Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yasminciim canım benim neden kötüsünü düşünüyorsun peki hamile olma ihtimalin yok mu olamaz mı? opuyorumnanaktan

Allah isterse neden olmasın kuşum ama hiç bir belirti yok bakalım doktorun istediği testlerin içinde gebelik tesitide var bakalım akşam gidicem özel bir labaratuarda vericem kan hayırlısı sıkıldım artık durmadan kilo artışı oluyo karnım şişiyo, gaz doluyo karnım görmen lazım

:
aminnnnnnnn gizemlicim saol.... nedimeee gülme kıza yaa, bende iğneden çok korkuyodum

bendee canım korklardan biride benim be canımmm ama çok iğne yedim ben adı koyulamayan rahatsızlığım yüzünden.bunlar tatlı iğnelerrrr;)))(göbeğim çok yağlı hissetmiyorr)) :roflol::sm_cool:

:)))))))))))))))))))))) ilahiii bende bidahakine göbüşten deneyim barii benimkide yağ konusunda fena sayılmaz :)))))))))))))

bence sen hamilesinnnnnn ben öyle düşünüyorum

neyse kızlar ben biraz dışarı çıkıyorum dolaşıcam sizi çok seviyorum kuzularrr :)))) akşam 8 den sonra girerim inş. beklerim :))))))) muckkk

ya kızlar facebooka ekleyin yaa zübeyde gizemli isteyen diğer arkidişler özelden atayım facebokumu

ben kaçtm kızlar akşam bekliyorum sizleri ... öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. innnnnnş hamileyimdir zübeydeeee ne istersen alırım kızzzzzzzz :))))))))))))

demek gulersiniz bana haa :mymeka: gulun gulun ben de kendime cok guluyorum :dance:
gizemlim yavrum topigi senin yuzunden actim, gobekten daha etkili olabilir sonra pisman olmayasin diyen sendin:))) :roflol: sen soktun aklima yaww:))

kızlar yarın size sonucumu işe gelirsem bildireceğim. yoksa c.tesi yazarım. hepimiz birbirimize dua edelim.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. :))))

Kızlarrr selammmmmm.. Müjde, B-HCG 116 Yani hamileyim arkadaşlar... Darısı hepinizin başına

Kızlarrr selammmmmm.. Müjde, B-HCG 116 Yani hamileyim arkadaşlar... Darısı hepinizin başına

ayy canım maşallah çok sevindim hihoyyythihoyyyt
senin test günün gelmiş miydi?ne çabuk geçiyo zaman :)
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

oluyor canım dert etme:)))))) Belim ağrıdı, karnım ağrıdı dün gece.. Bi de nefes sorunum oldu.. dün geceyi hastanede geçirdim, yatırdı doktorum.. nefese bişey bulamadılar, hala daha aldığım nefes yetmiyormuş gibi.. ama bu sabah daha fazla stres yapmayayım diye test yaptırdı doktorum... Çok şükür Allahıma... Dualarımız kabul oldu.. İnşallah tamamına da ereriz hep beraber....

kızlar bende bugün doktoru aradım asistanıyla görüştüm yarın test vericem bi sürü test istedi hala regl olamadığım için bana dua edinde kötü bişi çıkmasın.

canım inşallah hamişsindir tedaviye de gerek kalmaz ne güzel olur hihoyyyt
sen lucrin kullanıyo muydun peki?

çok teşekkür ederim kızlar... Buradan hepimiz hamile çıkarız inşallah.. Allahım yüzümüze baksın, tamamına erdirsin.

guality hayırlı olsun canım öncelikle Karatasözüm sen yoksa hamilemisin ya inşalah da öylesindir vallahi çok güzel bi sürpriz olurdu canım ya.Benim de iğnemin 3.günü ara ara kasıklarımda ağrılar olmaya başladı normal mi sizce yarın doktora gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…