Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlarrr azevvel merkezden aradılar transver cumartesi yapılacakmış hihoyyyt 5. gün embriyosu olucak 5.gün olması sizin için çokdaha iyi dediler)çok heyecanlıyım kızlar benim için dua edin benim psikolojik ve nörölojik rahatsızlığım var bundan dolayı çok endişe duyuyorum siziseviyoooruuuummmm)

sen korkma abla hiç bişey olmaz ..bak ne güzel haberler almışsın balstosist olucak demek..
en 70 hücreli olucak embriyon ve daha çabuk tutunm şansı olucak...

hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider

sağol bitanen cahilliğimin kusuruna bakmak afamçokkarıştı balstosist nedemek ???opuyorumnanaktan

nedime canım tedavin kac gün sürdü umarım bebegin sana tutunur

slm kızlar nasılsınız dün ilk iğnemi oldum bugünde kendim yaptım ama biraz acıdı sanki bana kısa protokol uygulayacaklar cuma günü tekrar gidicem yumurta takibi için inşalah büyürler

nedimecim gozun aydin, her sey mukemmel ilerlesin Insallah.
kizlar bende ilk baskilama ignemi oldum, hemsire yapti, doktor da hemsire de bacagin ust kismindan da olur demislerdi ben de bacaktan yaptirdim, gobekten cesaret edemedim, 21 gun bu stresi yasamayim bacaktan olsun istedim, Insallah ayni etkidedir, doktor olur dedikten sonra olur degil mi? hic kotu tecrube duyan oldu mu bu konuda, gobekten cok daha etkili diye?

merhaba arkadaşlar, benim yumurtalarım toplandı bugün. çok korktum ancak hiçte korktuğum gibi olmadı. birde benim endometriossim vardı. biraz onuda çekmişer. onca kurcalanmaya karşı gayet iyiyimbayanssulusmile (benim gibi korkanlar varsa diye belirtiyotum.)

ctesi transferim var . inş hayırlısı ile sonuçlanır.

slm kızlar yarın ankaraya anatoiaya gidiyorum bi kaç gün içinde yazamam sanırım bu arada yumurtalarımda toplanır zannedersem hakımızda hayırlısı ...

yani bu deri altından yapılan bişey damardan olsa tüm vucuda yayılıcak dicem ama bence karnından yapsan daha etkili olur oda piskolojik açıdan yarın öbür gün olumsuz biey olsa keşke karında deneseydim diye kendini yersen işte o zaman kötü bence göbekten bi dene derim sonradan keşke dememek için

musettacım hayırlı olsun sana da :) kistin içini mi boşalttılar toplama sırasında?bende de endometriozis var.tedavi sırasında kistim çıktı yine o yüzden soruyorum.inş.herşey yolunda gider..

musettacım hayırlı olsun sana da :) kistin içini mi boşalttılar toplama sırasında?bende de endometriozis var.tedavi sırasında kistim çıktı yine o yüzden soruyorum.inş.herşey yolunda gider..

evoevo teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan evetcanım içinin biraz boşalttılar. benim kist gergindi. patlar diye dr önce ameliyat mı olsan dedi ancak sonra önce tüp bebek deneyelim dedik. kistli yumurtalıkta da yumurta oluştu tedavide onu almak için girmişken içinide biraz boşaltmışlar. ancak benim ksitin içi biraz katıymış. onun için hepsini alamamışlar. en azından gerginliği gitmiş oldu yani...
yine de tetikteyim. benim sorunlu biraz. simdide yumurtalık tüplerimden birinde sıvı toplanıyomuş ve rahme akıyomuş. eğer bu deneme olumsuz olursa belki tüplerden de tadavi olacakmısım. onun için çok hevesliyim ama bir o kadarda olumsuz düşünüyorum bu sefer olmaz diye. hayırlısı bakalım...

geçmişolsun hayırlısı olsun canım..benim de transferim cumartesi umarım her şey tahminimizden güzel olur)

nedime canım tedavin kac gün sürdü umarım bebegin sana tutunur

sağol canım umarım sende yavruna kavuşursun)tam kaç gün sürdü bilemiyorum ama 20 gün lucrin kullandım,1 gün çatltma iğnesi,1 gün sonrada yumoş toplatmaya gittim (uzun protokolmuş)he bunların arsında 10 tane de kalçadan iğnem vardı 375mg..

canım benim inş.tüp bebekle olur da çok uğraşmazsın.bir endolu olarak ne zorluk çektiğini anlayabilirim.hakkımızda hayırlısı olsun inş.bebişine kavuşursun :)

canım benim inş.tüp bebekle olur da çok uğraşmazsın.bir endolu olarak ne zorluk çektiğini anlayabilirim.hakkımızda hayırlısı olsun inş.bebişine kavuşursun :)

inanırmısın evoevo, diyorum ki Allah izin verirde bebeğim olursa erkek olsun, bunun sebebi erkek çocuk sevgisi falan değil, kız olurda bana çekerse o da uğraşmasın bu endoyla diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…