yeterrrrrrrrrrrrrr
zübeydemmmmm
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
özlemmmmmmm benim hamileligim süresince tansiyon hep düşüktüü 10.6 4.ayıma kadar hep böyleydin ondan sonra 11.8 10.6 degişti ve hala maşallahhh öyleeeee:nazar korkma bitanem seninde düzelmiş inş dahada ii olcak sen yeterki kendini yorma bitanem iki canlısın yaa ufacık bir şeyde o
yüzden yoruluyorsun iş yapmasanda insan halsiz oluyorrr kızlarr yaa ben şimdi çok merak ediyormmm bennn kendimi biraz ii hissetsem hemen evde temizlik yapardım ve kimseye bir şey demezdim hele eşimeee bir şey der diyeee alt kattaki komşu yaptı derdim halbuki yalan ben biraz kafadan catlak oldugum için yani aşırı titiz birinin yaptıgını begenmiyorrmmm(( başak burcu kadını biraz böyle temizlik hastası hep kendim yapıyordum hafta sonrarıda eşime yaptırıyordum ev çok pis ne zamandır temizlik yapılmadı diyerekkkk halbuki 3 gün önce ben yapmıştımmm :))))))) ay ben ne aptalım yaaaa ya kızıma bir şey olsaydı gerci hep okuyarak yapıyordum agır bir şey kaldırmıyordum ama çogu zaman kendi temizligimi kendim yaptım saklı saklı tabiiiii şimdi artık istesemde yapamıyormmmm ayyyy özlemmm insan son ayda daha yorgun oluyor vee sürekli uyuyorrrrr o yüzdennn bol bol uyuyorum doguma gitmenden bir gün önce temizlik yapcam inşş eşimle tabiii o güne kadar dogurmazsam tabiiiii her şeyi temizleyim yatagımı hazırlayıp öyle gitcem rabbiminde izniyleeee ayyyyy o günün gelcekmi yaaa daha 9 günn varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımı çok merak ediyorm bu sürekli hareket halinde olan zilli kime benziyor acaba gerci hareketi bana benziyorda babası gibi kara olmasa bagriiiii tipi hep babaaa belki ultrasyon yanılmıştır bana benzerrrrr :))))))))))ay kendimi nasıl avutuyormmm benn yaaaa çoçuk gibiiiiiii saglıklı olsundaa gerisi boşşş
sen yinede dikkatli ol
az kaldı yakın zamanda kucağına alıcaksın Allahın izniyle.
yeterrrrrrrrrrrrrr
zübeydemmmmm
özlemmmmmmm benim hamileligim süresince tansiyon hep düşüktüü 10.6 4.ayıma kadar hep böyleydin ondan sonra 11.8 10.6 degişti ve hala maşallahhh öyleeeee:nazar korkma bitanem seninde düzelmiş inş dahada ii olcak sen yeterki kendini yorma bitanem iki canlısın yaa ufacık bir şeyde o
yüzden yoruluyorsun iş yapmasanda insan halsiz oluyorrr kızlarr yaa ben şimdi çok merak ediyormmm bennn kendimi biraz ii hissetsem hemen evde temizlik yapardım ve kimseye bir şey demezdim hele eşimeee bir şey der diyeee alt kattaki komşu yaptı derdim halbuki yalan ben biraz kafadan catlak oldugum için yani aşırı titiz birinin yaptıgını begenmiyorrmmm(( başak burcu kadını biraz böyle temizlik hastası hep kendim yapıyordum hafta sonrarıda eşime yaptırıyordum ev çok pis ne zamandır temizlik yapılmadı diyerekkkk halbuki 3 gün önce ben yapmıştımmm :))))))) ay ben ne aptalım yaaaa ya kızıma bir şey olsaydı gerci hep okuyarak yapıyordum agır bir şey kaldırmıyordum ama çogu zaman kendi temizligimi kendim yaptım saklı saklı tabiiiii şimdi artık istesemde yapamıyormmmm ayyyy özlemmm insan son ayda daha yorgun oluyor vee sürekli uyuyorrrrr o yüzdennn bol bol uyuyorum doguma gitmenden bir gün önce temizlik yapcam inşş eşimle tabiii o güne kadar dogurmazsam tabiiiii her şeyi temizleyim yatagımı hazırlayıp öyle gitcem rabbiminde izniyleeee ayyyyy o günün gelcekmi yaaa daha 9 günn varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımı çok merak ediyorm bu sürekli hareket halinde olan zilli kime benziyor acaba gerci hareketi bana benziyorda babası gibi kara olmasa bagriiiii tipi hep babaaa belki ultrasyon yanılmıştır bana benzerrrrr :))))))))))ay kendimi nasıl avutuyormmm benn yaaaa çoçuk gibiiiiiii saglıklı olsundaa gerisi boşşş
zübeydemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güzel anne nasılsın dün resimlerine baktım maşallah ne güzelsin kız sennnnnnnnn allahım nazardan saklasın maşallahhh sübhanallahhheşime bebeklerin resmini gösterdim en çokta gülcanın bebegine bayıldı maşallah allahım nazardan korusunnn ne güzel bir bebekkk rabbim bahtını şansını acık etsin kırkbirkere maşallah
deli kızz sen daha temizlikle mi uğraşıyorsun yokmu bir arkadaşın yakının bir iyilik yapıversinler.yeterrrrrrrrrrrrrr
zübeydemmmmm
zübeydem nasıl gidiyor kendine dikkat ediyorsun değil mi?
