Benim ilki kimyasal oldu 2. denemem olacak kısmet olursaSelam kızlar bende mayısta mustafa bahçeciye gideceğim 2. tüp bebek denemem olacak, sizin kaçıncı denemeniz?
Benim ilki kimyasal oldu 2. denemem olacak kısmet olursa
Ben Bursa'da oturuyorum Bursa-Jimer de yaptırıyorum Siz?Peki nerede yaptıracaksınız?
Nisanın kaçında:) hadi hayirlisiBen de nisan ayın da kısmet olursa 2. deneme olacak dondurulmuş embriyolarla.
Regl olunca gideceğim canım bir aksilik olmaz sa . Normal şartlar da nisan başı gibi regl olacağım kısmet artıkNisanın kaçında:) hadi hayirlisi
canım bende de pcos var aynı şekilde gittiğim 3 doktorda tüp bebek hastası değilsin olursun dedi ama olmadı 2 kere hap 1 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım ama olmadı. İlkinde tutanda var tutmayanda var. yazın 2. tüp bebeği düşünüyorum. Tutmamasının sebebi olarak doktor oranları biliyoruz %100 demiyoruz olmadı diyor. Detay için embriyolar genetik teste falan yollanıyor ama anca 3 negatif tüp bebekten sonra yapılıyor.Ümidini kaybetme benım etrafım dolu ilk seferde hamile kalanlarla.Ilk denemede tutmayanlar sebrp ne olmus olabilir boyle duyunca tereddut ediyorum cunku % 70 filan tutacagi söyleniyor oyuzden aklıma olumsuz hiç bise getirmiyorum tabi bnde ve eşimde sıkıntı yok çok şükür.. polisktk overlirm var ama çok hafifmış gebeliğe engel degilmis
Ümitsiz olma lütfen ..pozitif düşünmeye çalışma zorla kendini..Rabbim görecektir..inş bu defa olur..bende önümüzdeki ay dondurulmuş embriyomu koydurayım diyorum ama çok ümitli değilim 3. gün embriyosu 1. kalite doktorum embriyoyu çözdürelim eğer 5. güne kadar yaşarsa o şekilde transfer edelim dedi. O kadar ümitsizim ki ben şimdiden sıfırdan tüp bebek için kendımı hazırlıyorum bu yüzden mayısta mustafa bahçeciye gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?