kızla değerim 58 den 38 e düşmüş
sanırım olmadı bu işe gitti bebek...
canım ben buraya yeni gelmeye başladım yani bu topiğe
senide takip ediyorum
hepimiz bu yolrdan geçiyoruz
ne kadra zor bir süreç biliyoruz
veeee en strseli kısmın beklemek olduğunuda
inşşşşşşşş beklediğine değecek
inşşş buradan hamiş haberi vereceksin
ben çok inanıyorum ve duacıyım
hepimize ve bütün arkadalardan dualrımızı bir birimiz için esirgemeyelim diyorum
allahım yüzümüzü güldürsün arkadaşlar
ve zübeydeciğim seninde canım
kızlar ben özel gidiyorum devlet yardımı almıyorum banadamı tek transfer yaparlar?
kızlar ben özel gidiyorum devlet yardımı almıyorum banadamı tek transfer yaparlar?
amin yetercim allahım hepimizin dualarını kabul etsin
merhaba tedavin hayirli olsun, ozel devlet farketmiyor tatlim 35yasi altiysan ve ilk veya ikinci transferinse bir, ucuncu transferlerde 2 embro konabiliyor. cok sacma ama gecen mart ya da nisandan beri ne yzaikki yeni yasayla boyle.
çok üzüldüm hem ilk hemde 32 yaşındayım. yalvarsam işe yarar mı acaba? teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım saol
evet tatlım kızlarıgüldürdüm biraz..........herkese gunaydin kizlar sel ayse nedime ne guzel kaynatmis dun gece:) okurken ben de cok guldum:)
nedimecim dogurmadin Insallah:)) hos artik bebeklerimiz gelse de olur bir kizimiz bir oglumuz arka arkaya gelicekler Insallahnedimecim sen birimize tel nonu birak tatlim merak ederiz biz hepimiz merakli melahatlariz bu topikte, haydarin ismi hala kesinlesmedi sanirsam? anam haydar kalicak cocugun adi
zübeydecik sende kendine iyi bak...........bence hamişsin çünkü bu topikte herkes hamile olacak ....................
merhaba tedavin hayirli olsun, ozel devlet farketmiyor tatlim 35yasi altiysan ve ilk veya ikinci transferinse bir, ucuncu transferlerde 2 embro konabiliyor. cok sacma ama gecen mart ya da nisandan beri ne yzaikki yeni yasayla boyle.
kızlar dondurulmuşum kalmamış güzel ilerlememişler
tşk ederim balım allah razı olsun rabbim ilk tedavinde sanada hayırlı bir evlat versin aminnnnnnnnnnnAllah bir çırpıda kurtarsın seni kolaycacık doğum yap inşallah
sanada günaydın yetercim sanda güzel bir hafta gecirmeni diliyorm tatlım dişim nasıl olduu?günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
herkese iyi bir hafta diliyorum
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar ben çok takip edememiştim, Zeynep'in nasıl olmuştu? Onun değeri baştan mı düşüktü, 2 gün sonra artmışmıydı, Zeynepcim bişeyler yazabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?