Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

nurrsen şimdi artık herşey kolay göbekten kendin yapıyorsun igneleri.benim ilk tedavilerimde kalçadan 2toz 1 su idi.kalçalarının üzerine oturamazsın zamanında igneci bulamazsın...........tıp ilerliyor şimdi kalemi var göbekten yapıyorsun.............

nurrsen birde arka syfalarda bebek özlemi diye bir topik var izledinmi

off bende bir an önce mayıs ayı olsunda sonucu görsem diyorum... sabretmek, beklemek gerçekten çok zor ....

musetta 1 hafta kaldı diyosun ya mutlaka o reglin ya önce gelir yada biraz geç.bekleyince öyle olur..................

bende aynen öyle birkaç kere izledim.benim 7 aşılamam var offffffff allahım

inşallah bundan sonra bebekleri anlatacağımız topiklerde devam ederiz. "benimki tekmeliyo, patik ördüm..." falan gibi....laelaelaelaelae

musetta 1 hafta kaldı diyosun ya mutlaka o reglin ya önce gelir yada biraz geç.bekleyince öyle olur..................

evet kaydirigubbakcemile3 ama doğum konrtol hapı kullanıyorum 2 aydır .. şaşmaz herhalde. ama erken gelirse sevinirim. süreyi kısaltmış oluruz

canım ben bakırköyde oturuyorum medical park b.evlerdede tedavim var sen nerdesin

istanbulu fazla bilmiyorum ama.önceki tedavilerimde bahçelievler yaylada bir evde kalmıştık.şimdide hastanem okmeydanı memorialde.kalacagımda bir tanıdıgın evi fatihteymiş.ben kayseride ikamet ediyorum.

Benmasal senin yerine ben heyecanlanıyorum.şu yarın bir gelse.neyse bugün bitti gecesi kaldı.ay ben kendi tedavilerimdede böyleyim hiç aklımdan çıkaramam

kizlar aranizda sigara icenler var mi benim gb? doktorum baskilama basladigi an sigara yasak dedi( sadece sansi azaltiyor diye degil bize de zararliymis bu ignelerle nasil birakacagim diye sorumsuzca bir dusunce icindeyim(

valla tatlım ben çocuğumuz olmayınca tedavi olmak zorunda kalırsam diye 7 ay önce bıraktım 10 yılı geçkin süredir birfiil paket paket içtim ama ramazan ayında bir yıl olacak bıraktığım ilk aylar zorlanıyor insan ama alışıyo kendinizle inatlaşın derim içmiycem diyorsam içmiycem gibi işe yarıyor.

merhaba herkese..benide listeye ekleyin..doktor doğum kontrol hapı vermişti...bitti..adet olunca 2. gün gidecem..hayırlısı..amerikan hastanesinde..ilk denemem..korkuyorum..

zemuszemus
merhaba herkese..benide listeye ekleyin..doktor doğum kontrol hapı vermişti...bitti..adet olunca 2. gün gidecem..hayırlısı..amerikan hastanesinde..ilk denemem..korkuyorum..

canım aramıza hoşgeldin.korkulacak bişey yok.sonunda bebek var bebek

sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
zübeyde24.............................1.deneme.... ..........bahçeci.................regl bekliyor
musetta.................................1.deneme.. ............jinepol.................. regl bekliyor
xtatlıkız..................................1.denem e.............hacettepe..............
özlem80.................................1.deneme.. ......... amerikan.................regl bekliyor
30temmuz.............................1.deneme..... .........umut......................regl bekliyor
evoevo...................................2.deneme. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
nurrsen..................................1.deneme. ........... ..................
benmasal...............................7.deneme... .........umut......................YARIN SONUÇ GÜNÜ:)
nursim05................................1.deneme.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
olcaydal23..............................1.deneme............amerikan..................regl bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…