merhaba kizlar geceleri uyanip bebegi emzirmek gercekten zor ismis bazen ayakta uyuyorum:) hatta saatleri kacirdigim bile oluyor( onun disinda her sey iyi cok sukur. sutum yetmiyor ya da ben saatlerce emzirmedigim icin oyle ne bileyim basta kilo almaiyor dediler ogun bugundur ne kadar yedigini gormeden icim rahat etmiyor bir an once buna bir care bulmam lazim.
herkes iyidir umarim ayseden haber alan var mi?
gelmiş geçmiş olsun canım inş. sonuçlarında iyi çıkar sıkıntı yapma kendine.merhaba kızlar temmuz canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim özlemcim benim cinsiyet kız şimdilik öyle artık kesindir galiba. bacağım da iyi oldu çok şükür bir gün ağladım ama olsun geçti ya. ayın 18inde ayrıntılım var umarım o da iyi gider
canım dualarımız seninle Allahım inş. bu son olur bebişine kavuşursun senin iyi haberlerin diğer arkadaşlarımızada umut olsun inş.Canım nasılsın alıştınızmı bebişle birbirinize umarım herşey yolundadır.2.3 ayı atlatsan daha kolay olur
birde yanlızsın oralarda Türkiyeden gelen oldumu yanına
Ayşeyi sormuşsun dün konuştum kızında taş varmış o yüzden huysuzluk ediyomuş tekrar gidecekti dr. çok üzgündü Ayşede umarım kısa zamanda iyileşir büyük insan için zorki taş olayı bebek için düşünemiyorum Allah yardımcısı olsun ne diyeyim
Temmuzum evet canım az kaldı ayın 11 randevüm var ön muayene olacak bakalım ne diyecek uygunmu rahim dualarınızı bekliyorum öpüyorum sizleride
İsmini yazmadıgım arkadaşlarıada sevgilerimi yolluyorum umarım herkes iyidir
:)) taze anne sıkıntılar hiç bitmiyor değilmi yenileri ekleniyor sürekli...merhaba kizlar geceleri uyanip bebegi emzirmek gercekten zor ismis bazen ayakta uyuyorum:) hatta saatleri kacirdigim bile oluyor( onun disinda her sey iyi cok sukur. sutum yetmiyor ya da ben saatlerce emzirmedigim icin oyle ne bileyim basta kilo almaiyor dediler ogun bugundur ne kadar yedigini gormeden icim rahat etmiyor bir an once buna bir care bulmam lazim.
canım benim çok sağol seninde kızmış kesin galiba hayırlı olsun çok sevindindim hayırlı evlat olsunlar inşallah.merhaba kızlar temmuz canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim özlemcim benim cinsiyet kız şimdilik öyle artık kesindir galiba. bacağım da iyi oldu çok şükür bir gün ağladım ama olsun geçti ya. ayın 18inde ayrıntılım var umarım o da iyi gider
ya dimi benim uykumda çok ağırdır ben maşallah deliksiz uyurum top atsalar uyanamam bakalım ne yapacaz bebiş doğunca bu arada 2 saatte bir mi emziriyorsun canım saatleri karçırdığım bile oluyor demişsin galiba bu emzirme işini düzenli 2 şer saat aralıklarla yapmak gerekiyor banada emzirme olayında zorlanacakmışım gibi geliyo bebek bakımındaki en zor iş emzirme memeyi alacakmı sütüm olacakmı meme ucu çatlıyacakmı bissürü soru işareti.merhaba kizlar geceleri uyanip bebegi emzirmek gercekten zor ismis bazen ayakta uyuyorum:) hatta saatleri kacirdigim bile oluyor( onun disinda her sey iyi cok sukur. sutum yetmiyor ya da ben saatlerce emzirmedigim icin oyle ne bileyim basta kilo almaiyor dediler ogun bugundur ne kadar yedigini gormeden icim rahat etmiyor bir an once buna bir care bulmam lazim.
Canım nasılsın alıştınızmı bebişle birbirinize umarım herşey yolundadır.2.3 ayı atlatsan daha kolay olur
Ayşeyi sormuşsun dün konuştum kızında taş varmış o yüzden huysuzluk ediyomuş tekrar gidecekti dr. çok üzgündü Ayşede umarım kısa zamanda iyileşir büyük insan için zorki taş olayı bebek için düşünemiyorum Allah yardımcısı olsun ne diyeyim
Temmuzum evet canım az kaldı ayın 11 randevüm var ön muayene olacak bakalım ne diyecek uygunmu rahim dualarınızı bekliyorum öpüyorum sizleride
Canım nasılsın alıştınızmı bebişle birbirinize umarım herşey yolundadır.2.3 ayı atlatsan daha kolay olur
Panadol canım ben de bu ay başlayacağım inşallah, geçen ay 15 inde regl olmuştum, haftaya regl olmayı bekliyorum. Ne ümitliyim ne ümitsiz hatta bu sefer 4-5 gün sonra işe gitcem izin almıcam rahat takılcam olursa olur...
Kızlar;
Hepinize hayırlı cumalar dilerim. Umarım herkes iyidir.
Özlemcim yalnız mısın kimse var mı yanında, temmuzum, karatasozum sizlerinde artık az kaldı hayırlısıyla güzel haberlerinizi alalım inşallah.
Ayşe tekrar geçmiş olsun, Panadolcum tedavilerimiz hayırlı olsun, ismini şimdi yazamadığım tüm arkadaşlara selamlar.
Kızlar;
Hepinize hayırlı cumalar dilerim. Umarım herkes iyidir.
Özlemcim yalnız mısın kimse var mı yanında, temmuzum, karatasozum sizlerinde artık az kaldı hayırlısıyla güzel haberlerinizi alalım inşallah.
Ayşe tekrar geçmiş olsun, Panadolcum tedavilerimiz hayırlı olsun, ismini şimdi yazamadığım tüm arkadaşlara selamlar.
bu arada benim kan şekerim 161 çıktı doktor biraz yüksek buldu
salı günü 100 lük yükleme yapılacak bakalım sonuç ne çıkacak ama 100 lük yükleme zormuş galiba öğlene kadar aç kalıcam inşallah migrenim tutmaz açlıktan
bende p.tesi 100 lük vericem inş. bu sefer iyi çıkar kuşum ya ben perhiz filan nasıl yaparım anlamıyorumki şeker neremizde.
benim arkadaşım ilk yüksek çıktı sonra bakılınca normaldi umarım hiç birimizde sorun çıkmaz da sağlıkla alırız yavrularımızı. özlem artık bebeğiyle pek gelemiyor ayşe de öyle demek ki sonra biz de öyle olacağız tek kavuşalım da
bende p.tesi 100 lük vericem inş. bu sefer iyi çıkar kuşum ya ben perhiz filan nasıl yaparım anlamıyorumki şeker neremizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?