- Konu Sahibi heartless-
-
Bana mutluluk huzur verdikleri yok ki annem onu bile yapar benim gozumde kuyumcuya gider sorar ben bu hallerini hic bilmezdim yeni goruo ogreniyorumAnnen aç gözlülük yapıp gidip kuyumcuya "bu bilezik ne kadar eder söyle bakalım" demezse anlaşılmaz.
Ama annen halden anlamıyor tamam altın kadının güvencesidir derler ama oha yani düğünde bunları istese neyse ama nişan ne ya?
Benim nişanımda tam olarak ne takıldığını hatırlamıyorum ama bir bilezik bir tuğralı kolyeye gittim sanırım üzülüyorum.
Nisan zaten 1 ay sonra olacak hemen olmuyo ama ne yapilacak ne konusulacak hic bilmiyorum6 olmaz 2 olur ama olur yani. Hiç birikim yapmadan mı girmişler bu işlere. Orta yolu bulun. Lakin erkek tarafının da durumumuz yok demesi biraz garip. Evlilik bu az da olsa bir şeylerin olması gerekiyor.
Aynen ben bizimkilere bunu deyince sakın onlarin yaninda konusma boyle seyleri akillarina sokma diyorlar yazik gercekten artik yaİşte öyle değil, saat kol düğmesi künye bunlar nişanda erkeğe takılır benim ailem takmıştı
Çok gaddar ailen varmış be güzelim, benim ailem eşimi oğulları gibi sever sayar değer verirler. Çok zor bir durumBana mutluluk huzur verdikleri yok ki annem onu bile yapar benim gozumde kuyumcuya gider sorar ben bu hallerini hic bilmezdim yeni goruo ogreniyorum
Nisan zaten 1 ay sonra olacak hemen olmuyo ama ne yapilacak ne konusulacak hic bilmiyorum
Aynen ben bizimkilere bunu deyince sakın onlarin yaninda konusma boyle seyleri akillarina sokma diyorlar yazik gercekten artik ya
sızde annenıze damada takılacakları soyleyın en ıyısınden saat almalısınız mesela damada saat alsınlar nişan yuzugunu de sız alacaksınız erkegeOdunc altin bulmakta kolay değil diye dusunuyorum her sey pahalandi etti bilezikler altinlarda cok pahaliymis biz zaten nisandan sonra da pat diye evlenmicez ki 1 seneye yakin nisanli kalcaz zaten
Sahte mi ya anlasilirsa annem anlarsa
Aynen oyle annemde durumu biliyo ama inadina sanki olayi zorlastiriyo basimin etini yiyo cok anlayissizlar ya ben boyle bilmezdim bu olaylar vesile oldu bu yuzlerini gormeme
Calisip derken kendi zaten calisiyo birkac sene sonra olsada gene ayni maasta olacak maasi parasi nasil artsin ogretmen degil memur degil ben calisiyorum diyelim kendime takilan takinin parasini kendim mi cikarip onlara vericemki olaylar boyle gelisti oldu benim acimdan da sikinti yok ailem basima dert bu konuda
e
Ailen istiyosa karsi tarafin ailesine kendileri soylesin. Onlarda takamayacaklarsa soylerler zaten. Hic canini sikma bosuna. Cnku takilmazsada annenler surekli senn basinin etiniHerkese iyi aksamlar
Hanimlar ben yeni sözlendim ve nisan hakkinda konusuluyo simdi ne zaman olsa nasil olsa diye ama evde olacak annem erkek tarafi nisanda sana set ve bilezik takacaklar diyo benimkinin ailesinin durumu belli kendiside asgeri ucrette calisiyo anne nasil alsinlar onca seyi diyorum setmis 5 6 bilezikmis diye annem bagriyo cagriyo iyi o zaman 2 3 tane bari bilezik taksinlar diyo babamda ayni sekilde takilan takilari degilde benim mutlulugumu huzurumu dusunseniz diyorum sen sus anlamazsin halanlar teyzenler onca akraba gelecek bir sey takamicaklar mi nisan yuzugu disinda sen anlamazsin diyorlar .
Bende bugun benimkine utanarak mahcup bi sekilde nisanda bilezik bir sey takacak misiniz dedim. Oda durumlari biliyosun takamayiz dedi iyi peki dedim gectim ama hanimlar bi yol gosterin annem babam bilezik takacaklar diye tutturuyo bizide ailesi yakinda evlerine oturmaya cagiracaklar nişan hakkinda konusmak icin bu takı bilezik konusuda acilacak ben ne yapayim Allah askina iki arada bi derede kaldım ?
Şu takı adeti bitsede, herkes rahatlasa...Herkese iyi aksamlar
Hanimlar ben yeni sözlendim ve nisan hakkinda konusuluyo simdi ne zaman olsa nasil olsa diye ama evde olacak annem erkek tarafi nisanda sana set ve bilezik takacaklar diyo benimkinin ailesinin durumu belli kendiside asgeri ucrette calisiyo anne nasil alsinlar onca seyi diyorum setmis 5 6 bilezikmis diye annem bagriyo cagriyo iyi o zaman 2 3 tane bari bilezik taksinlar diyo babamda ayni sekilde takilan takilari degilde benim mutlulugumu huzurumu dusunseniz diyorum sen sus anlamazsin halanlar teyzenler onca akraba gelecek bir sey takamicaklar mi nisan yuzugu disinda sen anlamazsin diyorlar .
Bende bugun benimkine utanarak mahcup bi sekilde nisanda bilezik bir sey takacak misiniz dedim. Oda durumlari biliyosun takamayiz dedi iyi peki dedim gectim ama hanimlar bi yol gosterin annem babam bilezik takacaklar diye tutturuyo bizide ailesi yakinda evlerine oturmaya cagiracaklar nişan hakkinda konusmak icin bu takı bilezik konusuda acilacak ben ne yapayim Allah askina iki arada bi derede kaldım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?