Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Kızlarrr selammmmmm.. Müjde, B-HCG 116 Yani hamileyim arkadaşlar... Darısı hepinizin başına
ay canim MAsallah nasil guzel bir haber bu Allah saglicakla kucagina almayi da nasip etsin :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canim sen artik hormon almiyorsundur ama nefes sorununu ben de yasiyorum ilk ignemden 6 saat sonra basladi. hemsire ilaclardan, devam ederse doktoruna danis dedi. gerci seninki bekleme stresinden olmus olabilir, cok guzel haber Allah nazarlardan korusun. a.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile gel buraa bakim şimdi sana iğne yapıcam kaydirigubbakcemile :roflol:
:sinifsinif: hehe korkmuyom artik bacaktan muthis rahat walla sen beni pregona baslarken yakala cunku o mecbur gobekten olucak opuyorumnanaktan
saka bir yana bugun anlamadim bile dunku hemsire kanatmisti yanlis hedef secti demek bugunkunu hic ama hic anlamadim, yarin kendim yapmayi deneyecegim hatta astim kendimi yani sırnaşık şey

abla walla fenasın he kız küscek bize gülme yahuu

haklısın canım iğneden korkar insan

özlemcim sakın kırılma bana benim gerçekten içimde kuşku kaldı o yüzden göbekten yap dedim.mucx cicim

yok sekerim ben de espri yaptim sen durtun beni diye, ayol ne var kirilcak bu laflarda ben kendimle oyle dalga geciyorumki sizin dedikleriniz hicbirsey opuyorumnanaktan

canim simdiden hayirli olsun, bol bol embroyon olsun Insallah.
inş. canım Allahtan ümit kesilmez tabi ama hiç bir belirti yok hayırlısı....
yok canım kullanmıyodum hiç bişi ööööle bekliyorum işte :)))
bu durum cidden ilginc doktorun nasil acikliyor, Allah buyuk dur bakalim belki de buyuk bir surpriz olur simdi olmasa da dogal onumuzdeki ay olur Insallah.

sel 76 sakın ananası yemeyi abrtma..fazlası ters tepki yapıp düşüğe neden oluyomuş..sakın...transferden bir gün önce başlayıp 5 gün birer dilim kadar yee...fazla kaçırma sakın cnm...

hee ben de ananas delisiyimdir ayiptir soylemesi daha bu gece koca ananasi tek basima goturdum iyiki dediniz bunu, yerken oh ben regleden sonra hergun yerim koca bir ananas diyordum

selcim hadi hayırlısı canım dualarımız da kalbimizde senle opuyorumnanaktan benimde cmartesi transferim var sende hayıırlı olması için dua et olur mu??:Saruboceq:

nedime burda gorunuyorsun, nasilsin? guzelim ya hani guluyordun ya nefes darligi konusuna, keske saka olsaymis, yan etkiymis hatta cok artarsa tedavi iptal ediliyormus(( gerci onun disinda cok iyiyim, boyle de sonuna kadar yan etkiyle gidebilirmisim. Insallah alisir vucudum bu ilaca cunku cidden yarim nefes yasiyorum diger yarisi icerde kaliyor cikmiyor sanki sırnaşık şey

ne kadar hoş bir görüntü 4. yü bekliyoruuuzzzz hihoyyyt

oyy oyy ooyyyy canım benimmm bu çok zor bi durum ben nefes problemi yaşayan biriyim bunun için ilaç(fıs fısss) kullananlardan..o yüzden ben ayırt edemedim. ama ben mide bulantısı baş ağrısı ve gaz problemi yaşadım .bunlar geçici canım ama panik yapma panik tetikler oldu mu fıstık? yoksa iğneyle sakinleştirirler opuyorumnanaktan

yok canim panik degilim, tedaviye kotu etkisi olmasinda ben yarim nefes ozlem olarak idare ederim:))))))))keyfim yerinde sagol canim Allah bozmasin Insallah.

nedimecim ananasi bilmiyorum ama ibrahim saracoglundan ben kadinlarin ovulasyondan sonra cekirdek, findik fistik bilinennin aksine yememesi gerektigini okumustum keten yagi mi ne varmis icinde yanlis hatirlamiyorsam, iyi degikmis rahime. saracoglunun yalancisiyim:)

aa ben bakinca asagiya kendimi seni ve agropu goruyorum o yuzden gorunmedigimi bilmiyordum, niyeki acep ozel bir cabam olmadi, dogustan :icecream:

Sel hayırlı olsun canımcım.. Ananasa devam.. benim doktorum merdiven çıkma demişti, aman dikkatlı ol.

Fıstığım çok sağolasın.. Darısı senin başına.. :)) Kız Bak eğer sen de hamiş isen aynı zamana denk gelicez inşallah:)) Ankara nın altını üstüne getiririz tamam mı:)))))

Sen bi de kırmızı falan deme, bebiş vardır inşallah.. kırmızı gelecekse illaki, çift çizgi şeklinde gelsin:)))))) başka türlü kabül etmiyoz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…