- 4 Ağustos 2018
- 191
- 43
- 13
- Konu Sahibi heartless-
-
Ya ben takisinda degilim sevdigim adamla evlenecegim diye mutluyum ama annem babam taki bilezik diye beynimin etini yediler illa bilezik takilacak diyolarMillete gostermelik takilacaksa alin 5 tane sahte burma takin, ama bu kafalar degisedikce size huzur vermezler
Onlar aralarında konuşurlarsa işler sarpa sarabilir , siz nişanlınızla halletmeye çalışın bir bilezik ve ufak bir set almaya çalışın çok güzel gümüş setlerde var madem illaki takılması lazım bu şekilde yapabilirsiniz . Soran olursa da setim altın dersiniz madem el için takılacakHerkese iyi aksamlar
Hanimlar ben yeni sözlendim ve nisan hakkinda konusuluyo simdi ne zaman olsa nasil olsa diye ama evde olacak annem erkek tarafi nisanda sana set ve bilezik takacaklar diyo benimkinin ailesinin durumu belli kendiside asgeri ucrette calisiyo anne nasil alsinlar onca seyi diyorum setmis 5 6 bilezikmis diye annem bagriyo cagriyo iyi o zaman 2 3 tane bari bilezik taksinlar diyo babamda ayni sekilde takilan takilari degilde benim mutlulugumu huzurumu dusunseniz diyorum sen sus anlamazsin halanlar teyzenler onca akraba gelecek bir sey takamicaklar mi nisan yuzugu disinda sen anlamazsin diyorlar .
Bende bugun benimkine utanarak mahcup bi sekilde nisanda bilezik bir sey takacak misiniz dedim. Oda durumlari biliyosun takamayiz dedi iyi peki dedim gectim ama hanimlar bi yol gosterin annem babam bilezik takacaklar diye tutturuyo bizide ailesi yakinda evlerine oturmaya cagiracaklar nişan hakkinda konusmak icin bu takı bilezik konusuda acilacak ben ne yapayim Allah askina iki arada bi derede kaldım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?