Canım nasılsın alıştınızmı bebişle birbirinize umarım herşey yolundadır.2.3 ayı atlatsan daha kolay olur
birde yanlızsın oralarda Türkiyeden gelen oldumu yanına
Ayşeyi sormuşsun dün konuştum kızında taş varmış o yüzden huysuzluk ediyomuş tekrar gidecekti dr. çok üzgündü Ayşede umarım kısa zamanda iyileşir büyük insan için zorki taş olayı bebek için düşünemiyorum Allah yardımcısı olsun ne diyeyim
Temmuzum evet canım az kaldı ayın 11 randevüm var ön muayene olacak bakalım ne diyecek uygunmu rahim dualarınızı bekliyorum öpüyorum sizleride
İsmini yazmadıgım arkadaşlarıada sevgilerimi yolluyorum umarım herkes iyidir
canim cok sagol cok sukur iyiyiz. elife cok uzuldum canim benim kiyamam umarim hemen iyilesir lutfen arada ayseden haber aldikca yazin kizlar cok merak ediyorum.
panadolcum Rabbim yardimcin olsun tatli mi tatli cok saglikli bir evlat nasip etsin Insallah. guzel haberlerinle halaylar cekelim bu bahar.
canım benim çok sağol seninde kızmış kesin galiba hayırlı olsun çok sevindindim hayırlı evlat olsunlar inşallah.
ya dimi benim uykumda çok ağırdır ben maşallah deliksiz uyurum top atsalar uyanamam bakalım ne yapacaz bebiş doğunca bu arada 2 saatte bir mi emziriyorsun canım saatleri karçırdığım bile oluyor demişsin galiba bu emzirme işini düzenli 2 şer saat aralıklarla yapmak gerekiyor banada emzirme olayında zorlanacakmışım gibi geliyo bebek bakımındaki en zor iş emzirme memeyi alacakmı sütüm olacakmı meme ucu çatlıyacakmı bissürü soru işareti.
canım dualarımız seninle senden hep güzel haberler bekliyor olucaz inşallah
mavimercandan hiç ses seda yok oda bu ara başlayacaktı diye hatırlıyorum inşallah peşpeşe hamile kalırsınız.
temmuzcum acikcasi benim de uykuya duskun olmam buyuk problem. geceleri bebis de pek orali olmuyor aglamiyor iki mizmizlanip biraz emip tekrar uyuyor benim onu tam olarak doyurmam icin en az bir birbucuk saat uyanik kalmam gerekiyor bir uyandir az emzir tekrar uyandir gb. anlamadim nasil is bu cocuk geceleri niye cok acikmiyor!! acaba mama da veriyorum diye mi??? ama onu da azalttim yine ayni. kilo alimi var neyseki ama yine de geceleri yememiz cok problemli. benim doktorum kendi sutumu vermemi cok sutum olmadigi surece ustune de 60 ml mama yapmami ne kadar icerse vermemi soyledi. boyle 4 satte bir yese de olur dedi. gunduzleri her ikibucuk uc saate bir geceleri ise 4 saatte bir yiyor. ama sadece anne sutu vericeksen iki saatte bir yiyebilir de tamamen senin ne kadar sutun olduguna bagli.her bebek farkli diorlar.
mavi merccancim cok yatmamak bence daha iyi insan yattikca stres oluyor cunku. iki gun dinlensen yeterli bence. Insallah panadolla guzel haberlerine sevinecegiz.Allah yardimciniz olsun.Panadol canım ben de bu ay başlayacağım inşallah, geçen ay 15 inde regl olmuştum, haftaya regl olmayı bekliyorum. Ne ümitliyim ne ümitsiz hatta bu sefer 4-5 gün sonra işe gitcem izin almıcam rahat takılcam olursa olur...
canim cok sagol darisi basiniza olsun. ben de daha dun dusundum bu kiz nerelerde die. umarim keyfin yerindedir.özlem gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün saglıcakla inş.ben kad kulubüne giremiyordum site geri atıyordu.bilgisayarın ayarlarını dün yaptırdım iyiyim hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
kizlar gizemlilerin topigine gidip bir seyler soruyorum tecrubelerinden sonra da buraya yazicak kadar vaktim kalmiyor. ben bu iki topigi zaten bir gordugum icin ayni seyleri buraya yazmiyorum.
cok sukur iyiyiz sagolun sormussunuz nasil yapiyorum ben ilk gunden beri sadece kendim baktim bebegime. annem geldi ama kimse esim de dahil direk bakmadi. ufak yardimlar aldim sadece. yalniz benim oglan erken dogdugu icin cok uyudu baslarda herhalde ondan. gece uyanmam disinda cok sukur bir problem yasamadim.cok kolay bir is degil ama oyle abartildigi kadar da zor degilmis bebek bakmak.sabirli olmak lazim bende sabirsizimdir ama ogretriyor bebekler sabri. darisi hepinizin basina olsun Insallah.