bende seni güldürmek hoşuma gidiyor........unutma en başa................
eşimi beklerken gireyim vakit geçsin dedim iyi geceler ben çıkıyorum eşim geldi
tamam bitanemmm tamam en başa aldım seniii
kızlar eşim başıma tikildi yat yat diee ben çıkıyorm sizlerim çokkkkkk ama çok seviyorm ve öpüyormmm allaha emanet olurr selcigim tatlı rüyalarr cnm allaha emanet olun
nedime ben çıkıyorm cnmmm sana afiyet olsun tatlım öptümm seniii
nedime senin doktorun ne iyiymiş ne ymegi sen nerden tanıyorsun o seni nerden tanıyor ne yediniz nerde yadiniz ay kafam karıştı valla..............
ayşecim nedimecim kendinize iyi bakın bugünü hiç unutmayın.........en güzel günler hepinizin olsun topikteki güzel kızlar ,anneler ,anne adayları...............
cnm aramıza hoş geldin hayırlı olsun tedavin rabbim yüzünü güldürsün inşşşş aminnnn
canımmm hadi hayırlısı ALLAHIM inşallah yüzünü güldürürilk denemen mi?
huhu kızlarrrrr biz geldikkkk ayyyyy sen aglama cnm ben sana kıyamam selcigim seni nasıl unuturuz cadııııım benim nasılsın tatlımmmmm
nedimeeeeeeeee nasılsın bitanemmm doguma az kaldı ayy ben çok heycanlanıyormmmm:)))
ZÜBEYDEEEMMMM nasılsın güzel yüzlüm ?????????sakın çok umutlu değilim deme ben çok umutluyum minik yavrun karnın da ben öyle hissediyorum .kaç gün sonra pozitif sonucu alıcaz ben doğuma gitmeden öğreniriz değil mi?
kızla değerim 58 den 38 e düşmüş
sanırım olmadı bu işe gitti bebek...
ablam benim allahım duysun sesimizi transferden beri yalvarıyorum yaradana almasın onu benden diye inşallah ayın 4 ü gibi öğrenicez
canım ben buraya yeni gelmeye başladım yani bu topiğe
senide takip ediyorum
hepimiz bu yolrdan geçiyoruz
ne kadra zor bir süreç biliyoruz
veeee en strseli kısmın beklemek olduğunuda
inşşşşşşşş beklediğine değecek
inşşş buradan hamiş haberi vereceksin
ben çok inanıyorum ve duacıyım
hepimize ve bütün arkadalardan dualrımızı bir birimiz için esirgemeyelim diyorum
allahım yüzümüzü güldürsün arkadaşlar
ve zübeydeciğim seninde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?