Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

.zubeyde24 kullanıcısından alıntı
1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................18 nisan lucrin le başlıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................20 nisan lucrinle başlıyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................TRANSF ER BEKLıYO
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... TRANSFER BEKLıYO
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................purog on yumoş büyütüyo
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................yumoş büyütüyo

HAMıŞLER:

.1- benmasal...............................HAMıŞŞŞŞŞŞ: :
2-GıZEMLı83..............................HAMıŞŞŞŞŞŞ

canım benim takma kafana benimde ertelenmişti 1 ay bak şimdi günler yarılandı bile bide benim uzun prot.düşün yani bu hafta sonu ilk iğneme başlıyorum hayırlısıyla

gizemli katlanmis olucak Insallah hadi beklioz:)) labratuvari ara tum kk bizi beklior hadi gari de:)) guzel haberlerle gelirsin Insallah.

kizlar merhaba bende lucrine baslamayi bekliyorum, haftaya Insallah doktor uc hafta kullanabilirsin yumurtalarin boyutlari farkli uzun sure baskilayip ayni oranlarda baslariz belki de dedi, haftaya kesinlesicek hangi yontemle baslanacagi, morelim bozuldu biraz, haayirlisi diye avutuyorum kendimi

gizemli sende lekelenme oldumu peki şimdiye kadar.bende oda yok.
yok canım olmadı bugün 9. günüm
canım benimde aynen senin gibi hiçbir belirtim yok ama ben dayanamadım 7. günde test yaptırdım 46,55 çıktı idrardada ikinci çizgi silik çıktı sende bi kanda baktır çok merak ediyorsan

canım aslında yaptırmak istiyorum ama seninki 5.gün emriyosuydu dimi benimki toplandığı günü saymassak 2.gün emriyosu ooluyo.teşakür ederim cvp yazdığın için[/QUOTE]
evet canım 5. gün embriyosu benimki bekle o zaman canım sen test günün ama idrarda çıkmaz yani boşa endişelenme daha erken

özlemcim en iyi sonuç ne zaman alıncaksa o zaman başlansın boşver en iyisi bu çünkü öle olmazsa bu sorlu süreşte olumsuz sonuç almakta var geç olsun ton ton yumoşalr bizim olsun :))

kızlar 9. gün sonucum 136.2

ben galiba HAMİLEYYİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

rabbim sana şükürler olsun hep buraya bu yazıyı yazacağım günü hayal etmiştim maaşallah subhanallah en sonunda yazdım sana binlerce kere şükürler olsun rabbim nolur en kısa zamanda arkadaşlarımada bu duyguyu yaşat tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip et yarabbim
:teytey::teytey:

sagol gizemlicim haklisin, sonu guzel olucaksa ben her seye raziyim, Allah yardimcimiz olsun kizlar aslinda ne kadar zor gunler yasiyoruz, her zaman guclu ve motive olmak zorundayiz, inancimizi sabrimizi hi yitirmeden.
gizemli kacta cikicak sonucun

hayırlsı olsun canım yaa napalım doktor ne zaman derse o zaman beklicez artık, başka yolu yok inş. hepsi geçicek hayırlısıyla.

ay hala galiba diyor deliiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah nazarlardan korusun, kapi gb sonucun var oh oh Masallah
:dance::teytey::teytey:

ay hala galiba diyor deliiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah nazarlardan korusun, kapi gb sonucun var oh oh Masallah
:dance::teytey::teytey:

saol canım darısı başınıza inşallah en kısa zamanda rabbim sizede tattırsın bu duyguyu ama ben kese görmeden kalp gömeden inanamicam galiba

alkisalkisalkis :dance: canım beniiim Allah kucağınada almayı nasip etsin inş. :) hadi bakalım bundan sonra çok iyi beslen, bilgisayardan birazcık uzak dur, balığını, yumurtanı, sütünü ihmal etme emi kuzum :) duaların içinde amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum :) a.s.

ya kızlar şu an iş yerindeyim ağlıyorum ama sesizce

ben kanser hastasıyım bilen vardır aranızda tek yumurtalığım yok benim ama olabiliyormuş demek nolur dua edin hepimiz bir gün anne olcağız hepimiz umutsuzluk yok sabır var biz kolay yolda anne olmadık esas anneliği bize sormalılar öle bir duygu ki bu annelik insan lbaratuvardaki embriyolarının bile halini merak ediyor benim dondurulmuşum olmadı maalesef kalitesizdi ama inanın kalan 7 yumurtam çöpe atıldı diye bile üzüldüm....

canım benim çok teşekkür ederiz bir gün mutlaka hepimiz anne olucaz hep dua edin bol bol dua edin ......

kilitlendim... sözün bittiği yer... canım benim haklısın kere haklısın ne deyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…