abla nasılsın nerelerdesin unuttun bizi yahu
kızlar ben sizi görmeden çok seviyorum ve sizleri çok merak ediyorum..ve ne düşünüyorum biliyor musunuz bebişleri kucağımıza aldıktan sonra ortak bi noktada buluşum tanışalım hatta güzel bi parti verelim ne güzel olur değilmii??? alkisalkisalkis:enbuyukkk:
arkadaşlar tesellileriniz için teşekkür ederim.
arkadaşlar tesellileriniz için teşekkür ederim.
ama olumlu olacağını düşünmüyorum zaten beklediğim bir sonuçtu.ben aslında doktora ilaçları bırakacağımı söylemek için aramıştım.oda 14.günü bekleyelim dedi ama beklesemde sonuç değişmeyecek.[/QUOTE
böyle umutsuz konuşma amalmaz:
canım doktor kan değerlerime göre öle olabilir dedi ama pazartesi kese görmeye gidicez 30 nisanda allah nasip ederse kalp atışlarını
ben ikiz diye alıştırdım kendimi ama bi yandan da pek ihtimal vermiyorum tek embriyo ya bölünme ihtimali büyük şans oda bana vururu mu acaba dua edin kızlar pazartesi anlaşılmazmış erkenmiş ama 30 nisanda çıkarmış bakalım dua edinde ikiz olsun rahmim alınırsa şansım kalmıo zaten
her şey kısmet her şerden bile hayır beklemek lazım inşallah sizler hamiş olursunuz canlarım
aşkım benim 2 denememdi
aşkım benim 2 denememdi
çokkk saol bitanem sende kesin sonucu almadan umut etme hem kesin olsa doktor bekleyelim dermi olmadı bu sefer der dimi amagizemli kalbini ve gönlünü her zaman rahat tutu olumlu şeyler düşün.bak nerelerden geldin (maşallah)bu aşamaya.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kalbimiz dualarımız seninle canım.aklına olumsuz hiç bir şey getirme canım.
abşa katılıyorum sana imtihan dünyasındayız rabbimin sınaması olabiliranlıyorum seni ama herşey ALLAH tan güzelim na palım.. bak benim olayım sizden çok farklı çok şükür benim 1 evladım var ALLAHIM beni af etsin kürtajımda var ;((( yaa ..15 yıl sonra evlat aşkı doğdu içimize YARADAN da vermedii.okadar istedik ki tüp bebeğe bile niyet ettik hiç aklıma gelmezdi hamile kalamıcam çok şaşırdım inanamadım doktor hiç bir sorun yokdiyor ne sende ne eşinde ama olmuyor çünkü ALLAH bize verdi biz zamanı değil dedik bu bizim d eğil yaradanın kararıymış ama biz büyük konuşmuşuz. sakın kendini üzme canım emir büyük yerden belki YARADAN senin sabrını seni bir kaç günlüğüne sınıyordur değil bebeğim?hala güzel haberi alma ihtimalin var opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?