Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar eşim başıma tikildi yat yat diee ben çıkıyorm sizlerim çokkkkkk ama çok seviyorm ve öpüyormmm allaha emanet olurr selcigim tatlı rüyalarr cnm allaha emanet olun
nedime ben çıkıyorm cnmmm sana afiyet olsun tatlım öptümm seniii

benimde mesajıma uyku ilacımı attınız yoksa..............ay uykum geliyor sanki

ayşecim nedimecim kendinize iyi bakın bugünü hiç unutmayın.........en güzel günler hepinizin olsun topikteki güzel kızlar ,anneler ,anne adayları...............

nedime senin doktorun ne iyiymiş ne ymegi sen nerden tanıyorsun o seni nerden tanıyor ne yediniz nerde yadiniz ay kafam karıştı valla..............

canım doktorum kadın doğumcu değil ama çok iyi biri bu genel cerrah ama çok iyi insan ben sadece hastasıydım ama onun iyi niyetinden ilgisinden dostluğa kadar ulaştı .....hani hiçte kötü olmuyor insanın doktor arkadaşı olması

ayşecim nedimecim kendinize iyi bakın bugünü hiç unutmayın.........en güzel günler hepinizin olsun topikteki güzel kızlar ,anneler ,anne adayları...............

bugünü bilmemde seni zaten hiç unutmıcaz canım seni en çok şöyle hatırlıcaz çok uğraşmış çok acı çekmiş çoooook uzun zaman beklemiş ama Allahımdan hiç umudunu kesmemiş sonuuuç mutlu son en sonunda bebeğini yada bebeklerini kollarına almış kavuşmuşşşşşşşş dicezzz bitanem

ZÜBEYDEEEMMMM nasılsın güzel yüzlüm ?????????sakın çok umutlu değilim deme ben çok umutluyum minik yavrun karnın da ben öyle hissediyorum .kaç gün sonra pozitif sonucu alıcaz ben doğuma gitmeden öğreniriz değil mi?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
herkese iyi bir hafta diliyorum
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ablam benim allahım duysun sesimizi transferden beri yalvarıyorum yaradana almasın onu benden diye inşallah ayın 4 ü gibi öğrenicez

ablam benim allahım duysun sesimizi transferden beri yalvarıyorum yaradana almasın onu benden diye inşallah ayın 4 ü gibi öğrenicez

canım ben buraya yeni gelmeye başladım yani bu topiğe
senide takip ediyorum
hepimiz bu yolrdan geçiyoruz
ne kadra zor bir süreç biliyoruz
veeee en strseli kısmın beklemek olduğunuda
inşşşşşşşş beklediğine değecek
inşşş buradan hamiş haberi vereceksin
ben çok inanıyorum ve duacıyım
hepimize ve bütün arkadalardan dualrımızı bir birimiz için esirgemeyelim diyorum
allahım yüzümüzü güldürsün arkadaşlar
ve zübeydeciğim seninde canım

çok haklısın canım inşallah bu topikte ki herkez birgün anne olacak yılmak yok vazgeçmek yok
devamlı dua edicez istiyecez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…