nisanda tup bebek yaptiranlar

Bana resmini bile verdiler bir rapor kağıdında aman ne farkeder ki biz asillarini alalım minnoslarin gerisi bos

valla benim doktor öyle bi umutlu konuştu ki transferden sonra
bi sonraki gelişinizde keseyi falan görürüz sonra kalp atışları falan deyince ben o sevinçle sormadım galiba

cancagızım sen ne zaman yapcan testini cuma günüydü galiba
ben bile heyecanla bekliyorum sonucunu

kan verdim canım sabredemedim telefonla da aradım öğrendim malesef 19 sonucum olmadı 5.gün embriyosuydu 1.kaliteydi zaten 9 yumurtamın 9 u da döllenmişti ve blasttı hepsi...demek ki kalite de önemsiz...inş.sizler hayırlı sonuc alırsınız belki donmuşlarımla baslarım...

canım 19 değer hamişsin işte...inş sorunsuz ikiye katlarsa hamişsin tebrikler...

canımmmmm
hayırlısı olsun
ama bak bi yerdede sevinmen lazım negüzel dondurulmuşların var
benim o yok
eger benimde negatif olursa sil baştan bütün tedavi iğneler kontroller ilaçlar hooooop baştan
en azından sen o yönden sıkıntı cekmiycen bi dahakine sadece transfer yapcaklar

evet canım inş.sen pzoitifi alırsın ..donmuşu tutanlar da var nasılsa..allah nasip eder umarım ..

canım boşuna umutlanmak istemiyorum benim gibi düşük çıkan yukselen cok azmış zaten ..kimyasal dedikleri sey basıma geldi galiba..sağ ol iyi niyetin için..

canım sakın umutsuz olma bebişin sana bağlanmaya çalışıyor annesi umutlu olursan ben inanıyorum bırkmıycak bebişin seni..bu işler hiç beli olmuyor canım bu değerlerin yükselenini çok duyudum..inş sorunsuz iki günde bir ikiye katlasın canım..

umarım dedğin gibi olur tatlım kısmet artık...senin d egönlüne göre olur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…