yasminciim canım benim neden kötüsünü düşünüyorsun peki hamile olma ihtimalin yok mu olamaz mı? opuyorumnanaktan
aminnnnnnnn gizemlicim saol.... nedimeee gülme kıza yaa, bende iğneden çok korkuyodum
Allah isterse neden olmasın kuşum ama hiç bir belirti yok bakalım doktorun istediği testlerin içinde gebelik tesitide var bakalım akşam gidicem özel bir labaratuarda vericem kan hayırlısı sıkıldım artık durmadan kilo artışı oluyo karnım şişiyo, gaz doluyo karnım görmen lazım
bence sen hamilesinnnnnn ben öyle düşünüyorum
ya kızlar facebooka ekleyin yaa zübeyde gizemli isteyen diğer arkidişler özelden atayım facebokumu
Kızlarrr selammmmmm.. Müjde, B-HCG 116 Yani hamileyim arkadaşlar... Darısı hepinizin başına
kızlar yarın size sonucumu işe gelirsem bildireceğim. yoksa c.tesi yazarım. hepimiz birbirimize dua edelim.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. :))))
gualitiy ikimizde aynı gün sonuç alaacağız inş. hakkımızda hayırlı olur ya adet sancısı gibi sancılarım oluyor. sende de oluyor mu bu normal mi acaba birde peynirimsi tarza akıntım oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazsın
kızlar bende bugün doktoru aradım asistanıyla görüştüm yarın test vericem bi sürü test istedi hala regl olamadığım içinbana dua edinde kötü bişi çıkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?