Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Heyecanlı bekleme süreci yok muuu eyvahedigeldismile
Allah hepimize sabır versin...inşallah en güzel şekilde sonuçlanıcak tedavilerimiz..
Yavrularımızı kucağımıza alıp o eşşiz mutluluğu bizde yaşarız inşallah hayırlısıyla..

Arkadaşlar merhaba,

Bugün kanamam olduğu tekrar doktora gittim, normal dedi, ginera diye bir doğum kontrolü hapı verdi, 21 gün kullan tekrar gel ve her şey uygun ise tedaviye başlarız dedi.

Sonuç bekleyen arkadaşlarım heyecan ile bekliyorum ben de.

Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Sevgiler..

ALS17, benim de 23 nisan test günüm:)))) Hadi inşallah pozitiflerle geliriz:))

kizlar merhaba sizlere onemli bir sorum var. yarin ignelere basliyorum, bana lucrin yerine decapeygl verdi yanlis yazdim sanirim yarin alicagim kutuyu da:)) anladiniz ama siz hangisi, eczaci bunun ozel ignesi yok dedi norml enjeksiyon ignesi verdi kucugunden, neye ugradigimi sasirdim korkudan gorunce. kucuk ama bildigimiz igne oyle diyabetlerin kendi yaptigi gb ince ignelerden falan degil, prugeonun ozel kalemi olacakmis ama bunun yokmus siz nasil yaptiniz? lucrin bile kullaniyorsaniz ne olur yazin, nasil igneleriniz bana eczaci pregonu kendin yapsan da digerine hemsire yapmali dedi((
ne olur yazin hemen.

bu arada kizlar sizler icin ilac fiyatlarina baktim gonal f ve pregeron ikisi de 183 euro kutusu. turkiyede nasil?

nedime burda gorunuyorsun lucrini nasil yapiyorsun ignesi nasil? burda bilmiyorlar bile lucrini doktor bile soyle boyle biliyor.

hoşgeldin canım.guality le aynı gün sonuç alacaksınız hadi hayırlısı. hihoyyyt

ben lucrin in iğneleri ile göbekten yaptım hiç te acımadı..ilacım kaldı enjektörler bitti,sonra doktoruma sordum aynı iğneden bulamazsın insülün iğnesinle yapıcaksın dedive de öyle yaptım hemen hemen ikisi de aynı canım.

ayrıca ben lucrini 135 tl aldım kalçadan yapılan iğnelerimi 975 tl ye aldım(depodan) ama çok şükür aşamayı geçtim bakalım yarın da transfer günümü öğrenicem))

nedimecim sagol cevabin icin lucrinin ozel ignesi var yani, doktoruma bunu anlatmaya calistim( ama lucrini burda bilmiyorlar bile cok. ( ya keske lucrin kullaniyor olsaydim. neyse artik. verdigim ilac parasi gonal f ve puregonundu zaten lucrinin degil. ne bileyim bilginiz olsun belki daha ucuz bulursanir diyeydi, bir kutu fiyati o.
kizlar ignelerle ilgili baska bilgisi olan var mi?

nedime deek transfer gununu ogreneceksin, oh Masallah zoru bitti artik mujde zamanini bekleyeceksin, darisi basimiza.

nedime deek transfer gununu ogreneceksin, oh Masallah zoru bitti artik mujde zamanini bekleyeceksin, darisi basimiza.
günler geçmiyor gibi geliyor ama aslında su gibi akıyor İNŞALLAL canım kucağımıza aldığımızıda görücez.Allah hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasipetsin; ))) :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…