gizemlicim hamilelik nasil gidiyor
haklisin da canim sen yasadiklarindan dolayi cok daha guclu ve gozu karasin, insan basina gelenle degerlendiriyor her seyi. dusunsene insanlar seviisiyor hamile kaliyor gule oynaya hamilelik gecirip doguma gidiyorken bizler neler yasiyoruz.
mesala bende o kadar eziyete ragmen tup bebek surecinde hamile kalsam da kalmasam da cok onemli degil onemli olan saglikla dogurabilmek diye dusunuyorum cunku 3 aylik bir kaybim var diye her negatife demekki saglikli olmayacakti deyip artik uzulmuyorum (dogal ya da asilama denediklerimde)
neyse kizlar gizemli cok hakli ama sizler de cok haklisiniz ve bencede tedavide stres onemli faktor. sizlansak da soylensek de basa gelen cekilecek o yuzden rahat gecirmeye calisalim.
evet kizlar ne yazikki uc ayin son haftasinda, simdi iki aylik dogmus olacakti bebegim ama ksimet degilmis, gecen mayis kalmistim 22 ay denemeden sonra simdi de mayista tup bebek denenicek, Insallah saglikli bir gebelige bir adim atarim bu mayis...
acisi hala benimle...
gecer mi de bilmem..........
canım benim acısı geçmiiyo hep üzülüyosun ama Allah sabrını veriyo... ben hergün sayıyodum şimdi dursaydı cinsiyetini öğrenicektik, şimdi olsaydı şöle olucaktı.... hala aklıma gelmediği bir gün bile yok, ama kucağına aldıktan sonra kaybedenleri gördükçe yada yanında sağlıksız bir çocukla dolaşan bir anne gördükçe Allahım sana sayısız şükür diyorum...
benim bugün 11 gün kan tahlilim negatif çıktı doktoru aradım erken dedi ama ben artık beklemiyorum
neeeeediiiiiiimeeeeeee
benim bugün 11 gün kan tahlilim negatif çıktı doktoru aradım erken dedi ama ben artık beklemiyorum
yasmiiinn yasmiiinn neredesin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?