hayirli olsun musetta, bebisin saglikla gelsin Insallah.merhaba arkadaşlar, benim yumurtalarım toplandı bugün. çok korktum ancak hiçte korktuğum gibi olmadı. birde benim endometriossim vardı. biraz onuda çekmişer. onca kurcalanmaya karşı gayet iyiyimbayanssulusmile (benim gibi korkanlar varsa diye belirtiyotum.)
ctesi transferim var . inş hayırlısı ile sonuçlanır.
ben de ayni kuskuya kapildim acikcasi yarin hemsireye soracagim tekrardan doktorum hicbir farki yok demis esime ama nedense hala kusku icindeyim, kizlar sizler de yazin bildiklerinizi lutfen. yalniz gizemlicim bacaktan bile cok acidi gobekten nasil olur bilemedimyani bu deri altından yapılan bişey damardan olsa tüm vucuda yayılıcak dicem ama bence karnından yapsan daha etkili olur oda piskolojik açıdan yarın öbür gün olumsuz biey olsa keşke karında deneseydim diye kendini yersen işte o zaman kötü bence göbekten bi dene derim sonradan keşke dememek için
hayirli olsun musetta, bebisin saglikla gelsin Insallah.
ben de ayni kuskuya kapildim acikcasi yarin hemsireye soracagim tekrardan doktorum hicbir farki yok demis esime ama nedense hala kusku icindeyim, kizlar sizler de yazin bildiklerinizi lutfen. yalniz gizemlicim bacaktan bile cok acidi gobekten nasil olur bilemedim( bir de daha ilk ignede igne yeri morardi (
ay nedimecim cok guldurdun beni:)) zevk oldu demssin ya. birtanem evimin hemen yaninda hemsirelerin sirf igne ve pansuman yaptiklari bir ofis var, haftasonu da randevuyla aciyorlar.ya da evine geliyorlar:) bir de oduyorsun igne basi 7 euro ama devlet yuzdeyuz geri odeme yapicak. kalemle olanin vakti gelince onu belki yaparim da, benim kullandigim decapeptylin enjektoru bildiginiz enjektor, ondan midir nedir cok korkuttu beni(
gerci yasayanlar bilir kizlar ilk gunler cekinceler mirinkirinlar olmasi normaldir herhalde iki gune alisirim o zaman yaparim belki:))
arkadaşlar günaydın;
dün sabahtan yumurtalarım toplandı, ama çok sancım ağrım var, dün çok acı çektim, afedersiniz özellikle ufak tuvaletimi yapmak çok acılıydı anlayamadım bişey. bugün işe geldim ama erkenden gideceğim sancım çok.
benden 21 yumurta topladı, sanırım bu sayı biraz fazla sizce? genelde 10 küsür yumurta olarak okumuştum.
öğlende öğreneceiz ne durumdayız kaçı kaliteli diye, transferim pazartesi günü olcak :)
1 hafta izin aldım evden yazamayacağım, umarım geldiğimde bir çok güzel gelişmeler olmuş olur.
hadi hayırlısı olsun tatlım umarım en kısa sürede toparlanırsın
zubeydecim ilacin icinde yaziyor bu durum. benim kullandigim decapeptyl, baskilayici igne.regle olacaksindir yine de artarsa sor doktoruna istersen.
bu arada benim adimin yanina yazar misin decapeptyl basladigimi rica etsem.
mavimercan hayirli olsun tatlim, 21 yumurta cok duydum bu sayilari, genelde 14 civari oluyor diye bazen doktorlar soyluyor ama takilma buna cunku yasi genc olanlarda hep 20ye yakin oluyor. belki ondan sancin biraz fazla ama sancinin olmasi da normal sanirim. sen yine de merkezini bir ara bir tavsiyeleri olur belki.
ayaklarini sicak tut, bol su ic bir de bana doktorum toplama gunu ve ertesi gunu istirahat demisti, belki dinlenmek iyi gelir. pazartesiye kadar gecicektir Insallah vaktin var, toparlan ve morelin cok yuksek bebisini almaya git ve 9 ay beraber olun saglikla Insallah.
düzelttim tatlım herkese uğurlu gelsin gualtyyy ,als sizden sonuç bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?