- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
- Konu Sahibi yagmurkaan35
-
Aramızda kalsın ben yaptım sabah idrar ile kocaman tek cizgi(((( denemeni tavsiye etmem çok moralim bozuldu tek tesellim yagmurkaan da 6 gün negatif 7, gün silik çıkmıştı ya lis hatirlamiyorsam
Aramızda kalsın ben yaptım sabah idrar ile kocaman tek cizgi(((( denemeni tavsiye etmem çok moralim bozuldu tek tesellim yagmurkaan da 6 gün negatif 7, gün silik çıkmıştı ya lis hatirlamiyorsam[/QUOTE
ahanda benimki
bugün 6.gün
o silik çizgiyi ben psikolojik olarak mı görüyorum yoksa varmı anlamadım
Eki Görüntüle 1087017
alttaki resim dünün resmi
bugünün resmi üstteki
Kader arkadaşım benim iyi ki varsın ya çok sevdim seni çok ve bugünleri asla unutamam bu dertlesmeleri hele moral destegini hiç aklımdan cikarmayacagim :)))) bu arada yagmurkaan sevinçten bizi unuttu galiba :)))
ahanda benimki
bugün 6.gün
Eki Görüntüle 1087024
Aaaa bende gördüm hadi hayırlısı hamilesin sende çok sevindim ya ben değilim o zaman((
ahanda benimki
bugün 6.gün
Eki Görüntüle 1087024
Aaaa bende gördüm hadi hayırlısı hamilesin sende çok sevindim ya ben değilim o zaman((
aaaa bende gördüm hadi hayırlısı hamilesin sende çok sevindim ya ben değilim o zaman((
valla hem kocam hemde arkadaşım negatif diyo resme(
Canimmmmmmmm değer kaç kalbim duracakkk
canım bu resimde silik çizgi var ben şimdiden gözün aydın diyorum kaç gun var testine senin idrarda cıkıyorsa kanda rahat cıkar bence umutlan
varmı gerçekten??
bugün 6. günüm :18:
daha çok erken ama
ddeğer 44,5 sevinemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
erken ama silik çizgi cıkmış 2tanemitransfer vardı sende ne bileyim ben görüyorum canım 2.çizgi var işte ..
sevinemedin mi tamam işte o bir gün sonra ikiye katlanacak
hamile olmasan 44 çıkmaz sonucun daha düşük olurdu
yaaa sevineyimmi anlamadım dr dedi pazertesiyi beklicegiz inşallah yukselir bide dediki 50 altındakilere pek sevinmiyom dedi dr bende anlamadım inşallah hamileyimdir kelebeklerim benimledir
yaaa sevineyimmi anlamadım dr dedi pazertesiyi beklicegiz inşallah yukselir bide dediki 50 altındakilere pek sevinmiyom dedi dr bende anlamadım inşallah hamileyimdir kelebeklerim benimledir
canım sen benim 19uma umut veriyordunnn44 cok cok iyi kaçıncı gundu bugun blast mı bu kelebeklerin?bence senin degerin artıcak görürsün zaten idrarda bile çıkıyordu..
hastaneden aradılar beni de bugun gunum ya degerime pozitif dediler ve ilaçlara o jele devam et pazartesi bi daha yap ama biz pozitif diyoruz 10ustune dediler bana bile sana nasıl öyle demiş ki doktorun..bu arada aynı odadan transfer oldugumuz arkadasın biri arada degeri 0mış..olmazsa cıkmaz canım hala seninleler..
canım sen benim 19uma umut veriyordunnn44 cok cok iyi kaçıncı gundu bugun blast mı bu kelebeklerin?bence senin degerin artıcak görürsün zaten idrarda bile çıkıyordu..
hastaneden aradılar beni de bugun gunum ya degerime pozitif dediler ve ilaçlara o jele devam et pazartesi bi daha yap ama biz pozitif diyoruz 10ustune dediler bana bile sana nasıl öyle demiş ki doktorun..bu arada aynı odadan transfer oldugumuz arkadasın biri arada degeri 0mış..olmazsa cıkmaz canım hala seninleler..
ne bileyim üzüşdüm işte benim 3. gün embriyosu krlebeklerim bugun 10. gün sen içime su serptin canıö benimm
yok canım 1 tane transfer oldu
valla ben bi bakıyom görüyorum
bi bakıyorum yok çizgi diyorum
kafayı yedim
sende görüyormuşsun
epey umutlandım şimdi gören biri var yani ben psikolojik uydurmuyorum o çizgiyi
prensim1975 de gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?