Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............cumartesi transfer
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. sonuç bekliyo
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................decapeptyl kullanıyo
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................lucrin kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ............lucrin kullanıyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................gonalfte
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................cumartesi transfer
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. 28 NıSAN SONUÇ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... 28 NıSAN SONUÇ
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................yumoş lar yoplandı
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................pazartesi transfer
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......regl bekliyor
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... ..23 NıSAN SONUÇ
HAMıLELER

.1- benmasal...............................HAMıŞŞŞŞŞŞ: :
2-GıZEMLı83..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞ
3- qualiyt ...................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82....................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
ben bugun 6.iğnemi vurulacağım bakalım hayırlısı adet olsam bi rahatlayacağım da bekliyoruz daha tatlım yani

ses Insallah katlanicaktir degerin icini ferah tut, tek embro ve cok erken yaptin diye az cikmistir. hadi canim Insallah yarin katlanan degerinle costuracksin hepimizi.
nedimeeeeeeeeeeeee senin bugun yoksa transferin mi var? ya oyleyse dun gece o kadar konustuk ve ben bunu bilmedigim icin hic bundan konusmadim, cok uzuldum simdi, ay canim oyleyse yavrunu al ve 9 ay beraber saglikla guzel bir baslama surecine bugun baslayin Insallah.

ay nedimecim tamam cumartesiymis transferin okudum, ay gozumu yeni actim burya geldim de, karistirmisim gerci 9 aylik bekleme sureciniz dollenmeyle basladi zaten Insallah

ya ne bereketli topiğimiz var her sonuc hamiş ne guzel ya allah bızede nasıp etsın ınsallah

Nedimecim, Hadi bebişlerini al da gel kıs:))) Ne biçim anneleriz biz yaa, bebişlerimizi orda yanlız bırakıyos günlerce:)))

merhaba kızlar ben de topiği yeni gördüm bana da 19 nisanda transfer yapıldı artık gün sayıyorum umarım iyi sonuçlar alırız

inşallah canım bizim topik uğurlu sana da uğurlu gelir inşallah pany sıra sende tatlım senin sonucunu yazacağım bu sefer :)

gizemlicim sagol igneyle baristik dun anlamadim hatta, bacaktan tabii, benim stresim gobektendi hatta bugun kendim deneyecegim, dusun artik:))) sen nasilsin hamislik nasil gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…