ay canim MAsallah nasil guzel bir haber buKızlarrr selammmmmm.. Müjde, B-HCG 116 Yani hamileyim arkadaşlar... Darısı hepinizin başına
oluyor canım dert etme:)))))) Belim ağrıdı, karnım ağrıdı dün gece.. Bi de nefes sorunum oldu.. dün geceyi hastanede geçirdim, yatırdı doktorum.. nefese bişey bulamadılar, hala daha aldığım nefes yetmiyormuş gibi.. ama bu sabah daha fazla stres yapmayayım diye test yaptırdı doktorum... Çok şükür Allahıma... Dualarımız kabul oldu.. İnşallah tamamına da ereriz hep beraber....
:sinifsinif: hehe korkmuyom artik bacaktan muthis rahat walla sen beni pregona baslarken yakala cunku o mecbur gobekten olucak opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile gel buraa bakim şimdi sana iğne yapıcam kaydirigubbakcemile :roflol:
abla walla fenasın he kız küscek bize gülme yahuu
haklısın canım iğneden korkar insan
özlemcim sakın kırılma bana benim gerçekten içimde kuşku kaldı o yüzden göbekten yap dedim.mucx cicim
canim simdiden hayirli olsun, bol bol embroyon olsun Insallah.kızlar şimdi çatlatma ignesi vurunacagım.cumartesi opum var.dua edin.şu anda iyiyim.kabak çekirdegi ananas yiyorum.başka ne yapayım.birde evleriniz nasıl.transferden sonra merdiven çıktınızmı.benim kaldıgım yer 3.kat.
bu durum cidden ilginc doktorun nasil acikliyor, Allah buyuk dur bakalim belki de buyuk bir surpriz olur simdi olmasa da dogal onumuzdeki ay olur Insallah.inş. canım Allahtan ümit kesilmez tabi ama hiç bir belirti yok hayırlısı....
yok canım kullanmıyodum hiç bişi ööööle bekliyorum işte :)))
sel 76 sakın ananası yemeyi abrtma..fazlası ters tepki yapıp düşüğe neden oluyomuş..sakın...transferden bir gün önce başlayıp 5 gün birer dilim kadar yee...fazla kaçırma sakın cnm...
kızlar şimdi çatlatma ignesi vurunacagım.cumartesi opum var.dua edin.şu anda iyiyim.kabak çekirdegi ananas yiyorum.başka ne yapayım.birde evleriniz nasıl.transferden sonra merdiven çıktınızmı.benim kaldıgım yer 3.kat.
1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............iğme kullanıyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. sonuç bekliyo
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................decapeptyl kullanıyo
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................lucrin kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ............lucrin kullanıyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................gonalfte
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................yumoşlar toplandı
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. 28 NİSAN SONUÇ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... 28 NİSAN SONUÇ
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................yumoş lar yoplandı
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................pazartesi transfer
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......regl bekliyor
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...25 nisan SONUÇ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... ..23 NİSAN SONUÇ
HAMİLELER
.1- benmasal...............................HAMİŞŞŞŞŞŞ: :
2-GİZEMLİ83..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞ
3- qualiyt ...................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nedime burda gorunuyorsun, nasilsin? guzelim ya hani guluyordun ya nefes darligi konusuna, keske saka olsaymis, yan etkiymis hatta cok artarsa tedavi iptal ediliyormus(( gerci onun disinda cok iyiyim, boyle de sonuna kadar yan etkiyle gidebilirmisim. Insallah alisir vucudum bu ilaca cunku cidden yarim nefes yasiyorum diger yarisi icerde kaliyor cikmiyor sanki sırnaşık şey
gercekten Masallah tablomuza kizlar
siradakiiiiiiiii :dance:
aa ben bakinca asagiya kendimi seni ve agropu goruyorum o yuzden gorunmedigimi bilmiyordum, niyeki acep ozel bir cabam olmadi, dogustan :icecream:
kızlar şimdi çatlatma ignesi vurunacagım.cumartesi opum var.dua edin.şu anda iyiyim.kabak çekirdegi ananas yiyorum.başka ne yapayım.birde evleriniz nasıl.transferden sonra merdiven çıktınızmı.benim kaldıgım yer 3.kat.
qualitycim kuşuuuuuuuuuum hayırlı olsun bebişim yaaaaaaa nassı sevindim anlatamam :)))))))) teyze oluyossssss yine yeniden :))))))))
benim hamile olduğumu düşünen sevgili arkadaşlarım :)))))))) hepinizi çok seviyom ya innnş. bu inancınızla olacak :))))))))) hahaha bakalım benim tahliller pazartesiye kaldı belki o zamana gelir benim "kırmızı" :))) hayırlısı osssun
sel76 canım hadi Allah yardımcın olsun güzelim, ben extra bişi yapmamıştım o kadar kasma tatlım kendini rahat Allahın izniyle herşey çok güzel olucak inş.
ay canim MAsallah nasil guzel bir haber buAllah saglicakla kucagina almayi da nasip etsin :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canim sen artik hormon almiyorsundur ama nefes sorununu ben de yasiyorum ilk ignemden 6 saat sonra basladi. hemsire ilaclardan, devam ederse doktoruna danis dedi. gerci seninki bekleme stresinden olmus olabilir, cok guzel haber Allah nazarlardan korusun.a.s.
Canımcım teşekkür ederim.. Yaa hepinizi çok seviyorum inanın. Ve canı gönülden diliyorum Hepimiz tamamına ereriz inşalllaaahhhhhhhh :CüvCüv:CüvCüv:
Arkadaslar 9. Gùn betahcg degerim 26 nasıl size dua edin ne olur benim için degerim katlanarak artsin
kzlarr rica etsemm bana ananasın kabak çekirdeğinin ne işe yaradığını söyler misinizzz?:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?