- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi yagmurkaan35
-
Benim de blast ama 15. Gun test yapıcam. Dondurulmus gec tutunabiliyomuş. Once yapıp 2 kez uzulmeyeyim diye beklicem. Benim 2.denemem. İlk denememdekiler cok iyiydi, bunlar orta
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Jelin artanının gelmesi iyi sanırım, içinde birikirse daha kötü.. Kırmızı kan görünce şaşırdım ben ama bircok nedenden olabilir sanırım. En iyisi fazla kafaya takmamak😊
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Test tarihim 29.04 nasıl geçecek bilmiyorum
Test tarihim 29.04 nasıl geçecek bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim 12.04 transferim oldu bugün 11 günüm bu benim ilk denemem sebepsiz infertilite dedi doktor yarin Allahin izniyle kan testim var inşallah 7 yillik hasretimiz sonu bulur, bugün idrar testi yaptim dayanamadim ikinci çizgi çaya bi koyu cikti inşallah kandada cikar yarin
inş.tutar canım orta falan belli olmuyor..
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim 12.04 transferim oldu bugün 11 günüm bu benim ilk denemem sebepsiz infertilite dedi doktor yarin Allahin izniyle kan testim var inşallah 7 yillik hasretimiz sonu bulur, bugün idrar testi yaptim dayanamadim ikinci çizgi çaya bi koyu cikti inşallah kandada cikar yarin
2 gün embriyosu cnm ben Belcikada yasiyoruminsallah canim kacinci gunun embriyosu hangi sehirdesin yas kac
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy insallah canunm yaa inanayimmi bilemedimm 🐞🐞
bence oldu senin kan testine gitsene sen bugunden ya haylı haylı cıkar acaba ikiz migözün aydın darısı basımızaaa..
Canım benim tebriklerrrrrr senin adına çok sevindim hatta gözlerim doldu darısı başımıza bize de dua et hamilesin duan kabul olur , kaçıncı gün bugun
ayy canimm etmezmiyimm valla her aklima geldikce herkese dua ediyom insallah kabul olurr bugun 9. gunumm insallah kan testimde pozitif cikar
Sende hiç leke falan olmamıştı dimi bende 3-4 defa kan pıhtisi gibi bir şey geldi ilk defa dün akşam daha belirgindi çok Üzgünüm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?