Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aa kizlar doktor bana igneler suresince gunese cikmak yok dedi, galiba cilt hassaslasiyormus leke yaparmis nedenini cok anlamadim fransizcaydi konusma, fransiz kaldim aciklamasina ama esim aradiginda onada yine soylemis demekki onemli.

ii geceler kızlar baya gelişme var burda zübeydecim gerçekten bol hamişli topic olacak burası... yumurta toplatan arkadaşlar siz çatlatma iğnenizi yumurtalarınız kaç mm olunca yaptırdınız benimde çok az kaldı merak ediyorum...

canım nedime arkadaşın dediği gibi insülin iğnesi esasen o iğneler bende kutudaki iğneler bitince insülin iğnesi aldım...hatta 5lik bulamadım 10luk aldım yarısına kadar çekiyorum şırınganın ilk başta 10 mm vuruyordum gonalfe başlayınca 5mlme düşürdük..

kesfettim sonunda manyak eczaci igne ucununun uzununu vermis oysaki uzunla ilaci hazirlayip ucunu degistirip kisayla yapiyorsunuz ve sanki daha ince kisasi; tabii doktorum telde bilemedi bunu:)) oh be rahatladim kizlar kusura bakmayin kafanizi sisirdim, ilac sirketinin sayfasina girdim her seyi uygulamali gosteriyor videoyla oysaki:)) ama gec kesfettim saat 4 artik uyuyabilirim:))

Son düzenleme:
birde lucrini saat 6 da yapmamı istediler ama ben işte oluyorum acaba 8 de yapsam olurmuu eşime yaptırıcamda

bugun doktorda senin icin saatleri sordum ben decapepcil kullanacagim ama lucrinle icerigi ayni diye biliyorum. bana da doktor 6 da yaptir dedi, ben baska saat olmaz mi deyince saat besle yedi arasi olabilir ama yediyi gecmesin dedi. sen kendi merkezine sor ayrintisini istersen bir fikir olsun diye yazdim, benim doktorum pek bir rahattir ama kesin 5_7 arasi dedigine gore hatta ozellikle 6yi tercih etti, bir bildigi vardir diye dusundum.

qualitycim transferin oldu degil mi, hayirli olsun

ay canım ya o hazırlama iğnesi yoksa sen o kocaman iğneylemi yaptın eğer öyleyse çok canın yanmıştır

gualitiy ikimizde aynı gün sonuç alaacağız inş. hakkımızda hayırlı olur ya adet sancısı gibi sancılarım oluyor. sende de oluyor mu bu normal mi acaba birde peynirimsi tarza akıntım oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazsın

canım merhaba bana sormadın ama cevapliim dedim o ağrılar hepimizde oldu akıntıya gelince eğer vajinal fitil kullanıyorsan o geri geliyor olabilir çünkü bende öle oluyo

saol canım evet jel kullanıyorum demekki ondan . sancım sürüyor hala her lavaboya gidişimde acaba diyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı inş. :))

saol canım evet jel kullanıyorum demekki ondan . sancım sürüyor hala her lavaboya gidişimde acaba diyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı inş. :))

kesin ondandır canım geri geliyomuş bi kısmı ama endişelenme vücut gerekli kadarını alıyormuş ben ilk endişelenmiştim geri gelio die

transferim cuma günü olucakmış bugün aradıalr yani 5. günü morlaim çok bozuk ağrılarım geçemdi iğnelerin yerlerinin acısından sağa sola bile dönemiyorum cuma günü ikiz kardeşimin düğünü var ve ben ogün hastanede olcam

slm kızlar heyecanlı biri olarak yazıyorum hemde çok heyecanlı eyvahedigeldismile
transferi olan arkadaşlar neler yaşıyorsunuz benım bel ve kasık agrılarım biraz azaldı ama yınede ara ara oluyor.
bacaklarım cok agrıyo.hergun 1 bardak sut,ananas,ve kabak çekirdeği, kayısı kompostosu içiyorum,annemde kalıyorum bu surecte ...
prognex iğne oluyorum.artık iğnelerden süzgece döndüm ama olsun...

gizemlicim sen bu donemde neler yaptın neler yasadın .test yapsak cıkarmı bıze bıraz bılgı ver cok merak edıyorum.

kys sen neler yapıyosun sende neler yasadıgını bıze haber ver merakla cevaplarınızı beklıyorum
annem pc den uzak tutuyo benı ama ben kacamak takıp edıyorum 28 nısan test gunum dua edın
allah yar ve yardımcımız olsun

fıstık öncelikle benim 5 gün ağrım oldu kasıklarım bomba gibiydi ve gaz vardı acayip..
onun dışında banada annem baktı bol bol balık et salata ve düzenli kahvaltı yaptım..

onun dışında bende ananas ceviz badem kayısı kompostosu falan yedim bol su içtim bol yeşillik yedim aynen benimde senin gibi kalçalarım süzgeçten beter..ama kötü bir haber vereyim bebek tutsa bile iğnelere devam ben hala oluyorum mesela

bide insanın piskolojisi bi tuaf oluyo en ufak şeyden alınıyosun hemen kızabiliyosun ve ilgi bekliyosun hep ve en gıcık durumu yazmıyorum tabiki BEKLEMEK..

canım ben sabırsızlardanım 6. güb öğlen idrar testi yaptım ikinci çizgi yok gibiydi
7 gün kan testi 46,55
7 gün idrar ikinci çizgi yine yok gibi
9 gün kan testi 136,2
esas test günümde kan değerim 531,8 di
pazarteside keseyi gördüm normalde tüp bebek doktorum 30 nisanda çağırdı onlar öncede kese görmüyolar direk kalp atışı için çağırıyorlar değerlerim güzel diye ama benim kendi kadın doğumcum aynı hastanede ve arkadaşlar onu aradım kan değerimi söledim gel pazartesi ben sana keseyi gösteriiim dedi merakın gider rahatlarsın dedi allah razı olsun adamcağızdan
yani maaşallah en sonunda keseyi gördük ama belirti falan pek yok bende sizde de olmadıysa endişelenmeyin sakın

canım benım inan sen bızım idolümüz oldun ve bize acayip umut ışığı oldun bende koruyodum ama saol rahatlattın beni bende yarın 7. gunum bi kan tahlılı yaptırsam mı 5.gun tranferıydı cıkarmı sence veya ıdrarda cıkarmı

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............iğme kullanıyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. sonuç bekliyo
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................lucrin kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ............lucrin kullanıyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................gonalfte
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................yumoşlar toplandı
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. 28 NİSAN SONUÇ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... 28 NİSAN SONUÇ
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................23 NİSAN SONUÇ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................yumoş lar yoplandı
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................yumoş büyütüyo
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......regl bekliyor
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...25 nisan SONUÇ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... ..23 NİSAN SONUÇ
HAMİLELER

.1- benmasal...............................HAMİŞŞŞŞŞŞ: :
2-GİZEMLİ83..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…