canım senin yaşadığın yer eskişehir nursim05 te eskişehirde yaşıyormuş bende eskişehirliyim.
evoevo sen takiplerini nerde yaptırıcaksın genarttamı ben burda yaptırıcam mecburen...
evet canım aslında ben doğma büyüme istanbuldayım ama eskişehire her yıl giderim
ne güzel ailen mi var burda?
sen burda kime gidiyosun canım...
kizlar aranizda sigara icenler var mi benim gb? doktorum baskilama basladigi an sigara yasak dedi( sadece sansi azaltiyor diye degil bize de zararliymis bu ignelerle nasil birakacagim diye sorumsuzca bir dusunce icindeyim (
kızlar maşallah topik almış başını gidiyo sel76 ne çok sevenin varmış kıskandım valla
bu arada bende medical park b.evlerde tedaviye başlıcam regl bekleyenlerdenim 1 hafta kaldı geçmek bilmiyooooorr
sen benden de sabırsızmışın canım benim ilk olacağından neler yaşayacağımı da bilmiyorum ve biraz telaşlıyım bir an önce şu iğne ilaç kısımlarını atlatsak offf budaa geeliiir budaa geeeçeeeerrrrr inş..:ecrin_bebek:off bende bir an önce mayıs ayı olsunda sonucu görsem diyorum... sabretmek, beklemek gerçekten çok zor ....
kızlar maşallah topik almış başını gidiyo sel76 ne çok sevenin varmış kıskandım valla
bu arada bende medical park b.evlerde tedaviye başlıcam regl bekleyenlerdenim 1 hafta kaldı geçmek bilmiyooooorr
hadi bakalım hızlı başladık hızlı bitsin bu tedaviler son olsun inş..herksez için duamız ....a.s.
valla nurrsen rekor kırdık herhalde açılır açılmaz birkaç saatte 10. sayfaları geçti.bende bilmiyordum bu kadar çok sevildigimi.....hepinize çok teşekkür ediyorum.......milyonlar içinde yalnızım diyorum ama sizin gibi kader yoldaşlarımla çok mutluyum ve nisansa bu mutlulugumuz kat be kat artacak canlarım.artık ben bu topigin başında uyurum herhalde.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?