- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
- Konu Sahibi yagmurkaan35
-
evet mecburen cumartesi baktırıcam 0 falan cıksaydı bundan iyiydi bu ayrıca stres..
umarım dedğin gibi olur tatlım kısmet artık...senin d egönlüne göre olur inş..
teşekkür ederim canım bende 4 gün önce 3 negatifimi aldım tüp bebekte..ve yumurta rezerv azlığı var bende zar zor tek emriyom oldu 3 denememde de ve orta kaliteydi üç denememde...canım inan biraz dahi yüksek çıksaydı kan testim birazda olsa umut olucaktı bana olabiliyor diye..canım çok şanslısın bak donmuşların varmış...Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin...
kan verdim canım sabredemedim telefonla da aradım öğrendim malesef 19 sonucum olmadı 5.gün embriyosuydu 1.kaliteydi zaten 9 yumurtamın 9 u da döllenmişti ve blasttı hepsi...demek ki kalite de önemsiz...inş.sizler hayırlı sonuc alırsınız belki donmuşlarımla baslarım...
olumsuz düşünüp kendini uzme, ya yawrun sana tutunmaya calısıyosa? 9. Gun sonuc belli olacak olsaydı, dr o gün test yap derdi. Kimisi gec tutunuyomuş. Bak ben 15 gun sonra yaptırıcam, dondurulmuslarla olduğu için.. Bence ne kendini kaptır ne de ah vah et. Hayırlısıyla yükselsin inşallah...
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Diğer blogda da yazdım kocaman negatif aglicam zor duruyorum 5.gun erken dir inşallah
sağ ol canım ama zaten test gunum10gundu..blast diye erken..ama hayırlısı olsun sanmıyorum fakat tekrarlıcam..sağ ol acnım..
Arkadaşım 5.gun bırak idrarda cıkmasını daha tutunmamış bile olabilir. 3.gun embriyosunda 4-7 gun icinde tutunuyo, 2 gun içinde kanda hcg, ondan sonraki 2 gunde de idrarda hcg görülebilir oluyo. kendini yıpratıyosun boş yere 😞
Gec yerleştiyse ancak yukselir. Benim içimden seninkisi pozitif olacak diye geçiyor. Herkes için hayırlısı olsun, isterken bunu soylemeyi unutmayalim 😊
canım inş.dedigin gibi olur allah korusun sizleri dusukdegerden cok gıcık bi şeymiş ya..
bende nisan ayı tüp bebek ilk defa yaptrınalardanım ve çok herycanlııymm bugun ikinci iğnemi vuruldum salı kontrolüm var muhtemelen haftaya cuma yumurtam toplanır bana dua edin benim gibi buaşamada olan varmı destek olalım birrbirimizee
Slm arkadaşlar. Benim 17 sinde tek embriyo transferim oldu. 3,5 yıl önce dondurulmuş bir embriyo.biraz stres yapıyor bende sağlık olsun desemde. Bu benim tek şansım gibi görünüyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarr kanı verdımm 2 saat sonra çıkcakmış sonuçç bekliyommm
Annecik rahat ol bebisin hayırlı ugurlu olsunnnnn
agzın bal yesinn inşallah
Canimmmmmmmm değer kaç kalbim duracakkk
benimde. hatta evde bi tane daha gebelik testi var
kalkıp ben yapacam şimdi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?