özellikle moraline....)))bu arada ben çok mutluyum kumanda canavarım yarın geliyor!!!!!
kaynanam
kimsecikler yoooközlem neredesin temmuz yasminn kuşum ..zeyneeeep ayşeeeeee mavi
yeteeeeeeeer sel siz burayı pek ihmal etmezsiniz neredesiniz yaaa ben 3 gün daha buradayım hadi gelinn
ablam yaa imkanım oldukça gelip okuyorum ama bugün mide bulantım başladı okulda da çok yoruluyorum e bi de boyun ağrım deliii gibi çok zor duruyorum. en önemlisi de mavi mercana çok üzüldüm burda okuduğum diğer negatiflere bakalım yarın kalp atışı duyacak mıyız aslında çok erken ama umarım duyar ve rahatlarız. yaa ayşe ve senin bebeklere kavuşmaya ne kaldı yazrken nasıl heyecanladım rabbim korusun sizleri
ablam yaa imkanım oldukça gelip okuyorum ama bugün mide bulantım başladı okulda da çok yoruluyorum e bi de boyun ağrım deliii gibi çok zor duruyorum. en önemlisi de mavi mercana çok üzüldüm burda okuduğum diğer negatiflere bakalım yarın kalp atışı duyacak mıyız aslında çok erken ama umarım duyar ve rahatlarız. yaa ayşe ve senin bebeklere kavuşmaya ne kaldı yazrken nasıl heyecanladım rabbim korusun sizleri
:)))))))))))) ne güzellll ay hayırlısıyla dogum bir olsun özlem evimim komple temizliycemm resmen domestosa patırcamaysecim ben temizlik pek yapmiyorum esim yapiyor hafta sonlari. ben de hafta ici mutfak temizligi ve banyo lavabo temizligi yapiyorum sadece. doyasiya temizlik yapmayi nasil ozledim anlatamam:) en kotu ozlemimiz bu olsun gerci :2: ama bazen hayal ediyorum dogum sonrasi elimde domestos dalmisim her yere temizlige ov anam ov yerler duvarlar her yer:)))
simdilik cok sukur oldukca iyi tansiyonum 12/7 cikmaya basladi biraz ustu kusurati var. aslinda harketliydim de bugun ona ragmen iyi. cok sukur.
cigdomu dusundum bugun kac kez hep yatiyor canim benim az kaldi Rabbim yavrularini saglikla ona bagislasin. ben iki saat yatamiyorum kipir kipir oysaki dikkat etmeliyim.
kimsecikler yoooközlem neredesin temmuz yasminn kuşum ..zeyneeeep ayşeeeeee mavi
yeteeeeeeeer sel siz burayı pek ihmal etmezsiniz neredesiniz yaaa ben 3 gün daha buradayım hadi gelinn
deli kızz sen daha temizlikle mi uğraşıyorsun yokmu bir arkadaşın yakının bir iyilik yapıversinler.
yada bir kadın çağır senin kızının canından önemli değil ya... ayağın kayar birşey olurr Allahım korusun.benim de kadının yaptığı iş hiç hoşuma gitmiyor ama idare ediyorsun çünkü ben yapamıyorum çevremde yapabilecek arkaşlarım da çalışıyorsağolsun yapan bi arkadaşım var ama yetişemiyor herzaman ..o da çalışıyor;((((doğsun kızımız ozaman bol bol temizlik yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?