Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yasmincim cannisancım yazışın durmayın ben şimdi çarşıya çıkıcam doktoruma gidip şu yumurtalarıma baktıracam yaa sonra koştur koştur bununbaşına gelicem sizinle buluşmaya hemen bakıyorum bakılım sizlerde negibi gelişmeler var diye amaaaa kızlar olumlu düşünelim olumlu güzel şeyler olsun değil mi???

cannisan canım listeye baktımda 19nisan test günün yazmışım daha erken bebeğim lütfen ama kan değerin yükselir üzme kendini dua et benim dualarım seninle bebişinle

güle güleeeeeeee :1hug:

anatolia da yaptırdım canım hakan hoca yaptı benim ablamın doktoruydu o yüzden tercih ettik.

iyiyim tatlım nasıl olayım pazar iğnelerime yeniden başlıyorummmm :):):) sonra regl olmayı bekleyeceğim :)) sen nasılsın

cannisancım evet cinnahta...

zübeydecim tatlım bende iyiyim nasıl olayım ya evde oturup duruyorum alışkın olmayınca insan evde oturmaya batıyo ev bi süre sonra :))) çok sevindim senin adınada iğnelere başlamak demek tedavin bitmiş demekle aynı bence :) bende mayıs ayında istanbula gelicem bu bebek işinden önce kaş ektircem kendime hehehhe

yok ailem burda ama akrabalarım var işte pikniğe çağırıyorlar söylerdimde hamile var aramızda söylemeyim canı çekerrrrr :))) tekirdağ merkeze gidiyorum her yerinde akrabam var ben tekirdağlıyım çünkülüm

:)))))))))))) evet evet söleme afiyet ossun şimdiden. iyi eğlen oralarda bol moral toplayıp gel bakalım. :dance:

ben çorluda okudum trakya ünide heykel meydanı varya ordaydı evim hemen üni yıllarım orion ve kanaatte geçti

zübeydecim şey dicem ya 2010 ekim annelerine takılırken ben neyvyas var listeyi o takip ediyo... liste hep ilk sayfada sabit dururdu bakmak isteyen ilk sayfaya gider bakardı acaba öyle yapılsa dahamı iyi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…