Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
Benim tarzıma pek uymuyor![]()
maşallah maşallaaahiki set birden haaa
güle güle kullan
pek benim tarzım değil, ben daha sade ve sarı değil beyaz altın düşünüyorum, hani böyle özel zamanlarda kullanabileciğim tarzda![]()
Teşekkür ederim![]()
bende takacağımı sanmıyorum ama öyle alınması gerekiyor dediler:26: yoksa çok zarif papatyalı bişey beğenmiştim![]()
Hımm olsun düğünden sonra bozdurup istediğin gibi alırsın boşver![]()
evet öyle oldu
teşekkür ederim
valla beni dinlemediler ki baya sıkıntı çıktı alışverişteilla altın olacakmış
belki bilekliklerini kullanırım bazen onun dışında takamam ki
![]()
hımmm, kötü olmuş o yaaa, ne saçma aslında, gelin kullanacaksa onun beğenmesi seçmesi lazım
bozdurup beğendiğini alırsın düğünden sonra![]()
çook güzeller ama ben beyaz altın tercihimdi
güle güle kullan canım 1 de değil 2 tane şanslısın![]()
Hem kendi ailemiz hem eşimizin ailesi mi takıyor bunları yoksa sana özelmi bi durumBen altın sevmediğimden takılan altınlara birikim gözü ile bakıyorum ama sağdaki daha iyimiş benceeee
![]()
Valla isteyen takar sanırım da illa takılması gerekiyor diye bişey yok galibaerklek tarafı takmalı ama
sağdakini annemler aldı
![]()
burada bunu göstermenizin amacı ne anlayamadım?![]()
gösterişin böyle şeylerle pek de mümkün olmadığını düşünüyorum kastettiğim o değildi.Amacım herkesin ki gibi; kimi takılan bileziğini gösterir, kimi alyansını, kimi kolyesini bende bunları göstermek istedim. Eğer aklınızdan gösteriş yapmak için koyulduğu geçiyorsa yanılıyorsunuz. :) Sadece sıkıntıdan paylaşmak istediğm bişeydi. Davetiyem de öyle paylaşmıştım. İşte böyle![]()
gösterişin böyle şeylerle pek de mümkün olmadığını düşünüyorum kastettiğim o değildi.
yani ne gibi bir beklentiniz olabilir bu durumdan![]()