nisanda tup bebek yaptiranlar

ben canım isteyince hastanem sehir dısında diye burda bi merkezde gidip 10gibi diyorum kan verim ama sen testte gördün zaten di mi silik çizgi öyle hatırlıyorum ..

ama inanmiyorum idrar testine iyice kafam karisti ikimizde ayni saatlerde ogrencegiz sonuclarimizi insalkah olumludur sen yaptinmi idrar testi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ama inanmiyorum idrar testine iyice kafam karisti ikimizde ayni saatlerde ogrencegiz sonuclarimizi insalkah olumludur sen yaptinmi idrar testi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yapmadım canım sıkılır diye cıkmazyabilir dedim ben zaten nevi şahsına munhasır bi tipim benim onda kesin çıkmaz her seyim bi garip zateninş.cuma burdan güzel sonuclar yazarız ama bence sen gebesin :)yoksa cıkmaz o cizgi ..inş...her arkadaş amacına ulaşır kolay degil herkes emek veriyor yıpranıyor..

inş.canım sonucta rahminde probelem yok yumurtan da kaliteliyse neden tutmasın ki inş.tutar benim de ilk denemem inş.olur..2.3.4. hatta 5. yi yapanlar var allah sabır versin..

İnşallah güzel sonuçları alırız hepimiz. Senin transfer oldu mu ? Yumurta toplama işlemi zor oluyor mu?

Selamlar, dondurulmus blast transferimin 5. Gunu crinone uyguladıktan sonra tupun etrafının kanlı olduğunu gördüm. Acaba yerleşme midir?

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

İnşallah güzel sonuçları alırız hepimiz. Senin transfer oldu mu ? Yumurta toplama işlemi zor oluyor mu?

ay yok cok kolay ve zevkliben anestezinin o bayılma halini cok seviyorum bi anda gözlerinin o kapanışı o uyuma cok enteresan ..zaten 5dakikalık oldugu için uyanırken de güzel yatagında uyanıcaksına det sancısı gibi cok hafif bi agrı oluyor geçiyor hiç korkma sonra yarım saat sonra kalk evine git ama yanında biri mutlaka olsun..transfer de basit hiç acımaz içini rahat tut en gıcık kısmı 10gün beklemek

Selamlar, dondurulmus blast transferimin 5. Gunu crinone uyguladıktan sonra tupun etrafının kanlı olduğunu gördüm. Acaba yerleşme midir?

Bende bunu çok sordum cevap alamadım maalesef, arada bir, fitil sonrası akıntı içinde geldi bende de Dr a sorduğumda endişelenecek bir şey yok dedi fitil den olabilirmiş

Benden bir tavsiye transfer sırasında ben kendimi çok sıktım bide 1,5 litre su icmistim zorladı ve ama bebeğim geldiginde spekulum çıktı bebek geri gitti yine geldi başardık ama zor oldu,sonrasında bu kadar kasilacak can aciyan bir şey olmadığını anladım ve kendime çok kızdım cokkk

oyme cok cok skışmanın da anlamı yok ben sıkıstım ama sıkışmayan bi bayan vardı cok da kolay oldu transferini..

bence vajinal akıntıyla vajina ortamında beyaz krem sararıyor ya da kahveleşiyor hepsi bu bence kan kırmızıysa orasını bilemem tabi..

Kan kırmızisi değil kahverengi adet ağrısı da var hafif karnım sis.fitil olsa günde 3 kez kullaniyorum sadece 4.gunum toplamda 3-4 defa oldu acaba bebek mi tutunamadı aklıma kötü şeyler geliyor böyle leke sonrası hamile olan var mı acaba kafayı yiyorum allahım sen sabır ver bana da burdaki tüm arkadaslarima dua edin ne olur

tam tersi tutunur derler canım sen cok olumsuz düşünme bence kaçıncı gunun senin test ne zaman

Merhaba arkadaşlar benimde arkadaşımız gibi 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi 22 nisanda yani dün :) gelişmeleri birlikte paylaşalım inş.doktorum bana 12.gün test yap dedi valla şimdiden zaman geçmek bilmiyo benim 2.denemem..bide bu cirione jel beni çok korkutuyor tamamen yerleştirmedim bile bugun yaparken korkudan bişi olmaz dimi inş...bide bugun gonapeptiy diye bi iğne verdi doktorum sadece bugun için onuda yaptım tututnmaya yardımcı oluyomuş inş.olur.dualarınızı bekliyorum benim dualarımda sizinle...bide benim doktorum 10 üzrinden biri 9 diğeri 8 dedi koydugu embriyolar için nedemekki tam olarak kaçtır sizinkilere göre.

şansın yuksek canım 2 tane blast ve 10 uzerinde 9 iyi demek istemiş yanı doktorun ..ikiz olur inş..benim d e1 tane blast ay 2 tane yapmadılar bana malesef ya..daha cok basındasın allah bekleme sabrı versin..zaman geçmiyo cunku benim de blast ama 10.gün cıkar 12.gün cok demiş sana..

Bende bunu çok sordum cevap alamadım maalesef, arada bir, fitil sonrası akıntı içinde geldi bende de Dr a sorduğumda endişelenecek bir şey yok dedi fitil den olabilirmiş

Jelin artanının gelmesi iyi sanırım, içinde birikirse daha kötü.. Kırmızı kan görünce şaşırdım ben ama bircok nedenden olabilir sanırım. En iyisi fazla kafaya takmamak😊

Benim de blast ama 15. Gun test yapıcam. Dondurulmus gec tutunabiliyomuş. Once yapıp 2 kez uzulmeyeyim diye beklicem. Benim 2.denemem. İlk denememdekiler cok iyiydi, bunlar orta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…