Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

acıkogretım dusunuyorum canım. bu ay tup bebek tedavısınede baslayabılırım. cok kararsız kaldım. tedavıden cok korkyorum ya offfeyvahedigeldismile

içinden ne zman başlamak geçiyorsa o zaman başla canım ama tedaviden neden korktuğunu anlamadım.

oh beee canım çok sevindim hihoyyythihoyyyt
ya nete giremiyorum bağlantı sorunu var.inanki öldüm meraktan kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim maşallah çok güzel değerin :lepi:
Allah tamamına erdirsin :)
sayfamıza da maşallah 2.hamiş haberimizi aldık çok şükür
darısı bizlere inşallah

gizemli83 hayırlı olsun canım. Ne güzel yaa . ınşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olur. Darısı olmayanlara bana :kedi: AMıNN

kızlar ben az önce idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı :/ acaba eski gebeliğimden kalma hormonlarım olabilirmi, kendimi heveslendirmek istemiyorum.

neyse kızlar boşverin, ben yarın bir kan testi vereyim bana dua edin nolur, nazardan çok korkuyorum yarın görüşürüz

kızlar ben az önce idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı :/ acaba eski gebeliğimden kalma hormonlarım olabilirmi, kendimi heveslendirmek istemiyorum.

aa inanmıyorum kaçıncı günündü karatasöz?
idrarda pozitif pek yanlış çıkmıyo bunu hep görüyoruz inşallah canım inşallah hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
oncelikle gizemli 83 tebrik ediyorum canim, cok guzel degerin var masallah.

pany 86 ne guzel seninde 6 yumurta dollenmis.sana kactane transfer edecekler.

karatasoz insallah sende hamilesindir ne guzel cift cizgin cikmis Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin

gelelim bana sabah erkenden gittim ve 14 yumurta toplanmis norkoz verip bayiltmadilar. sadece agri kesici verdiler ilk basladiklarinda cok agridi sonra birazdaha iyidi. bir saat dinlendim sonra yerimden kalkamadim cok midem bulandi basim dondu. su anda hala agriyor belim karnim yarin arayip haber alcaz kac tanesi dollenmis bakalim. bir tane embrio transfer edecekler keske iki falan olsaydi.

canım yumurta sayın cok ii insallaah embrıyo sayında iidir
bana 2 tane transfer yapılcak.benım narkoz aldıgım alde hala sancım var belım ve kasıklarımda ama kanamam durdu şukur hayırlısı bakalım senın tarnsfer ne zamn mış benımkı carsamba galıba ama ben yarın yıne arıcam haber almak için kucuk emboşlardan Şeniz

saol canım benim teekkürler en kısa zamanda seninde bunu yaşaman dileğiyle inaşşal olucak tatlım inşallah
gizemli83 hayırlı olsun canım. Ne güzel yaa . İnşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olur. Darısı olmayanlara bana :kedi: AMİNN
evet canım allahın izniyle hepimiz anne olucaz hiç merak etme anne olanlara maaşallah anne olmayanlarada inşallah diyelim :=)
ooooooooooooooooooooollllleyyyyyyyyyyyy ya saçmalama o zaman bu zaman hormon mu kalır aayyyy hadi hayırlısı yahuuu hamiş geldi hamiş canım senide tüp bebek topiğindeki 2010 aralık 2011 ocak tüp bebekle anne olanlar buraya topiğine bekliorum bizi biz anlıyoruz dier topicler bir tuaf kan testininde haberini muhakkak ver
neyse kızlar boşverin, ben yarın bir kan testi vereyim bana dua edin nolur, nazardan çok korkuyorum yarın görüşürüz
maaşallah hepimize maaşallah olmayanlar olanlara maaşallah desin olanlar olmayanlara inşallah diye dua etsin
canım çok saol çok teşekkür ediyo bebeişim teyzesine ay hadi hayırlısı ii döllenmeler cicim inşallah ii bir kavuşma olur sizinkiler için....ben doktoruma demiştim ki aylardır buluşamadılar bence bunlar buluşunca bomba olucak diye benimki olmadı ama senin ki olur inşallah

hadi hayırlı haberler alırsınız inşallah kızlarrr

yasmin sen ne diyorsun?????????
hemen git kan testi yaptır
iyide senin transferin ne zaman olmuştu canım benniye hatırlamıyorumm;(((opuyorumnanaktan

hepimiz adına amiiiiiiiiiiiiin diyorum canım benim, sen doktora gidicektin nolduuuu naniknanik

yasmincim benim de çarşamba günü yumurta takibim var görücez bakalım iyi yumurtlayabilmişim mi....herhalde yumurta toplama nezaman yapılacak söyler.ama ben şimdi seni merakediyorum testte pozitif çıktı ise kesinlikle hamilesin sabah sonucu yaz olur mu? opuyorumnanaktan :Saruboceq:alkisalkisalkis

merhaba kızlarrrrr nedıme abla nasılsın basladınmı tedavıne

melek canımsen nasılsın? ben tedaviye devam yumurta takibim yapılıyor.tedaviden korktuğunu söylüyorsun ama bana soracak olursan tedavi bana çok zevkli geliyor iğneyi her yaptığımda mutlu oluyorum çünkü yavruma yaklaştığımı düşünüyorum.olumsuz tarafı günler geçmiyoooorr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nedime sen başladınmı tedaviye.ben çarşamba veya perşembe ist da olcakmışım.allahım az önce kardeşimi yolcu ettim.o kadar hazırlıksızımki.allahım yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…