Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

hayirli olsun musetta, bebisin saglikla gelsin Insallah.

ben de ayni kuskuya kapildim acikcasi yarin hemsireye soracagim tekrardan doktorum hicbir farki yok demis esime ama nedense hala kusku icindeyim, kizlar sizler de yazin bildiklerinizi lutfen. yalniz gizemlicim bacaktan bile cok acidi gobekten nasil olur bilemedim( bir de daha ilk ignede igne yeri morardi(

özlemcim bende senin gibi ilk başta korktum ama baktım ki hergün hemşire aramak zor he doktorda kendin yap dedi ..arkadaşlarda kendi yapıyor kendime kızdım sen nasıl yapamazsın diye bir hırs yaptım baktım ki iğne göbeğime girmiş hissetmedim)işin garip tarafı bi daha kendime iğne yapmak bana zevk oldu)))yapabilirsinnnn kaydirigubbakcemile3

ay nedimecim cok guldurdun beni:)) zevk oldu demssin ya. birtanem evimin hemen yaninda hemsirelerin sirf igne ve pansuman yaptiklari bir ofis var, haftasonu da randevuyla aciyorlar.ya da evine geliyorlar:) bir de oduyorsun igne basi 7 euro ama devlet yuzdeyuz geri odeme yapicak. kalemle olanin vakti gelince onu belki yaparim da, benim kullandigim decapeptylin enjektoru bildiginiz enjektor, ondan midir nedir cok korkuttu beni(
gerci yasayanlar bilir kizlar ilk gunler cekinceler mirinkirinlar olmasi normaldir herhalde iki gune alisirim o zaman yaparim belki:))

yaparsın yaparsın canım nedime abla doğru demiş bende aynı fikirdeyim göbek diye korkuyorum demişsin ya göbekte hissetmiyorsun ben elime batırdım acıdı ama inan göbeğimde hissetmiyorum hiç birşey bi cesaretlendir kendini

bence göbekten daha az acicak bak görürsün sen bide göbekten dene bakalım hangisi az acıyorsa onu yaparsın benimde bacaktan iğne yaptıramama gibi bi durumum var içim bi hoş oluyo o yüzden kalçam taş gibi oldu hadi hayırlısı bakalım

ya kizlar cok sagolun walla cesaretlendiriyorsunuz, 6ya kadar bu cesareti kaybetmessem deneyeyim:)) yaa cok da kiziyorum kendime bir igneden krokan nasil dogum yapar diye!!! aslinda cok haklisiniz dun mesala bacaktanda gercekten acidi ama ben aciyi onemsemedim bile sadece gobek ve igne yanyana beni urkutuyor acisinda da hic degilim.tamamen psikolojik inanmayacaksaniz ama oysaki aciya cok dayanikli bir hatunumdur.

kesinlikle göbekten hiç acımıyor ben kendim yapamıyordum arkadaşıma yaptırıyordum hiç mi hiç korkma anlamıyorsun bile :)))

arkadaşlar günaydın;

dün sabahtan yumurtalarım toplandı, ama çok sancım ağrım var, dün çok acı çektim, afedersiniz özellikle ufak tuvaletimi yapmak çok acılıydı anlayamadım bişey. bugün işe geldim ama erkenden gideceğim sancım çok.

benden 21 yumurta topladı, sanırım bu sayı biraz fazla sizce? genelde 10 küsür yumurta olarak okumuştum.

öğlende öğreneceiz ne durumdayız kaçı kaliteli diye, transferim pazartesi günü olcak :)
1 hafta izin aldım evden yazamayacağım, umarım geldiğimde bir çok güzel gelişmeler olmuş olur.

kizlar bir de igne nefes almakta gucluk yapabilir mi, cok fazla olmasa da gogus kafesimde sanki nefesim toplanyor rahat cikmiyor. psikolojik mi acaba sizde oldu mu boyle bir sey?

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............iğme kullanıyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. sonuç bekliyo
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe.............. YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................decapeptyl kullanıyo
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................lucrin kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ............lucrin kullanıyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................gonalfte
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................yumoşlar toplandı
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. 28 NıSAN SONUÇ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... 28 NıSAN SONUÇ
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................23 NıSAN SONUÇ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................yumoş lar yoplandı
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................pazartesi transfer
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......regl bekliyor
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...25 nisan SONUÇ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... ..23 NıSAN SONUÇ
HAMıLELER

.1- benmasal...............................HAMıŞŞŞŞŞŞ: :
2-GıZEMLı83..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞ

Son düzenleme:

canım sen ii olda gelince yine yazarsın benimde aynı sancım olmuştu tuvaltini yaptıktan sonra sanki rahmin kacakmış gibi gelio dimi geicek hepsi beş güne kadar sen fazla yumurta toplandığı için yaşıyosun daha çok bunları dinlen evde bol bol bide gaz çıkması için evin için de yürüyüş yap

kızlar ya akşam benim çok sancım oldu bende anlamadım sağ kasığımda tuhaf bi sancı çekliyomu kasılıyomu anlamadım baskılayıcı iğneler yaparmı yada adetim yaklaşıyo ondan mı geçen ay olmamıştı hiç

mavimercan hayirli olsun tatlim, 21 yumurta cok duydum bu sayilari, genelde 14 civari oluyor diye bazen doktorlar soyluyor ama takilma buna cunku yasi genc olanlarda hep 20ye yakin oluyor. belki ondan sancin biraz fazla ama sancinin olmasi da normal sanirim. sen yine de merkezini bir ara bir tavsiyeleri olur belki.
ayaklarini sicak tut, bol su ic bir de bana doktorum toplama gunu ve ertesi gunu istirahat demisti, belki dinlenmek iyi gelir. pazartesiye kadar gecicektir Insallah vaktin var, toparlan ve morelin cok yuksek bebisini almaya git ve 9 ay beraber olun saglikla Insallah.

zubeydecim ilacin icinde yaziyor bu durum. benim kullandigim decapeptyl, baskilayici igne.regle olacaksindir yine de artarsa sor doktoruna istersen.
bu arada benim adimin yanina yazar misin decapeptyl basladigimi rica etsem.

zubeydecim ilacin icinde yaziyor bu durum. benim kullandigim decapeptyl, baskilayici igne.regle olacaksindir yine de artarsa sor doktoruna istersen.
bu arada benim adimin yanina yazar misin decapeptyl basladigimi rica etsem.

düzelttim tatlım herkese uğurlu gelsin gualtyyy ,als sizden sonuç bekliyorumm

ya ilaç gibisiniz insana, Allah razı olsun, İnşalllah tansferden sonra herşey başka olacak, unutacağız hepsini saol özlemcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…