- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi yagmurkaan35
-
sen kacta gitcen dr canim ben 9:00
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben canım isteyince hastanem sehir dısında diye burda bi merkezde gidip 10gibi diyorum kan verim ama sen testte gördün zaten di mi silik çizgi öyle hatırlıyorum ..
ama inanmiyorum idrar testine iyice kafam karisti ikimizde ayni saatlerde ogrencegiz sonuclarimizi insalkah olumludur sen yaptinmi idrar testi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş.canım sonucta rahminde probelem yok yumurtan da kaliteliyse neden tutmasın ki inş.tutar benim de ilk denemem inş.olur..2.3.4. hatta 5. yi yapanlar var allah sabır versin..
İnşallah güzel sonuçları alırız hepimiz. Senin transfer oldu mu ? Yumurta toplama işlemi zor oluyor mu?
Selamlar, dondurulmus blast transferimin 5. Gunu crinone uyguladıktan sonra tupun etrafının kanlı olduğunu gördüm. Acaba yerleşme midir?
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Selamlar, dondurulmus blast transferimin 5. Gunu crinone uyguladıktan sonra tupun etrafının kanlı olduğunu gördüm. Acaba yerleşme midir?
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
ay yok cok kolay ve zevkliben anestezinin o bayılma halini cok seviyorum bi anda gözlerinin o kapanışı o uyuma cok enteresan ..zaten 5dakikalık oldugu için uyanırken de güzel yatagında uyanıcaksına det sancısı gibi cok hafif bi agrı oluyor geçiyor hiç korkma sonra yarım saat sonra kalk evine git ama yanında biri mutlaka olsun..transfer de basit hiç acımaz içini rahat tut en gıcık kısmı 10gün beklemek
Benden bir tavsiye transfer sırasında ben kendimi çok sıktım bide 1,5 litre su icmistim zorladı ve ama bebeğim geldiginde spekulum çıktı bebek geri gitti yine geldi başardık ama zor oldu,sonrasında bu kadar kasilacak can aciyan bir şey olmadığını anladım ve kendime çok kızdım cokkk
ciddi ciddi kırmızı mı peki yoksa kahveyse,sarıya o herkeste oluyor..
Herkeste oluyor ama nedeni ve sonuç ne olur hala cozemedim
bence vajinal akıntıyla vajina ortamında beyaz krem sararıyor ya da kahveleşiyor hepsi bu bence kan kırmızıysa orasını bilemem tabi..
Kan kırmızisi değil kahverengi adet ağrısı da var hafif karnım sis.fitil olsa günde 3 kez kullaniyorum sadece 4.gunum toplamda 3-4 defa oldu acaba bebek mi tutunamadı aklıma kötü şeyler geliyor böyle leke sonrası hamile olan var mı acaba kafayı yiyorum allahım sen sabır ver bana da burdaki tüm arkadaslarima dua edin ne olur
Merhaba kader arkadslrım benım de 14 nısan p.tesı gunu transferım oldu 2 tane 5.gun blast.embrıyo transfer edıldı bugun 9.gunum test gunum c.tesı ama sanırım cuma yaptıracgım zamn gecmek bılmıyr 3 gun yattım 5.gun dus aldım sonra 7. Gun yıne dus aaldım cok kendımı kasmadım ılk gunde oturarak namzlarımı kıldım bu sefer yememe dıktt ettım proteın agırlıklı beslendım 5 gun annem yanımdaydı 6.gun evde tek kaldım sonra kendı ıslerımı halettım tek basıma artık bugunden ıtıbaren daha rahatım zzten tuutysa tutmustr bu ısın yatmayla alkası oldugnu sanmıyorum nasıp meselesı ayrıca hıc de belırtım yok tek belırtım erken gelen sıvılcerım sagolsun ben adet olmadan da hep glırler adet olacam dıye de tırsıyorum acıkcası adet gunum de yarınya decam edecgım ya da yarın bu macera bıteccek rabbım dılerse olmayack olan yok arada cok umutsuz oluyrm sonra toparlıyorum dun cok agladım ay ne bıleyım ınsallh guzel hayırlı sonuclar alız dostlarım ne cok yazdım
Merhaba arkadaşlar benimde arkadaşımız gibi 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi 22 nisanda yani dün :) gelişmeleri birlikte paylaşalım inş.doktorum bana 12.gün test yap dedi valla şimdiden zaman geçmek bilmiyo benim 2.denemem..bide bu cirione jel beni çok korkutuyor tamamen yerleştirmedim bile bugun yaparken korkudan bişi olmaz dimi inş...bide bugun gonapeptiy diye bi iğne verdi doktorum sadece bugun için onuda yaptım tututnmaya yardımcı oluyomuş inş.olur.dualarınızı bekliyorum benim dualarımda sizinle...bide benim doktorum 10 üzrinden biri 9 diğeri 8 dedi koydugu embriyolar için nedemekki tam olarak kaçtır sizinkilere göre.
ciddi ciddi kırmızı mı peki yoksa kahveyse,sarıya o herkeste oluyor..
Bende bunu çok sordum cevap alamadım maalesef, arada bir, fitil sonrası akıntı içinde geldi bende de Dr a sorduğumda endişelenecek bir şey yok dedi fitil den olabilirmiş
şansın yuksek canım 2 tane blast ve 10 uzerinde 9 iyi demek istemiş yanı doktorun ..ikiz olur inş..benim d e1 tane blast ay 2 tane yapmadılar bana malesef ya..daha cok basındasın allah bekleme sabrı versin..zaman geçmiyo cunku benim de blast ama 10.gün cıkar 12.gün cok demiş sana..
tam tersi tutunur derler canım sen cok olumsuz düşünme bence kaçıncı gunun senin test ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?