off bende bir an önce mayıs ayı olsunda sonucu görsem diyorum... sabretmek, beklemek gerçekten çok zor ....
izledim canım işyerinde koca kadın oturdum hüngür hüngür fenalık geçiriyodum nerdeysenurrsen birde arka syfalarda bebek özlemi diye bir topik var izledinmi
a.s.
valla nurrsen rekor kırdık herhalde açılır açılmaz birkaç saatte 10. sayfaları geçti.bende bilmiyordum bu kadar çok sevildigimi.....hepinize çok teşekkür ediyorum.......milyonlar içinde yalnızım diyorum ama sizin gibi kader yoldaşlarımla çok mutluyum ve nisansa bu mutlulugumuz kat be kat artacak canlarım.artık ben bu topigin başında uyurum herhalde.....................
musetta 1 hafta kaldı diyosun ya mutlaka o reglin ya önce gelir yada biraz geç.bekleyince öyle olur..................
evet kaydirigubbakcemile3 ama doğum konrtol hapı kullanıyorum 2 aydır .. şaşmaz herhalde. ama erken gelirse sevinirim. süreyi kısaltmış oluruz
canım ben bakırköyde oturuyorum medical park b.evlerdede tedavim var sen nerdesin
kizlar aranizda sigara icenler var mi benim gb? doktorum baskilama basladigi an sigara yasak dedi( sadece sansi azaltiyor diye degil bize de zararliymis bu ignelerle nasil birakacagim diye sorumsuzca bir dusunce icindeyim (
ne güzel ailen mi var burda?
merhaba herkese..benide listeye ekleyin..doktor doğum kontrol hapı vermişti...bitti..adet olunca 2. gün gidecem..hayırlısı..amerikan hastanesinde..ilk denemem..korkuyorum..
günaydın kızlar
ilk hamile haberimizi bugun alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?