Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

demek gulersiniz bana haa :mymeka: gulun gulun ben de kendime cok guluyorum :dance:
gizemlim yavrum topigi senin yuzunden actim, gobekten daha etkili olabilir sonra pisman olmayasin diyen sendin:))) :roflol: sen soktun aklima yaww:))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile gel buraa bakim şimdi sana iğne yapıcam kaydirigubbakcemile :roflol:

Çok sağolasın cacım.. Darısı sana inşallah.. Ağrılar normal, çünkü yumoşlar büyüyor.

Kızlarrr selammmmmm.. Müjde, B-HCG 116 Yani hamileyim arkadaşlar... Darısı hepinizin başına

canımmm canım benimm çok duygulandım nediyeceğimi bilemiyorum senin adına nasılmutluyum Allahım kucağına almayı kısmet etsin :Saruboceq: hihoyyyt :CüvCüv: hihoyyyt :CüvCüv: hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

ama ben çoooooook sevindimmm yaaa canım benim allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına hadi halayaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............iğme kullanıyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. sonuç bekliyo
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................decapeptyl kullanıyo
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................lucrin kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ............lucrin kullanıyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................gonalfte
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................yumoşlar toplandı
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. 28 NİSAN SONUÇ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... 28 NİSAN SONUÇ
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................yumoş lar yoplandı
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................pazartesi transfer
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......regl bekliyor
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...25 nisan SONUÇ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... ..23 NİSAN SONUÇ
HAMİLELER

.1- benmasal...............................HAMİŞŞŞŞŞŞ: :
2-GİZEMLİ83..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞ
3- qualiyt ...................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Kızlarrr selammmmmm.. Müjde, B-HCG 116 Yani hamileyim arkadaşlar... Darısı hepinizin başına

quality tebrik ederim canım, süpersin.hihoyyythihoyyyt.. ne güzel haberler alıyoruz...Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.

ne güzel topiğimiz var kızlar, birer birer hamiş haberleri geliyor.:lepi:

darısı hepimizin başına :ecrin_bebek:

G U A L ı T Y canım tebrik ederim çok sevindim.
darısı başımıza inşallah listenin 3. sü sensin inaşallah 4.5.6.7.8.9.10.11.12. derken bütün listede hamiş yazıcak zübeydem inşallah
inan işyerinde birine sinirlendim bu çocuk mevzusundan senin hamile haberini alınca moralim düzeldi ilaç gibi geldi haber.
ALLAH tamamına erdirsin gülüm kolay hamilelikler rahat doğumlar olsun inşallah.

canımmm canım benimm çok duygulandım nediyeceğimi bilemiyorum senin adına nasılmutluyum Allahım kucağına almayı kısmet etsin :Saruboceq: hihoyyyt :CüvCüv: hihoyyyt :CüvCüv: hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

Canımm, allah sana da nasip etsin.. Çok sağol.. O temiz kalbine göre olsun innnnnşşşalllahhhhhh:))) Darısı sizlere şimdi:)

ama ben çoooooook sevindimmm yaaa canım benim allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına hadi halayaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:

Camımmmm benimm sen de sevin emi, senin de halaylarını çekelim:))))) Allah hepimizin gönlüne göre verecek, ben inanıyorum...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

aaaayy inanmıyorum bak şimdi daha çok güldüm..özlem bana çok kızacaksın istersen küfret ben gülüyorum) bu işlem sona erdiğinde sende kendine güleceksin :sm_cool: delikafadulden :roflol:
abla walla fenasın he kız küscek bize gülme yahuu
aminnnnnnnn gizemlicim saol.... nedimeee gülme kıza yaa, bende iğneden çok korkuyodum

haklısın canım iğneden korkar insan

özlemcim sakın kırılma bana benim gerçekten içimde kuşku kaldı o yüzden göbekten yap dedim.mucx cicim

kızlar şimdi çatlatma ignesi vurunacagım.cumartesi opum var.dua edin.şu anda iyiyim.kabak çekirdegi ananas yiyorum.başka ne yapayım.birde evleriniz nasıl.transferden sonra merdiven çıktınızmı.benim kaldıgım yer 3.kat.

hayırlı olsun sel, inş seninde güzel haberlerini alırız. benim dr transferden sonra akşama kadar yatarsın ama akşam işin varsa dışarı çıkarsın dedi.çok hareket kısıtlamıyorlar.yemek konusunda ben sadece ananası biliyordum. bende ctesi transferim var onu bekliyorum heyecanlaeyvahedigeldismile

qualitycim kuşuuuuuuuuuum hayırlı olsun bebişim yaaaaaaa nassı sevindim anlatamam :)))))))) teyze oluyossssss yine yeniden :))))))))

benim hamile olduğumu düşünen sevgili arkadaşlarım :)))))))) hepinizi çok seviyom ya innnş. bu inancınızla olacak :))))))))) hahaha bakalım benim tahliller pazartesiye kaldı belki o zamana gelir benim "kırmızı" :))) hayırlısı osssun

sel76 canım hadi Allah yardımcın olsun güzelim, ben extra bişi yapmamıştım o kadar kasma tatlım kendini rahat Allahın izniyle herşey çok güzel olucak inş.

aralmacım normal canım o sancılar sen hele toplanmaya yakın gör bide :)) karnın top gibi olucak.

canım inşallah hamişsindir tedaviye de gerek kalmaz ne güzel olur hihoyyyt
sen lucrin kullanıyo muydun peki?

inş. canım Allahtan ümit kesilmez tabi ama hiç bir belirti yok hayırlısı....
yok canım kullanmıyodum hiç bişi ööööle bekliyorum işte :)))

Arkadaslar 9. Gùn betahcg degerim 26 nasıl size dua edin ne olur benim için degerim katlanarak artsin

sel 76 sakın ananası yemeyi abrtma..fazlası ters tepki yapıp düşüğe neden oluyomuş..sakın...transferden bir gün önce başlayıp 5 gün birer dilim kadar yee...fazla kaçırma sakın cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…