Hadi bakalım:) bnde bir an önce regli olmak istiyorumRegl olunca gideceğim canım bir aksilik olmaz sa . Normal şartlar da nisan başı gibi regl olacağım kısmet artık
Bana da bekle diyenler var ama yaş beklemiyor olacak olsa neden olmasın ki herşeyi denedim uyguladım doğal yollar için ama yok.yok istecanım bende de pcos var aynı şekilde gittiğim 3 doktorda tüp bebek hastası değilsin olursun dedi ama olmadı 2 kere hap 1 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım ama olmadı. İlkinde tutanda var tutmayanda var. yazın 2. tüp bebeği düşünüyorum. Tutmamasının sebebi olarak doktor oranları biliyoruz %100 demiyoruz olmadı diyor. Detay için embriyolar genetik teste falan yollanıyor ama anca 3 negatif tüp bebekten sonra yapılıyor.Ümidini kaybetme benım etrafım dolu ilk seferde hamile kalanlarla.
Allahım herkese evlat versin bu hiç bir derde benzemiyor paranın satın alamayacağı tek şeyÜmitsiz olma lütfen ..pozitif düşünmeye çalışma zorla kendini..Rabbim görecektir..inş bu defa olur..
Amin amin..bn yolun başındayım ama gerçekten yıllarca uğraşanları duyunca çok üzülüyorum çünkü bu işin bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyordum evldncdm hop diye çocuk olacak saniyordmAllahım herkese evlat versin bu hiç bir derde benzemiyor paranın satın alamayacağı tek şey
Ben ayda bir kere yumurtlama günü olduğunu bile bilmiyordum korunmasız ilişkide hemen hamile kalınır sanıyordum ben baya cahildim :) Allah başka şeylerle sınamasın hiç değilse tüp bebek şansımız var buna şansı olmayan insanlar bile var.Amin amin..bn yolun başındayım ama gerçekten yıllarca uğraşanları duyunca çok üzülüyorum çünkü bu işin bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyordum evldncdm hop diye çocuk olacak saniyordm
canım ona doktor embriyonun yapısına ve sayısına göre karar veriyor.Eğer az embriyon varsa 3. gün koyuyorlar çünkü 5 güne kadar yaşamazsa hiç tüp bebek şansın olmayabilir. Ama çoksa embriyon bekletiyorlar. 5. gün embriyosu daha iyi çünkü dışarıda 5 gün yaşayan doğal ortamda yani rahimde daha iyi yaşar diye ama 3. gün embriypsuyla hamile kalanda çok.Allahım herkese evlat versin bu hiç bir derde benzemiyor paranın satın alamayacağı tek şey
Ok.anladim şimdi inş çok toplanirda beş gün bekleriz ..bakalım gelsinde ogunler ..pimpiriklenmiyeyim diyorum ama dr olsun merkez olsun sanki baştan savma yapacaklar sadece alacakları paraya bakacaklar diye ödüm kopuyor.asilamada öyle oldu gibi.. dr ne yapması gerektiğini bn söyledim bi ara ) çok sınır bozucu gerçkten ..haram ya kazanclaricanım ona doktor embriyonun yapısına ve sayısına göre karar veriyor.Eğer az embriyon varsa 3. gün koyuyorlar çünkü 5 güne kadar yaşamazsa hiç tüp bebek şansın olmayabilir. Ama çoksa embriyon bekletiyorlar. 5. gün embriyosu daha iyi çünkü dışarıda 5 gün yaşayan doğal ortamda yani rahimde daha iyi yaşar diye ama 3. gün embriypsuyla hamile kalanda çok.
Ama sakın takılma o zaman olmuyor illa gecikiyorHadi bakalım:) bnde bir an önce regli olmak istiyorum
eğer doktoruna güvenmiyorsan sakın yaptırma bu çok önemli gerçekten de paranı alıp bırakıyorlar.Ok.anladim şimdi inş çok toplanirda beş gün bekleriz ..bakalım gelsinde ogunler ..pimpiriklenmiyeyim diyorum ama dr olsun merkez olsun sanki baştan savma yapacaklar sadece alacakları paraya bakacaklar diye ödüm kopuyor.asilamada öyle oldu gibi.. dr ne yapması gerektiğini bn söyledim bi ara ) çok sınır bozucu gerçkten ..haram ya kazanclari
Güvenmemek degilde ne bilim korku biraz dr araştırdım gerçekten iyi ve işini bilen biridi hayirlisieğer doktoruna güvenmiyorsan sakın yaptırma bu çok önemli gerçekten de paranı alıp bırakıyorlar.
Merb.canim hayırlı olsun tedavin bnm de 12 nisan gibi adetim..peki neden rahim dinlendirme gereği duyuldu? Bn uzaktayım tüp bebek için izin alıp gideceğim ve bu şekil olursa tekrar izin almak çok sıkıntı işimden dolayi..stres yapıyorum ister istemzmerhaba kızlar ben de şubat adetiyle tüp bebeğe başladım yumurta toplamam yapılduı embriyolar donduruldu allaha şükür .... nisan 8-9 gibi adet tarihim transfer için tedaviye başlicaz 2 ay rahim dinlendirme yaptık rabbim sonunu güzel eylesin emeklerimizin :)
Hayırlısı olsun canım kısmet olursa aynı anda başlayacağız gibi gözüküyor benim de yakın adet günlerim seninkine.merhaba kızlar ben de şubat adetiyle tüp bebeğe başladım yumurta toplamam yapılduı embriyolar donduruldu allaha şükür .... nisan 8-9 gibi adet tarihim transfer için tedaviye başlicaz 2 ay rahim dinlendirme yaptık rabbim sonunu güzel eylesin emeklerimizin :)
Evet cnm siz sonuç aldığımızda pozitif sonuçları:) bnde transfer yaptırıyo olucam ..tabi sknti olmassa plandaHayırlısı olsun canım kısmet olursa aynı anda başlayacağız gibi gözüküyor benim de yakın adet günlerim seninkine.
Canım amh ne oluyor kusura bakma bilmiyorum ..kaç olması gerek buyuzden mi rahim dinlendirme yapılıyor.. bu arada bahçeci çok duyuyorum iyi bi merkez sanırım bnde ist.de olsam degerlendirirdrkızlar mrb allah hepimizin bu yolda yardımcısı olsun bende adetimle birlikte tedaviye başlayacağım inşallah bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptıracağım ön görüşme yapıldı testler istendi onlarıda hallettim artık sıra bebişlerde pkoluyum bir kaç ay rahim dinlendirme yapılacak dedi doktorum durum olarak kötü değilsiniz şansınız yüksek dedi umarım herşey yolunda gider amh 8.43 çıktı bende de
senin ne zaman canım adetin bi de şuan kullandığın ilaç iğne vitamin var mı :)?Hayırlısı olsun canım kısmet olursa aynı anda başlayacağız gibi gözüküyor benim de yakın adet günlerim seninkine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?