Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

amin yetercim allahım hepimizin dualarını kabul etsin

kızlar ben özel gidiyorum devlet yardımı almıyorum banadamı tek transfer yaparlar?

merhaba tedavin hayirli olsun, ozel devlet farketmiyor tatlim 35yasi altiysan ve ilk veya ikinci transferinse bir, ucuncu transferlerde 2 embro konabiliyor. cok sacma ama gecen mart ya da nisandan beri ne yzaikki yeni yasayla boyle.

kızlar ben özel gidiyorum devlet yardımı almıyorum banadamı tek transfer yaparlar?

canım tedavini özelde yada devlet desteği ile yaptırmayın bir önemi yok
yasalar gereği 35 yaş üstü 2 mikro denemesi yapmış çiftlere 2 embiryo transfer edliyor
bazı merkezler 2 embiryo transferi yapıyorlarım
ama yasaları çiğneyen bir merkezde nasıldır tartışılır

merhaba tedavin hayirli olsun, ozel devlet farketmiyor tatlim 35yasi altiysan ve ilk veya ikinci transferinse bir, ucuncu transferlerde 2 embro konabiliyor. cok sacma ama gecen mart ya da nisandan beri ne yzaikki yeni yasayla boyle.

çok üzüldüm hem ilk hemde 32 yaşındayım. yalvarsam işe yarar mı acaba? teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım saol

çok üzüldüm hem ilk hemde 32 yaşındayım. yalvarsam işe yarar mı acaba? teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım saol

canim uzulme burdaki arkadaslarimizin nerdeyse hepsi tek embro transferiyle hamile. kalan embroyolari ozellikle dondurulmasini iste. ben turkiyede degilim ama iki transfer yapilmisti dondurulmuslarla hamile kaldim ben cok sukur. bu topikten baska topiklere giden on arkadasimiz vardir hepsi tek embroyo yasasina takildi ama cok sukur cogu dogurdu simdi
o yuzden hic morelini bozma her ihtimale karsi merkezi bir zorla ama kabul etmezlerse normaldir. yasa geregi kpatiliyorlarmis buna uymzlarsa.

herkese gunaydin kizlar sel ayse nedime ne guzel kaynatmis dun gece:) okurken ben de cok guldum:)
nedimecim dogurmadin Insallah:)) hos artik bebeklerimiz gelse de olur bir kizimiz bir oglumuz arka arkaya gelicekler Insallah nedimecim sen birimize tel nonu birak tatlim merak ederiz biz hepimiz merakli melahatlariz bu topikte, haydarin ismi hala kesinlesmedi sanirsam? anam haydar kalicak cocugun adi

kızlar ben çok takip edememiştim, Zeynep'in nasıl olmuştu? Onun değeri baştan mı düşüktü, 2 gün sonra artmışmıydı, Zeynepcim bişeyler yazabilir misin?

mavimercan üzülme bu bile güzeldi ....................inşallah birdahaki sefere.....................ama bizde çok sevinmiştik

evet tatlım kızlarıgüldürdüm biraz..........

zübeydecik sende kendine iyi bak...........bence hamişsin çünkü bu topikte herkes hamile olacak ....................

HEP BANA DEK GELİR BÖYLE ŞEYLER :2:çok üzüldüm. teşekkür iyi ki varsınız

Allah bir çırpıda kurtarsın seni kolaycacık doğum yap inşallah
tşk ederim balım allah razı olsun rabbim ilk tedavinde sanada hayırlı bir evlat versin aminnnnnnnnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
herkese iyi bir hafta diliyorum
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sanada günaydın yetercim sanda güzel bir hafta gecirmeni diliyorm tatlım dişim nasıl olduu?
kızla değerim 58 den 38 e düşmüş
sanırım olmadı bu işe gitti bebek...
şimdi ne denirki mavi mercan cnm valla öylece yazına baka kaldım((((((( çok üzüldüm tatlım yaa allahım ya ne olur degeri yükselsin((

tatlım bende kadıköy acıbademde yaptırdım o kadar dememe ragmen tek embryo koydularrr ve hamdolsun tuttu inş seninde tutacak bitanem yeterki sen buna inan ve bol bol selavat çek yeminle bu çok önemli ben tedavime başladıgım andan itibaren hep selavat çektim hatta transferim olurken bile azım hiç durmadı yaradandan istedim hep hamdusenalar olsun rabbim geri cevirmedi yalvarışlarımı inş seninde öyle olurrrr duacınız tatlımm

kızlar ben çok takip edememiştim, Zeynep'in nasıl olmuştu? Onun değeri baştan mı düşüktü, 2 gün sonra artmışmıydı, Zeynepcim bişeyler yazabilir misin?

canım benim 8. gün 6.5 11. gün 63 13. gün 153 17. gün 1153 oldu kızlar öğle molsaındayız bakmaya geldim hepinizi öpüyorum işler birikmiş çok fena yoruldum başım ağrıdı hafif mide bulantım başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…