Ne Çok sonuÇ bekleyenİmİz var maŞallah hepİnzİ hamİle yazmak nasİp olsun bana
iyi tatlım sen ya bu iğneler bende çok sinir yapıyooo(
kızlarrr azevvel merkezden aradılar transver cumartesi yapılacakmış hihoyyyt 5. gün embriyosu olucak 5.gün olması sizin için çokdaha iyi dediler)çok heyecanlıyım kızlar benim için dua edin benim psikolojik ve nörölojik rahatsızlığım var bundan dolayı çok endişe duyuyorum siziseviyoooruuuummmm )
sen korkma abla hiç bişey olmaz ..bak ne güzel haberler almışsın balstosist olucak demek..
en 70 hücreli olucak embriyon ve daha çabuk tutunm şansı olucak...
hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider
slm kızlar yarın ankaraya anatoiaya gidiyorum bi kaç gün içinde yazamam sanırım bu arada yumurtalarımda toplanır zannedersem hakımızda hayırlısı ...
nedimecim gozun aydin, her sey mukemmel ilerlesin Insallah.
kizlar bende ilk baskilama ignemi oldum, hemsire yapti, doktor da hemsire de bacagin ust kismindan da olur demislerdi ben de bacaktan yaptirdim, gobekten cesaret edemedim, 21 gun bu stresi yasamayim bacaktan olsun istedim, Insallah ayni etkidedir, doktor olur dedikten sonra olur degil mi? hic kotu tecrube duyan oldu mu bu konuda, gobekten cok daha etkili diye?
merhaba arkadaşlar, benim yumurtalarım toplandı bugün. çok korktum ancak hiçte korktuğum gibi olmadı. birde benim endometriossim vardı. biraz onuda çekmişer. onca kurcalanmaya karşı gayet iyiyimbayanssulusmile (benim gibi korkanlar varsa diye belirtiyotum.)
ctesi transferim var . inş hayırlısı ile sonuçlanır.
musettacım hayırlı olsun sana da :) kistin içini mi boşalttılar toplama sırasında?bende de endometriozis var.tedavi sırasında kistim çıktı yine o yüzden soruyorum.inş.herşey yolunda gider..
merhaba arkadaşlar, benim yumurtalarım toplandı bugün. çok korktum ancak hiçte korktuğum gibi olmadı. birde benim endometriossim vardı. biraz onuda çekmişer. onca kurcalanmaya karşı gayet iyiyimbayanssulusmile (benim gibi korkanlar varsa diye belirtiyotum.)
ctesi transferim var . inş hayırlısı ile sonuçlanır.
geçmişolsun hayırlısı olsun canım..benim de transferim cumartesi umarım her şey tahminimizden güzel olur)
nedime canım tedavin kac gün sürdü umarım bebegin sana tutunur
evoevo teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan evetcanım içinin biraz boşalttılar. benim kist gergindi. patlar diye dr önce ameliyat mı olsan dedi ancak sonra önce tüp bebek deneyelim dedik. kistli yumurtalıkta da yumurta oluştu tedavide onu almak için girmişken içinide biraz boşaltmışlar. ancak benim ksitin içi biraz katıymış. onun için hepsini alamamışlar. en azından gerginliği gitmiş oldu yani...
yine de tetikteyim. benim sorunlu biraz. simdide yumurtalık tüplerimden birinde sıvı toplanıyomuş ve rahme akıyomuş. eğer bu deneme olumsuz olursa belki tüplerden de tadavi olacakmısım. onun için çok hevesliyim ama bir o kadarda olumsuz düşünüyorum bu sefer olmaz diye. hayırlısı bakalım...
canım benim inş.tüp bebekle olur da çok uğraşmazsın.bir endolu olarak ne zorluk çektiğini anlayabilirim.hakkımızda hayırlısı olsun inş.bebişine kavuşursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?