kızlar ben çok takip edememiştim, Zeynep'in nasıl olmuştu? Onun değeri baştan mı düşüktü, 2 gün sonra artmışmıydı, Zeynepcim bişeyler yazabilir misin?
tatlim ben mayistaki ilk tedavimde kimyasal gebelik yasamistim deger az baslayip hep katladi ama sonra 350lere gelince birden dustu 50lere. fakat benim degerim 10 ile baslamisti o zaman. senin elli ustu olunca ben cok sevinmidtim boyle bir risk olmaz diye. simdi tek sansimiz labratuvarin hata yapmis olmasi yani olmaz deme inan olabiliyor hatalar. ama cok da umitlendirmek istemem. kimyasal gebelik de olabilir yani embroyon bes alti gun gelisimine devam etti sonra durdu. eger ki oyleyse doktorum bana kimyasal gebelige uzulunmez sevinilir demistibebek kromozom acisindan saglikli degildiki gelisemedi demisti, sonrada aci bir sekilde kaybetmektense basta boyle sessizce olmasi cok daha iyi diye anlatinca acikcasi bana cok morel olmustu cunku hakliydi ben de sen de sonradan kaybedince biliyoruz ne demek
simdi zzaten kimyasal olup olmadigini da anlamak icn bir test daha yapicaklar sana, beklemeden yarin yaptirsan da kimyasalsa deger cok hizli dusmeye devam edior.
bir de az da olsa labratuvarin hata yaptigi sansimiz var Allah buyuk saglikliysa embroyon Insallah boyle olmustur.
herkese gunaydin kizlar sel ayse nedime ne guzel kaynatmis dun gece:) okurken ben de cok guldum:)
nedimecim dogurmadin Insallah:)) hos artik bebeklerimiz gelse de olur bir kizimiz bir oglumuz arka arkaya gelicekler Insallahnedimecim sen birimize tel nonu birak tatlim merak ederiz biz hepimiz merakli melahatlariz bu topikte, haydarin ismi hala kesinlesmedi sanirsam? anam haydar kalicak cocugun adi
zübeydecimm ben doğurucam 3 nde sen güzel haberi alıcan 4 ünde))))))beni haberdar et merak ederim inan çok merak ediyorum senin için çok heyecanlıyım
kızlar dondurulmuşum kalmamış güzel ilerlememişler
tamam şimdi bile kalbim duracak gibi transfer zamanını düşünemiyorumtşk ederim balım allah razı olsun rabbim ilk tedavinde sanada hayırlı bir evlat versin aminnnnnnnnnnn
sanada günaydın yetercim sanda güzel bir hafta gecirmeni diliyorm tatlım dişim nasıl olduu?
şimdi ne denirki mavi mercan cnm valla öylece yazına baka kaldım ((((((( çok üzüldüm tatlım yaa allahım ya ne olur degeri yükselsin ((
tatlım bende kadıköy acıbademde yaptırdım o kadar dememe ragmen tek embryo koydularrr ve hamdolsun tuttu inş seninde tutacak bitanem yeterki sen buna inan ve bol bol selavat çek yeminle bu çok önemli ben tedavime başladıgım andan itibaren hep selavat çektim hatta transferim olurken bile azım hiç durmadı yaradandan istedim hep hamdusenalar olsun rabbim geri cevirmedi yalvarışlarımı inş seninde öyle olurrrr duacınız tatlımm
canim sagol az kaldi son zor gunleriniz Insallah saglikla huzurla kavusacaksiniz kucuk adaminlaözlemcim zor bi geceydi doğurucam sandım ama bugüne çıktık çok şükür .senin nasıl gidiyor CAN ımın durumu nasıl?benim Haydar ımın ismi daha yok bakalım babası kimliğe ne yazdırıcak beni sinirlendirp duruyor HAYRETTİİİİNNNN yazdırıcam diyor hayrettin babasının adıözlemciim ayşe de var telefonum ondan alabilirsinizz sevinirim
tşk ederim balım allah razı olsun rabbim ilk tedavinde sanada hayırlı bir evlat versin aminnnnnnnnnnn
sanada günaydın yetercim sanda güzel bir hafta gecirmeni diliyorm tatlım dişim nasıl olduu?
şimdi ne denirki mavi mercan cnm valla öylece yazına baka kaldım ((((((( çok üzüldüm tatlım yaa allahım ya ne olur degeri yükselsin ((
tatlım bende kadıköy acıbademde yaptırdım o kadar dememe ragmen tek embryo koydularrr ve hamdolsun tuttu inş seninde tutacak bitanem yeterki sen buna inan ve bol bol selavat çek yeminle bu çok önemli ben tedavime başladıgım andan itibaren hep selavat çektim hatta transferim olurken bile azım hiç durmadı yaradandan istedim hep hamdusenalar olsun rabbim geri cevirmedi yalvarışlarımı inş seninde öyle olurrrr duacınız tatlımm
ablam sen merak etme kaynanana haber bırakırım :) pozitif sonuç almış olursam
canım saĞol ama çektiremedim
çene cerahı izinliymiş boşuna gittim okadar yolu
kızlar nasılsınız hepinize güzel bir hafta diliyorum
zübeydem tatlım test günün ne zaman inşallah güzel haberler vereceksin dualrım seninle
Ayşem az kaldı cimcimeni görmeye allah kurtarsın Eylüldü dimi adı yegenimin ismi 7 aylık çok tatlı:))))
Mavi mercan canım morelini hemen bozma inşallah düşündügün gibi degildir hay allah ya bu işlerin içine girmeden bilmezdim yok kimyasal gebelik yok dış gebelik keşke hiç ögrenmeseydik
özlemim sen nasılsın umarım herşey yolundadır
Diğer arkadaşlarada selam sevgilerimi gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?