nisanda tup bebek yaptiranlar

Aramızda kalsın ben yaptım sabah idrar ile kocaman tek cizgi (((( denemeni tavsiye etmem çok moralim bozuldu tek tesellim yagmurkaan da 6 gün negatif 7, gün silik çıkmıştı ya lis hatirlamiyorsam

ahanda benimki
bugün 6.gün
o silik çizgiyi ben psikolojik olarak mı görüyorum yoksa varmı anlamadım
Eki Görüntüle 1087024

erken ama silik çizgi cıkmış 2tanemitransfer vardı sende ne bileyim ben görüyorum canım 2.çizgi var işte ..

yok canım 1 tane transfer oldu
valla ben bi bakıyom görüyorum
bi bakıyorum yok çizgi diyorum
kafayı yedim
sende görüyormuşsun
epey umutlandım şimdi gören biri var yani ben psikolojik uydurmuyorum o çizgiyi
prensim1975 de gördü

Son düzenleme:
sevinemedin mi tamam işte o bir gün sonra ikiye katlanacak
hamile olmasan 44 çıkmaz sonucun daha düşük olurdu

yaaa sevineyimmi anlamadım dr dedi pazertesiyi beklicegiz inşallah yukselir bide dediki 50 altındakilere pek sevinmiyom dedi dr bende anlamadım inşallah hamileyimdir kelebeklerim benimledir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sen benim 19uma umut veriyordunnn44 cok cok iyi kaçıncı gundu bugun blast mı bu kelebeklerin?bence senin degerin artıcak görürsün zaten idrarda bile çıkıyordu..

hastaneden aradılar beni de bugun gunum ya degerime pozitif dediler ve ilaçlara o jele devam et pazartesi bi daha yap ama biz pozitif diyoruz 10ustune dediler bana bile sana nasıl öyle demiş ki doktorun..bu arada aynı odadan transfer oldugumuz arkadasın biri arada degeri 0mış..olmazsa cıkmaz canım hala seninleler..

idrar testin pozitif miydi?

ne bileyim üzüşdüm işte benim 3. gün embriyosu krlebeklerim bugun 10. gün sen içime su serptin canıö benimm

valla ne güzel demişsin
aynen katılıyorum

ne bileyim üzüşdüm işte benim 3. gün embriyosu krlebeklerim bugun 10. gün sen içime su serptin canıö benimm

tamam da işte bzaen gec tutunuyo
bazen zamanında tutunsa bile kana geç yansıyo
böyle durumlar çok
ki senin idrar testinde pozitif

canım artık beklemekten baska care yok ya ben ne yapayım ya ne var ne yok, yok deseler işime gucume bakıcam var deseler sevinicem ama sevinemedim bile en kötüsü bu olsa gerek emin olmadan ilaca devam ediyorum psikolojim gelgit ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…