nisanda tup bebek yaptiranlar

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim 12.04 transferim oldu bugün 11 günüm bu benim ilk denemem sebepsiz infertilite dedi doktor yarin Allahin izniyle kan testim var inşallah 7 yillik hasretimiz sonu bulur, bugün idrar testi yaptim dayanamadim ikinci çizgi çaya bi koyu cikti inşallah kandada cikar yarin

insallah canim kacinci gunun embriyosu hangi sehirdesin yas kac

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tebrikler😊, idrarda cıktıysa kanda da cıkar canım içini ferah tut.. demekki zamanı varmış ve en doğru zamanda olmuş.. sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah..

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

gunaydinn arkadaslar bugun nasil gececek birazda idrar testi yapicam sonucu burda paylasicam hade hayirlisi idarara guvenmiyom ama ginede umut iste

bence oldu senin kan testine gitsene sen bugunden ya haylı haylı cıkar acaba ikiz mi gözün aydın darısı basımızaaa..

ayy agzin bal yesin insallah canim yarin seninde hayirli haberlerini alcagizz insallah benimde kanda pozitif cikar💃💃💃💃

Canım benim tebriklerrrrrr senin adına çok sevindim hatta gözlerim doldu darısı başımıza bize de dua et hamilesin duan kabul olur , kaçıncı gün bugun

ayy canimm etmezmiyimm valla her aklima geldikce herkese dua ediyom insallah kabul olurr bugun 9. gunumm insallah kan testimde pozitif cikar

ayy canimm etmezmiyimm valla her aklima geldikce herkese dua ediyom insallah kabul olurr bugun 9. gunumm insallah kan testimde pozitif cikar

Sende hiç leke falan olmamıştı dimi bende 3-4 defa kan pıhtisi gibi bir şey geldi ilk defa dün akşam daha belirgindi çok Üzgünüm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…