kızlar dün gece sağ bacağımın önce hamlama tarzı sonra zonklayan üst bacağımdaki ağrıdan uyuyamadıma cile gittim pratisyen hiç bişeyden anlmaıyor tabii. umarım bişey olmaz bunu yaşayan var mı tek bacak pıhtılaşma sorunu değildir umarım bebeğime zarar verecek bişey değildir
iyi olmanıza çok sevindim :) lohusalığının tadını çıkar nazlan boşver :) minişinle koklaş ohhhh darısı bizlere olsun inş. kilolardan naber kilolardan :)merhaba kizlar sayfa iyice bos kalmis umarim herkes iyidir. biz iyiyiz cok sukur birbirimize alismaya calisiyoruz logusalik dedikleri zor seymis meger. cok sinirli ya da cok duygusal olabiliyorum. hos gerci ne onemi var bebek iyi olduktan sonra gerisi bos.
hepinizi opuyorum.
bebeğine zarar verecek bişi olduğunu hiç sanmıyorum ama iyi bir doktora görün tabi yada kendi doktoruna bir sor bakalım belki hamilelikte yaşanan bişidir bende kramplarla uğraşıyorum çünkü habire bacaklarıma kramp giriyo belki seninkide hamileliktendir gçmiş olsun canım.kızlar dün gece sağ bacağımın önce hamlama tarzı sonra zonklayan üst bacağımdaki ağrıdan uyuyamadıma cile gittim pratisyen hiç bişeyden anlmaıyor tabii. umarım bişey olmaz bunu yaşayan var mı tek bacak pıhtılaşma sorunu değildir umarım bebeğime zarar verecek bişey değildir
aaa cidden mi birde çok kilo aldım diyordun maaşallah size valla haftasonu biraz yoruldum aslında çok yorulmadım ama hiç dinlenemedim desem daha doğru ve parmaklarımın şiştiğini hissettim bugün geçmiş mesela fazla ayakta kalınca şişecem galiba. oğluşuna maaşallah o şimdi dünyaya alışmaya çalışıyor koklaşa koklaşa kuzunla zaman geçriyorsun darısı bize inşallah.zeynepcim tabiiki sor goster doktoruna ama sanmiyorum hamilelikte oluyor bu tarz sorunlar magnezyumunu ihmal etme gerekirse doktoruna sor artitrir belki dozunu.
karatasozcum kilo falan kalmadi hepsi sislikmis resmen hamilelik oncesi kiloma 6 kilo kaldi sadece.
kızlar dün gece sağ bacağımın önce hamlama tarzı sonra zonklayan üst bacağımdaki ağrıdan uyuyamadıma cile gittim pratisyen hiç bişeyden anlmaıyor tabii. umarım bişey olmaz bunu yaşayan var mı tek bacak pıhtılaşma sorunu değildir umarım bebeğime zarar verecek bişey değildir
ben cumartesi kontrole gittim doktor plesanta yukarıya çıkmış sorun yok çok şükür bunuda atlattık.
canım inş. tutmuştur :) emeklerin boşa çıkmasın inş. 9. günde kan testinde çıkma ihtimali çok yüksek bol şans sana :) ilaçların etkisi hakkında pek bişi diyemicem herkeste farklı olabiliyo çünkü inş. mutlu olabileceğin bir netice alırsın.Arkadaşlar günaydın ,
Bir konu hakkında bilgi ve fikrinizi sormak istiyorum .
Bizim bu kullandığımız ilaçlar adetin geçikmesine sebep olur mu acaba ?
Çünkü normalde benim 3 gün önce benim adet olmam gerekiyordu , birkaç gündür sürekli belirtiler oldu ,karnım ağrıdı , başım ağrıdı, sinirlendim vs vs ama olmadım bir türlü. Böyle olunca da umutlanmaya başladım haliyle yaşasın tuttu diye :S ama sonradan da büyük bir hayale kırıklığı yaşamak istemiyorum tahmin edersiniz ki. Bugün 5. Günü transferin.Ben her sabah elevetit, coraspirin ,estrafam ( estrafam günde 3 tane)kullanıyorum . sabahları vajınal progestron akşamlarıda iğnesini oluyorum . bu ilaçlar düzenin şaşmasına sebep olabilir mi acaba sizce ? ve bu arada ben sanırım 12. Günü bekleyemiycem 9. Günü yani Cuma test yaptırsam çıkarmı değerler kanda ?
Arkadaşlar günaydın ,
Bir konu hakkında bilgi ve fikrinizi sormak istiyorum .
Bizim bu kullandığımız ilaçlar adetin geçikmesine sebep olur mu acaba ?
Çünkü normalde benim 3 gün önce benim adet olmam gerekiyordu , birkaç gündür sürekli belirtiler oldu ,karnım ağrıdı , başım ağrıdı, sinirlendim vs vs ama olmadım bir türlü. Böyle olunca da umutlanmaya başladım haliyle yaşasın tuttu diye :S ama sonradan da büyük bir hayale kırıklığı yaşamak istemiyorum tahmin edersiniz ki. Bugün 5. Günü transferin.Ben her sabah elevetit, coraspirin ,estrafam ( estrafam günde 3 tane)kullanıyorum . sabahları vajınal progestron akşamlarıda iğnesini oluyorum . bu ilaçlar düzenin şaşmasına sebep olabilir mi acaba sizce ? ve bu arada ben sanırım 12. Günü bekleyemiycem 9. Günü yani Cuma test yaptırsam çıkarmı değerler kanda ?
canım gözün aydınnnnn çok sevindimmm sorun olmamasına
canım benim çok sağol.
sen nasılsın eşin nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?