Zübeyde cim regl bekliyordan yumoş büyütüyora geçtim :)))
bende istiyorum yaa(
bende istiyorum yaa(
sabret tatlım bizimkileride yazıcam bi adet olalım :)
Canım karatasoz regl bekliyorsun işte canım: ne kadar az kalmıştır hemde, her zamanki gibi sabır, biz ne kdara sabırlı kadınlarız ya :)
yok canım olmadı bugün 9. günümgizemli sende lekelenme oldumu peki şimdiye kadar.bende oda yok.
canım benimde aynen senin gibi hiçbir belirtim yok ama ben dayanamadım 7. günde test yaptırdım 46,55 çıktı idrardada ikinci çizgi silik çıktı sende bi kanda baktır çok merak ediyorsan
kizlar merhaba bende lucrine baslamayi bekliyorum, haftaya Insallah doktor uc hafta kullanabilirsin yumurtalarin boyutlari farkli uzun sure baskilayip ayni oranlarda baslariz belki de dedi, haftaya kesinlesicek hangi yontemle baslanacagi, morelim bozuldu biraz, haayirlisi diye avutuyorum kendimi
kizlar merhaba bende lucrine baslamayi bekliyorum, haftaya Insallah doktor uc hafta kullanabilirsin yumurtalarin boyutlari farkli uzun sure baskilayip ayni oranlarda baslariz belki de dedi, haftaya kesinlesicek hangi yontemle baslanacagi, morelim bozuldu biraz, haayirlisi diye avutuyorum kendimi
ay hala galiba diyor deliiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah nazarlardan korusun, kapi gb sonucun var oh oh Masallah
:dance::teytey::teytey:
kızlar 9. gün sonucum 136.2
ben galiba HAMİLEYYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
rabbim sana şükürler olsun hep buraya bu yazıyı yazacağım günü hayal etmiştim maaşallah subhanallah en sonunda yazdım sana binlerce kere şükürler olsun rabbim nolur en kısa zamanda arkadaşlarımada bu duyguyu yaşat tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip et yarabbim
:teytey::teytey:
alkisalkisalkis :dance: canım beniiim Allah kucağınada almayı nasip etsin inş. :) hadi bakalım bundan sonra çok iyi beslen, bilgisayardan birazcık uzak dur, balığını, yumurtanı, sütünü ihmal etme emi kuzum :) duaların içinde amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum :) a.s.
alkisalkisalkis :dance: canım beniiim Allah kucağınada almayı nasip etsin inş. :) hadi bakalım bundan sonra çok iyi beslen, bilgisayardan birazcık uzak dur, balığını, yumurtanı, sütünü ihmal etme emi kuzum :) duaların içinde amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum :) a.s.
ya kızlar şu an iş yerindeyim ağlıyorum ama sesizce
ben kanser hastasıyım bilen vardır aranızda tek yumurtalığım yok benim ama olabiliyormuş demek nolur dua edin hepimiz bir gün anne olcağız hepimiz umutsuzluk yok sabır var biz kolay yolda anne olmadık esas anneliği bize sormalılar öle bir duygu ki bu annelik insan lbaratuvardaki embriyolarının bile halini merak ediyor benim dondurulmuşum olmadı maalesef kalitesizdi ama inanın kalan 7 yumurtam çöpe atıldı diye bile üzüldüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?