Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ HEPİNİZE ÇOK GÜZEL BİR HAFTA GECİRMENİZİ DİLİYORMM
biz gene uykusuzu inanaın ayakta uyuyormmm resmen şimdi bir şeyler yiyip hemen yatacam bu zilli bu gece sanırım sahada maç oynadı sabah 5 ti yattıgımda o saate kadar uyumadı 5 ten sonra yattım onuda kesik kesik uyudum lavaboya çıkmaktan dogru dürüs uyuyamadım ((((((
zübeydem tatlım nasılsın işe başlamışsınn tatlımm?agrın sızın yok demii mevlam bu sefer yüzünü güldürsün senden allahın izniyle çok umutluyum inş rahman olan allahım bizi sevindircek aminnnnn

kızlar ben çok takip edememiştim, Zeynep'in nasıl olmuştu? Onun değeri baştan mı düşüktü, 2 gün sonra artmışmıydı, Zeynepcim bişeyler yazabilir misin?

tatlim ben mayistaki ilk tedavimde kimyasal gebelik yasamistim deger az baslayip hep katladi ama sonra 350lere gelince birden dustu 50lere. fakat benim degerim 10 ile baslamisti o zaman. senin elli ustu olunca ben cok sevinmidtim boyle bir risk olmaz diye. simdi tek sansimiz labratuvarin hata yapmis olmasi yani olmaz deme inan olabiliyor hatalar. ama cok da umitlendirmek istemem. kimyasal gebelik de olabilir yani embroyon bes alti gun gelisimine devam etti sonra durdu. eger ki oyleyse doktorum bana kimyasal gebelige uzulunmez sevinilir demisti bebek kromozom acisindan saglikli degildiki gelisemedi demisti, sonrada aci bir sekilde kaybetmektense basta boyle sessizce olmasi cok daha iyi diye anlatinca acikcasi bana cok morel olmustu cunku hakliydi ben de sen de sonradan kaybedince biliyoruz ne demek
simdi zzaten kimyasal olup olmadigini da anlamak icn bir test daha yapicaklar sana, beklemeden yarin yaptirsan da kimyasalsa deger cok hizli dusmeye devam edior.
bir de az da olsa labratuvarin hata yaptigi sansimiz var Allah buyuk saglikliysa embroyon Insallah boyle olmustur.

aynen dediğin gibi tekrar test istedi, çarşmaba günü sabah test yaptıracağım, ordan doktoruma çıkarım. benim de internetten okuduğum kadarıyla kimyasal gebelik ama ondan da duyayım. Anacım anlamadım ben bu işi ya, hepsini yaşadık İlkinde negatif aldık, ikincide pozitif oldu kaybettik, bunda önce pozitif sonra negatif. Hay Allahım sen büyüksün benim çok da ümidim yok artık. Son bir denememiz kaldı. Onda da ne olur bilinmez.

özlemcim zor bi geceydi doğurucam sandım ama bugüne çıktık çok şükür .senin nasıl gidiyor CAN ımın durumu nasıl?benim Haydar ımın ismi daha yok bakalım babası kimliğe ne yazdırıcak beni sinirlendirp duruyor HAYRETTİİİİNNNN yazdırıcam diyor hayrettin babasının adı özlemciim ayşe de var telefonum ondan alabilirsinizz sevinirim

mavilimm mercanım üzme kendini bizim de isteğimiz senin hamileliğin evlat sahibi olman ama buna karar veren YÜCE RABBİM muhakkak böyle oluşunda bir hayır vardır demekki biraz daha beklemen gerekiyor ..ama hamilede olabilirsin..bak ben çok doğurgan bir kadındım ama 15 yıl sonra olmadı tüp bebek yöntemiyle oldu muhakkak bunun da bir nedeni vardır sen moralini yüksek tut canım eninde sonunda Allahım muradını vericektir

zübeydecimm ben doğurucam 3 nde sen güzel haberi alıcan 4 ünde))))))beni haberdar et merak ederim inan çok merak ediyorum senin için çok heyecanlıyım

yıl sonu işlemlerine başladım raporlamalar falan sık sık giremiyorum şansımada ben griyorum herkez çıkmış oluyor neyseki geçmişi okuyorum bende

tamam şimdi bile kalbim duracak gibi transfer zamanını düşünemiyorum

canim sagol az kaldi son zor gunleriniz Insallah saglikla huzurla kavusacaksiniz kucuk adaminla
ben de iyiyim canim zubeyde kaynanandan bahsetmis de onu hatirladim kendi kendime guluyorum hala:)))))))) super kaynana

mavi mercancim anne olma yolunda ugrasirken Insallah en kotu yasayacagimiz kimyasal gebelik olur. yani teselli gb anlama ne olur sadece basima geldi die ben boyle dusunuyorum.
canim hayirlisi diyecegiz ne gelir elden inan cok cok sevinmistim sonucuna ve inan ben de cok uzuldum. dencek bir sey de yok aslinda(

canım saĞol ama çektiremedim
çene cerahı izinliymiş boşuna gittim okadar yolu

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız hepinize güzel bir hafta diliyorum
zübeydem tatlım test günün ne zaman inşallah güzel haberler vereceksin dualrım seninle
Ayşem az kaldı cimcimeni görmeye allah kurtarsın Eylüldü dimi adı yegenimin ismi 7 aylık çok tatlı:))))
Mavi mercan canım morelini hemen bozma inşallah düşündügün gibi degildir hay allah ya bu işlerin içine girmeden bilmezdim yok kimyasal gebelik yok dış gebelik keşke hiç ögrenmeseydik
özlemim sen nasılsın umarım herşey yolundadır
Diğer arkadaşlarada selam sevgilerimi gönderiyorum

cnm benim nasılsın ne zamandır girmiyorsunuz topige sanırım çok yogunsun efet cnm az kaldı darısı senin başına olsun inşşş bitanem benimmmm
dogum yaklaştıkca bendede korku başladı valla her gece muslukları acp aglıyorm iyicene sulu göz oldum

merhaba kizlar bugun tansiyonum 16ya cikti morelim cok bozuldu zaten uc haftadir yorulunca basim donuyordu ama 13u gecmedigi icin endise etmiyordum. bugun 16yi gorunce sok oldum!! biraz dinlendirip yine olctuler 15e 7cikti dinlenince gecmesi iyi dediler ama bana sorun nasil korku sardi simdi beni( zaten her seyin yolunda gitmesine sasiyordum!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…