Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canim cok sagol cok sukur iyiyiz. elife cok uzuldum canim benim kiyamam umarim hemen iyilesir lutfen arada ayseden haber aldikca yazin kizlar cok merak ediyorum.
panadolcum Rabbim yardimcin olsun tatli mi tatli cok saglikli bir evlat nasip etsin Insallah. guzel haberlerinle halaylar cekelim bu bahar.

temmuzcum acikcasi benim de uykuya duskun olmam buyuk problem. geceleri bebis de pek orali olmuyor aglamiyor iki mizmizlanip biraz emip tekrar uyuyor benim onu tam olarak doyurmam icin en az bir birbucuk saat uyanik kalmam gerekiyor bir uyandir az emzir tekrar uyandir gb. anlamadim nasil is bu cocuk geceleri niye cok acikmiyor!! acaba mama da veriyorum diye mi??? ama onu da azalttim yine ayni. kilo alimi var neyseki ama yine de geceleri yememiz cok problemli. benim doktorum kendi sutumu vermemi cok sutum olmadigi surece ustune de 60 ml mama yapmami ne kadar icerse vermemi soyledi. boyle 4 satte bir yese de olur dedi. gunduzleri her ikibucuk uc saate bir geceleri ise 4 saatte bir yiyor. ama sadece anne sutu vericeksen iki saatte bir yiyebilir de tamamen senin ne kadar sutun olduguna bagli.her bebek farkli diorlar.
mavi merccancim cok yatmamak bence daha iyi insan yattikca stres oluyor cunku. iki gun dinlensen yeterli bence. Insallah panadolla guzel haberlerine sevinecegiz.Allah yardimciniz olsun.

canim cok sagol darisi basiniza olsun. ben de daha dun dusundum bu kiz nerelerde die. umarim keyfin yerindedir.

kizlar gizemlilerin topigine gidip bir seyler soruyorum tecrubelerinden sonra da buraya yazicak kadar vaktim kalmiyor. ben bu iki topigi zaten bir gordugum icin ayni seyleri buraya yazmiyorum.
cok sukur iyiyiz sagolun sormussunuz nasil yapiyorum ben ilk gunden beri sadece kendim baktim bebegime. annem geldi ama kimse esim de dahil direk bakmadi. ufak yardimlar aldim sadece. yalniz benim oglan erken dogdugu icin cok uyudu baslarda herhalde ondan. gece uyanmam disinda cok sukur bir problem yasamadim.cok kolay bir is degil ama oyle abartildigi kadar da zor degilmis bebek bakmak.sabirli olmak lazim bende sabirsizimdir ama ogretriyor bebekler sabri. darisi hepinizin basina olsun Insallah.

kızlar, anne adayları,fırından yeni çıkmış anneler güzel anneler nasılsınız..................

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım öncelikle hamiş olmayı isteyenlere rabbim tez zaamanda yavrularına kavuştursun
hamişleride bir avazda kurtarsın :)

bende bu ay tedavite başladım dün akşam çatlama iğnem oldu yarın yumurtalarım toplanacak çok heycanlıyım

doğum günün 20/04 transferimde dr herşey istediğimiz gibi olursa o gün gerçekleşir dedi

dualarınızı bekliyorum

kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

kızlar kızlar canım kızlar ..........biz 3. sayfaya düşecek ttopikmiydik nerdesiniz yahu.................zübeyde nerdesin.....................yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................özlem...................ayşe....................cigdo.................temmuz...................ve ve ve diger kızlar .......................

eh anneleri gelemeyecekse .................bebişlerle yazışalım.........olmazmı............hadi topige gelin ..........şeker verecegimmmmmm...................

canım ben hep buralardayımmmm geliyorum topiğe ama kimseler gelmemiş çıkıyorummmmmmmmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26: ne bileyim gelen giden yok buralara

aslında ben söylüyorum ama bende rahatsızlıgımdan bayagı giremedim.......şimdide kimse yok yarında ben doguracagım................

diger topiktede yazdım bizde nisanda sizin gibiydik ama herkesin bebegi olunca yazışamaz olduk sizde öyle olursunuz diye....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…