birde lucrini saat 6 da yapmamı istediler ama ben işte oluyorum acaba 8 de yapsam olurmuu eşime yaptırıcamda
kesfettim sonunda manyak eczaci igne ucununun uzununu vermis oysaki uzunla ilaci hazirlayip ucunu degistirip kisayla yapiyorsunuz ve sanki daha ince kisasi; tabii doktorum telde bilemedi bunu:)) oh be rahatladim kizlar kusura bakmayin kafanizi sisirdim, ilac sirketinin sayfasina girdim her seyi uygulamali gosteriyor videoyla oysaki:)) ama gec kesfettim saat 4 artik uyuyabilirim:))
gualitiy ikimizde aynı gün sonuç alaacağız inş. hakkımızda hayırlı olur ya adet sancısı gibi sancılarım oluyor. sende de oluyor mu bu normal mi acaba birde peynirimsi tarza akıntım oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazsın
saol canım evet jel kullanıyorum demekki ondan . sancım sürüyor hala her lavaboya gidişimde acaba diyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı inş. :))
slm kızlar heyecanlı biri olarak yazıyorum hemde çok heyecanlı eyvahedigeldismile
transferi olan arkadaşlar neler yaşıyorsunuz benım bel ve kasık agrılarım biraz azaldı ama yınede ara ara oluyor.
bacaklarım cok agrıyo.hergun 1 bardak sut,ananas,ve kabak çekirdeği, kayısı kompostosu içiyorum,annemde kalıyorum bu surecte ...
prognex iğne oluyorum.artık iğnelerden süzgece döndüm ama olsun...
gizemlicim sen bu donemde neler yaptın neler yasadın .test yapsak cıkarmı bıze bıraz bılgı ver cok merak edıyorum.
kys sen neler yapıyosun sende neler yasadıgını bıze haber ver merakla cevaplarınızı beklıyorum
annem pc den uzak tutuyo benı ama ben kacamak takıp edıyorum 28 nısan test gunum dua edın
allah yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?