Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

fıstığım sende bebiş kaybettin demek
evet dediğin gibi insan yaşadıkça öğreniyor benim kızlara kızdığıma bakma transfer günü tam ebriyo koncak istemiyorum onu diye ağladım haykırdım ikinci kaliteydi çünkü meğer gelişmiş bi gece de bnm haberim yok saatlerce ağladım sonra o kadar vicdan azabı çektim ki benim yaşadıklarımı onlar yaşmasın diye diorum

seninde kendini o mantıkla rahatlatman çok güzel vucut sağlıklı olmayacak bebeği atıyormuş çünkü

evet kizlar ne yazikki uc ayin son haftasinda, simdi iki aylik dogmus olacakti bebegim ama ksimet degilmis, gecen mayis kalmistim 22 ay denemeden sonra simdi de mayista tup bebek denenicek, Insallah saglikli bir gebelige bir adim atarim bu mayis...
acisi hala benimle...
gecer mi de bilmem..........

canım benim geçicek unutmicaksın asla belki ama acısı ilk günkü gibi kalmicak

biz insan oğluna ölümü layık görmüş rabbim neden dağların taşların dayanamadığı ölüme biz dayanmışız...birgün güzelliklerle kucağına alacağın meleğin sana yeni bir umut ve moral olucak....

canım benim acısı geçmiiyo hep üzülüyosun ama Allah sabrını veriyo... ben hergün sayıyodum şimdi dursaydı cinsiyetini öğrenicektik, şimdi olsaydı şöle olucaktı.... hala aklıma gelmediği bir gün bile yok, ama kucağına aldıktan sonra kaybedenleri gördükçe yada yanında sağlıksız bir çocukla dolaşan bir anne gördükçe Allahım sana sayısız şükür diyorum...

tabiki ya rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin heepimize sağlıklı bebişler versin

benim bugün 11 gün kan tahlilim negatif çıktı doktoru aradım erken dedi ama ben artık beklemiyorum

neeeeediiiiiiimeeeeeee

Yasmiiinn geldim geldim!!! nasılsın görüşmeyeli?ben hiç ii değilm başım ağrıyor içim sıkılıyor başım ağrıyor iğneelerden mi acaba ..bugün yine muayenem var yumurta takibi..ay artık hayırlısıyla yumurtalarımı bir toplatsam umarım istanbula gidiş tarihini belirler))

canım benim ben iyiyimde cannisana moralim bozuldu
iğneler yapıyo tatlım ya berbat bişi o iğneler, neyse yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hadi bakalım, azcık daha dişini sık.

cannisan canım sıkma canını ya du bi hele... Allahtan umut kesilmez bırakma hemen kendini.

gizemlim canım bi danemm sen nediyor sun öölee ikiz ihtimalinden sözediyorsuun!!!!!!!!!!! bizi şaşırtmaya devam ediyorsun canımbenimm ALLAH nazarlardan saklasın Eşin sana nazar boncuklu takı seti alsın aciilll!!

ikizmiiiiiiiiiiii :)) ben neden görmedim öle bişi gizemliiiiiiiii ikizmi olabilirmişşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…