Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar dün gece sağ bacağımın önce hamlama tarzı sonra zonklayan üst bacağımdaki ağrıdan uyuyamadıma cile gittim pratisyen hiç bişeyden anlmaıyor tabii. umarım bişey olmaz bunu yaşayan var mı tek bacak pıhtılaşma sorunu değildir umarım bebeğime zarar verecek bişey değildir

geçmiş olsun canım yarın düzğün bir dr gitttt
sakın ihmal etmeeeeeeee

iyi olmanıza çok sevindim :) lohusalığının tadını çıkar nazlan boşver :) minişinle koklaş ohhhh darısı bizlere olsun inş. kilolardan naber kilolardan :)
bebeğine zarar verecek bişi olduğunu hiç sanmıyorum ama iyi bir doktora görün tabi yada kendi doktoruna bir sor bakalım belki hamilelikte yaşanan bişidir bende kramplarla uğraşıyorum çünkü habire bacaklarıma kramp giriyo belki seninkide hamileliktendir gçmiş olsun canım.

zeynepcim tabiiki sor goster doktoruna ama sanmiyorum hamilelikte oluyor bu tarz sorunlar magnezyumunu ihmal etme gerekirse doktoruna sor artitrir belki dozunu.

karatasozcum kilo falan kalmadi hepsi sislikmis resmen hamilelik oncesi kiloma 6 kilo kaldi sadece.

günaydın kızlarrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

aaa cidden mi birde çok kilo aldım diyordun maaşallah size valla haftasonu biraz yoruldum aslında çok yorulmadım ama hiç dinlenemedim desem daha doğru ve parmaklarımın şiştiğini hissettim bugün geçmiş mesela fazla ayakta kalınca şişecem galiba. oğluşuna maaşallah o şimdi dünyaya alışmaya çalışıyor koklaşa koklaşa kuzunla zaman geçriyorsun darısı bize inşallah.

canım yorgun olabilirmisin acaba ben hafta sonu dinlenemedim dün akşamdan beri sağ ayağım kasıyor yürüken hem hafif bir ağrım oluyor hemde sanki bi lif çekiliyor gibi hissediyorum ama ben yorgunluğa bağladım bugünde devam ediyor seninkide öyle bişey olabilir kafana takma sakın.

ben cumartesi kontrole gittim doktor plesanta yukarıya çıkmış sorun yok çok şükür bunuda atlattık.

Arkadaşlar günaydın ,
Bir konu hakkında bilgi ve fikrinizi sormak istiyorum .
Bizim bu kullandığımız ilaçlar adetin geçikmesine sebep olur mu acaba ?
Çünkü normalde benim 3 gün önce benim adet olmam gerekiyordu , birkaç gündür sürekli belirtiler oldu ,karnım ağrıdı , başım ağrıdı, sinirlendim vs vs ama olmadım bir türlü. Böyle olunca da umutlanmaya başladım haliyle yaşasın tuttu diye :S ama sonradan da büyük bir hayale kırıklığı yaşamak istemiyorum tahmin edersiniz ki. Bugün 5. Günü transferin.Ben her sabah elevetit, coraspirin ,estrafam ( estrafam günde 3 tane)kullanıyorum . sabahları vajınal progestron akşamlarıda iğnesini oluyorum . bu ilaçlar düzenin şaşmasına sebep olabilir mi acaba sizce ? ve bu arada ben sanırım 12. Günü bekleyemiycem 9. Günü yani Cuma test yaptırsam çıkarmı değerler kanda ?

canım inş. tutmuştur :) emeklerin boşa çıkmasın inş. 9. günde kan testinde çıkma ihtimali çok yüksek bol şans sana :) ilaçların etkisi hakkında pek bişi diyemicem herkeste farklı olabiliyo çünkü inş. mutlu olabileceğin bir netice alırsın.

9. gün kanda çıkar canım bende 9. gün yaptırmıştım
daha yakında bir arkadaşım 9. gün tahlil yaptırdı çıktı canım.
inşallah seninde çıkar pozitifi görürsün.

.kızlar yeğenim gönderdi bunları

temmuzcum plesenta yukari cikmis harika haber masallah. yetercim esinin daha iyi olmasina cok sevindim. zeynep ne oldu bacagindaki agri gecmistir Insallah? bu arada zeynep bebegin cinsiyeti kesinlesti mi?
sel nerelerde kizlar?$biz iyiyiz cok sukur gerci bebisin kaka yapma sorunu basladi ama cok sukur yinede zorla da olsa yapiyor simdilik.

herkeze merhabalar
ben şimdi hastaneden geliyorum şeker yüklemesi yapıldı ve sağlık ocağına gidip 2. tetenoz aşımı yaptırdım. bana verilen glikoza limon sıkıp verdiler limona gibiydi fazla zorlanmadım içerken saat 3 te sonuçlar çıkacakmış normal damar yolundan aldılar kanımı yarın yazarım durumları bizden şimdilik bukadar.
özlemcim kaka problemi için büyükler zeytin yağı içirtirler birde annem kakasını yapamayan çocuğa fitil yapıyormuş hemen gelir kakası rahatlatır diyodu bunlar biraz kocakarı işi ama yiğenimde işe yaramıştı.

panadol burada görünüyorsun nasılsın canım
varmı yeni gelişmeler tedavi sürecine az kaldı biran önce gelmiş geçmiş olsun biranönce müjdeli haberlerini alalım canım benim.

merhaba kızlar temmuz canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim özlemcim benim cinsiyet kız şimdilik öyle artık kesindir galiba. bacağım da iyi oldu çok şükür bir gün ağladım ama olsun geçti ya. ayın 18inde ayrıntılım var umarım o da iyi gider

merhaba kizlar geceleri uyanip bebegi emzirmek gercekten zor ismis bazen ayakta uyuyorum:) hatta saatleri kacirdigim bile oluyor( onun disinda her sey iyi cok sukur. sutum yetmiyor ya da ben saatlerce emzirmedigim icin oyle ne bileyim basta kilo almaiyor dediler ogun bugundur ne kadar yedigini gormeden icim rahat etmiyor bir an once buna bir care bulmam lazim.
herkes iyidir umarim ayseden haber alan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…