etme anne olanlara maaşallah anne olmayanlarada inşallah diyelim :=)gizemli83 hayırlı olsun canım. Ne güzel yaa . İnşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olur. Darısı olmayanlara bana :kedi: AMİNN
ooooooooooooooooooooollllleyyyyyyyyyyyy ya saçmalama o zaman bu zaman hormon mu kalır aayyyy hadi hayırlısı yahuuu hamiş geldi hamiş canım senide tüp bebek topiğindeki 2010 aralık 2011 ocak tüp bebekle anne olanlar buraya topiğine bekliorum bizi biz anlıyoruz dier topicler bir tuaf kan testininde haberini muhakkak verkızlar ben az önce idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı :/ acaba eski gebeliğimden kalma hormonlarım olabilirmi, kendimi heveslendirmek istemiyorum.
maaşallah hepimize maaşallah olmayanlar olanlara maaşallah desin olanlar olmayanlara inşallah diye dua etsinneyse kızlar boşverin, ben yarın bir kan testi vereyim bana dua edin nolur, nazardan çok korkuyorum yarın görüşürüz
canım çok saol çok teşekkür ediyo bebeişim teyzesine ay hadi hayırlısı ii döllenmeler cicim inşallah ii bir kavuşma olur sizinkiler için....ben doktoruma demiştim ki aylardır buluşamadılar bence bunlar buluşunca bomba olucak diye benimki olmadı ama senin ki olur inşallahoncelikle gizemli 83 tebrik ediyorum canim, cok guzel degerin var masallah.
pany 86 ne guzel seninde 6 yumurta dollenmis.sana kactane transfer edecekler.
karatasoz insallah sende hamilesindir ne guzel cift cizgin cikmis Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin
gelelim bana sabah erkenden gittim ve 14 yumurta toplanmis norkoz verip bayiltmadilar. sadece agri kesici verdiler ilk basladiklarinda cok agridi sonra birazdaha iyidi. bir saat dinlendim sonra yerimden kalkamadim cok midem bulandi basim dondu. su anda hala agriyor belim karnim yarin arayip haber alcaz kac tanesi dollenmis bakalim. bir tane embrio transfer edecekler keske iki falan olsaydi.
canım yumurta sayın cok ii insallaah embrıyo sayında iidir
bana 2 tane transfer yapılcak.benım narkoz aldıgım alde hala sancım var belım ve kasıklarımda ama kanamam durdu şukur hayırlısı bakalım senın tarnsfer ne zamn mış benımkı carsamba galıba ama ben yarın yıne arıcam haber almak için kucuk emboşlardanŞeniz
kızlar ben az önce idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı :/ acaba eski gebeliğimden kalma hormonlarım olabilirmi, kendimi heveslendirmek istemiyorum.
hepimiz adına amiiiiiiiiiiiiin diyorum canım benim, sen doktora gidicektin nolduuuu naniknanik
merhaba kızlarrrrr nedıme abla nasılsın basladınmı tedavıne
bugün sürpriz bir şekilde reglim başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?