demek gulersiniz bana haa :mymeka: gulun gulun ben de kendime cok guluyorum :dance:
gizemlim yavrum topigi senin yuzunden actim, gobekten daha etkili olabilir sonra pisman olmayasin diyen sendin:))) :roflol: sen soktun aklima yaww:))
guality hayırlı olsun canım öncelikle Karatasözüm sen yoksa hamilemisin ya inşalah da öylesindir vallahi çok güzel bi sürpriz olurdu canım ya.Benim de iğnemin 3.günü ara ara kasıklarımda ağrılar olmaya başladı normal mi sizce yarın doktora gidiyorum
Kızlarrr selammmmmm.. Müjde, B-HCG 116 Yani hamileyim arkadaşlar... Darısı hepinizin başına
Kızlarrr selammmmmm.. Müjde, B-HCG 116 Yani hamileyim arkadaşlar... Darısı hepinizin başına
canımmm canım benimm çok duygulandım nediyeceğimi bilemiyorum senin adına nasılmutluyum Allahım kucağına almayı kısmet etsin :Saruboceq: hihoyyyt :CüvCüv: hihoyyyt :CüvCüv: hihoyyyt kaydirigubbakcemile5
ama ben çoooooook sevindimmm yaaa canım benim allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına hadi halayaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:
abla walla fenasın he kız küscek bize gülme yahuuaaaayy inanmıyorum bak şimdi daha çok güldüm..özlem bana çok kızacaksın istersen küfret ben gülüyorum) bu işlem sona erdiğinde sende kendine güleceksin :sm_cool: delikafadulden :roflol:
aminnnnnnnn gizemlicim saol.... nedimeee gülme kıza yaa, bende iğneden çok korkuyodum
kızlar şimdi çatlatma ignesi vurunacagım.cumartesi opum var.dua edin.şu anda iyiyim.kabak çekirdegi ananas yiyorum.başka ne yapayım.birde evleriniz nasıl.transferden sonra merdiven çıktınızmı.benim kaldıgım yer 3.kat.
canım inşallah hamişsindir tedaviye de gerek kalmaz ne güzel olur hihoyyyt
sen lucrin kullanıyo muydun peki?
Arkadaslar 9. Gùn betahcg degerim 26 nasıl size dua edin ne olur benim için degerim katlanarak artsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?