nisanda tup bebek yaptiranlar

Sende hiç leke falan olmamıştı dimi bende 3-4 defa kan pıhtisi gibi bir şey geldi ilk defa dün akşam daha belirgindi çok Üzgünüm (

canım benim üzülme nolur daha hiç bişe belli değil
sevincimizi ortak yaşamayı ümid ediyorum ben
gerci bende dün nöbette kendimi çalışacam diye bi hayli yordum

Inşallah canım benim allah duysun sesimizi sende herhangi belirti var mi

Hiç bi belirtim yok tatlım
zaten tutunma belirtiside aynı tutunamama belirtiside aynı
ikisindede pembe renklerde lekelenmeler oluyor
onun için hiç bi belirtimi hiç bişeye yormuyorum ben.
yani bu belirti işine çok kafanı yorma
test günümüz geldiğinde yapacagımız testimizi

Sende hiç leke falan olmamıştı dimi bende 3-4 defa kan pıhtisi gibi bir şey geldi ilk defa dün akşam daha belirgindi çok Üzgünüm (

canim uzulme jelden o ben fitil kullaniyorum ama benim 2. ve 3. denememdede hel vardi aynisi bendede oluyodu cunku kaldikca icinde koyulasiyo camur gibi oluyo ve ben 3 denemede hamileydim ama bebisim 9 haftalikti gelismedi kurtaj oldum allahim kimseye yasatmasin cok zor kafana takma bence hersey normal hayirli haberlerini burdan alicagiz insallah takilma akintiya bide bu arada ben kullandigimda cikarrirken etrafi kan gibi gorunuyodu koyu kahve gibii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razı olsun şimdi Dr la konuştum düşse adet le olucak dedi çok erkenmis sonuç için yat dinlen dedi.Iyi ki varsınız biraz içim rahatladı. Fitil dir inşallah sebebi.

Canım benim çok sağol inşallah Yarabbim mutlu eder bizi.

Allah razı olsun şimdi Dr la konuştum düşse adet le olucak dedi çok erkenmis sonuç için yat dinlen dedi.Iyi ki varsınız biraz içim rahatladı. Fitil dir inşallah sebebi.

fitil fitil baska bisey olcagini sanmiyorum canim icini ferah tut evrene pozitif seyler gonder pozitif olsun

Canım benim çok sağol inşallah Yarabbim mutlu eder bizi.

bugün 5.günüm ama dürtüyolarlar işte,
kocama diyorum al bi idrar testi bi bakim
bak biliyorum zaten cok erken ve negatif çıkıcak onun için negatife üzülmiycem diyorum
ama silikte olsa ikinci cizgiyi gördügümüzü düşünsene diyorum
cıx herif almıyo
kandıramadım kocayı

Son düzenleme:

Diğer blogda da yazdım kocaman negatif aglicam zor duruyorum 5.gun erken dir inşallah

Diğer blogda da yazdım kocaman negatif aglicam zor duruyorum 5.gun erken dir inşallah

hala uzuluyonmu senn simdi kizcam sana amaa bebisi dusun bak cik stres yaparsan tutacagi varsada tutmaz ona gire keyifli ol ok canimm konuyu degistir kendinden basettsene kac yillik evlisin ne is yapiyosun falan )

Canım ya nasıl moral oldun bana anlatamam Allah bin kere razi olsun :) 1,5 yıllık evliyim, 38 yaşındayım, ist oturuyorum,Dr um acıbadem HS de.calismiyorum .Bu ilk denememiz dondurulmus ta yok .sen ?

bak demek neymiş 5.gün çok erken
benimde negatif
tek çizgiyi görünce biraz insanın içi burkuluyor ama daha çok erken
onun için kendimizi hiç üzmeyelim boş yere
ben heyecanla test günümü bekliyorum hala sende öyle yap

Canım ya nasıl moral oldun bana anlatamam Allah bin kere razi olsun :) 1,5 yıllık evliyim, 38 yaşındayım, ist oturuyorum,Dr um acıbadem HS de.calismiyorum .Bu ilk denememiz dondurulmus ta yok .sen ?

daha dur bakalim canim yaa hersey yoluna gurcek eminim ben izmirdeyim 32 yasindayim benimde hic dondurulmus olmadi bu 4.denememde oldu 2 tane cok sasirdik iste rabbim ne isterse o oluyo

erken erken kocana soyleme bari) kac tane aldinn) 7. gunu yap istersen tabii

5.güne uzulmeye degmez ya sanki kan testi mi fala inanmak gibi bi şey bence

erken erken kocana soyleme bari) kac tane aldinn) 7. gunu yap istersen tabii

valla yağmurkaancım ben normalde kıyafet alışverişi dışında çarsıya inip hayatta bişeler almam sevmem ama
presime cok vicdan yaptım
zaten yeterince stresli bi sürecteyiz hani biraz gırgır saşata yapıym derken
prensim kalkmış testini yapmış negatif cıkınca kötü olmuş
nası rahatsız oldum
ona 5. gününün daha erken oldugunu kanıtlamak için bak neler yaptım
kendim için yapmadım yaf inip çarsıdan test almak eylemini
olsun prensimin içi rahatlasın da yeter ki,
bende böyleyim anam kendim için bişeler yapmam
hep başkaları için bişeler yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…