nisanda tup bebek yaptiranlar

umarım dedğin gibi olur tatlım kısmet artık...senin d egönlüne göre olur inş..

teşekkür ederim canım bende 4 gün önce 3 negatifimi aldım tüp bebekte..ve yumurta rezerv azlığı var bende zar zor tek emriyom oldu 3 denememde de ve orta kaliteydi üç denememde...canım inan biraz dahi yüksek çıksaydı kan testim birazda olsa umut olucaktı bana olabiliyor diye..canım çok şanslısın bak donmuşların varmış...Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin...

kantestim 5ten asagı olsa daha iyi olurdu herhalde benim için...şimdi bunu düşünücem malesef ...inş.bidahakine olur canım seninki de neler neler var sonunda tutanlar da var dnemeye devam et sen de elinden geldiğince..

olumsuz düşünüp kendini uzme, ya yawrun sana tutunmaya calısıyosa? 9. Gun sonuc belli olacak olsaydı, dr o gün test yap derdi. Kimisi gec tutunuyomuş. Bak ben 15 gun sonra yaptırıcam, dondurulmuslarla olduğu için.. Bence ne kendini kaptır ne de ah vah et. Hayırlısıyla yükselsin inşallah...

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

sağ ol canım ama zaten test gunum10gundu..blast diye erken..ama hayırlısı olsun sanmıyorum fakat tekrarlıcam..sağ ol acnım..

Diğer blogda da yazdım kocaman negatif aglicam zor duruyorum 5.gun erken dir inşallah

Arkadaşım 5.gun bırak idrarda cıkmasını daha tutunmamış bile olabilir. 3.gun embriyosunda 4-7 gun icinde tutunuyo, 2 gun içinde kanda hcg, ondan sonraki 2 gunde de idrarda hcg görülebilir oluyo. kendini yıpratıyosun boş yere 😞

sağ ol canım ama zaten test gunum10gundu..blast diye erken..ama hayırlısı olsun sanmıyorum fakat tekrarlıcam..sağ ol acnım..

Gec yerleştiyse ancak yukselir. Benim içimden seninkisi pozitif olacak diye geçiyor. Herkes için hayırlısı olsun, isterken bunu soylemeyi unutmayalim 😊

Doğru diyorsunuz kendimi tutamadim

Gec yerleştiyse ancak yukselir. Benim içimden seninkisi pozitif olacak diye geçiyor. Herkes için hayırlısı olsun, isterken bunu soylemeyi unutmayalim 😊

canım inş.dedigin gibi olur allah korusun sizleri dusukdegerden cok gıcık bi şeymiş ya..

canım inş.dedigin gibi olur allah korusun sizleri dusukdegerden cok gıcık bi şeymiş ya..

bende nisan ayı tüp bebek ilk defa yaptrınalardanım ve çok herycanlııymm bugun ikinci iğnemi vuruldum salı kontrolüm var muhtemelen haftaya cuma yumurtam toplanır bana dua edin benim gibi buaşamada olan varmı destek olalım birrbirimizee

hayırlı olsun şimdiden tatlım..ama su an cok kolay asamalardasın daha en zoru transfer sonrası beklemek bence..yolunda gier inş.her sey..

Slm arkadaşlar. Benim 17 sinde tek embriyo transferim oldu. 3,5 yıl önce dondurulmuş bir embriyo. biraz stres yapıyor bende sağlık olsun desemde. Bu benim tek şansım gibi görünüyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

stres yapma canım zaten emriyo çözündügünde kötü olsaydı transfer yapmazlardı sana demek ki iyiymiş kacıncı denemen v eneden son sansım dedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…