NİSANDA TÜP BEBEK YAPTIRMAYA KARAR VERENLER

Bana da bekle diyenler var ama yaş beklemiyor olacak olsa neden olmasın ki herşeyi denedim uyguladım doğal yollar için ama yok.yok iste

Bu arada arkadslar 3.gün yada 5.gün embriyosu tam olarak nedr arada ki fark nedr? 5.gün daha iyi sanırım konuşmalardan bunu çıkarıyorum ama dr neye göre karar veriyor

Allahım herkese evlat versin bu hiç bir derde benzemiyor paranın satın alamayacağı tek şey
Amin amin..bn yolun başındayım ama gerçekten yıllarca uğraşanları duyunca çok üzülüyorum çünkü bu işin bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyordum evldncdm hop diye çocuk olacak saniyordm

Amin amin..bn yolun başındayım ama gerçekten yıllarca uğraşanları duyunca çok üzülüyorum çünkü bu işin bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyordum evldncdm hop diye çocuk olacak saniyordm
Ben ayda bir kere yumurtlama günü olduğunu bile bilmiyordum korunmasız ilişkide hemen hamile kalınır sanıyordum ben baya cahildim :) Allah başka şeylerle sınamasın hiç değilse tüp bebek şansımız var buna şansı olmayan insanlar bile var.

Allahım herkese evlat versin bu hiç bir derde benzemiyor paranın satın alamayacağı tek şey
canım ona doktor embriyonun yapısına ve sayısına göre karar veriyor.Eğer az embriyon varsa 3. gün koyuyorlar çünkü 5 güne kadar yaşamazsa hiç tüp bebek şansın olmayabilir. Ama çoksa embriyon bekletiyorlar. 5. gün embriyosu daha iyi çünkü dışarıda 5 gün yaşayan doğal ortamda yani rahimde daha iyi yaşar diye ama 3. gün embriypsuyla hamile kalanda çok.

:) bnde bilmiyordum nerden bilecez ki bekarken düşük yaptım ondan sonra kadın doğum konusunda uzmanlık aldım nerdeyse:)

Ok.anladim şimdi inş çok toplanirda beş gün bekleriz ..bakalım gelsinde ogunler ..pimpiriklenmiyeyim diyorum ama dr olsun merkez olsun sanki baştan savma yapacaklar sadece alacakları paraya bakacaklar diye ödüm kopuyor.asilamada öyle oldu gibi.. dr ne yapması gerektiğini bn söyledim bi ara ) çok sınır bozucu gerçkten ..haram ya kazanclari

Evet aynen katılıyorum 27 gün gelen adetim geçen ay 2.3 gün gecikti bu ay bakalım

eğer doktoruna güvenmiyorsan sakın yaptırma bu çok önemli gerçekten de paranı alıp bırakıyorlar.

merhaba kızlar ben de şubat adetiyle tüp bebeğe başladım yumurta toplamam yapılduı embriyolar donduruldu allaha şükür .... nisan 8-9 gibi adet tarihim transfer için tedaviye başlicaz 2 ay rahim dinlendirme yaptık rabbim sonunu güzel eylesin emeklerimizin :)

Merb.canim hayırlı olsun tedavin bnm de 12 nisan gibi adetim..peki neden rahim dinlendirme gereği duyuldu? Bn uzaktayım tüp bebek için izin alıp gideceğim ve bu şekil olursa tekrar izin almak çok sıkıntı işimden dolayi..stres yapıyorum ister istemz

kızlar mrb allah hepimizin bu yolda yardımcısı olsun bende adetimle birlikte tedaviye başlayacağım inşallah bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptıracağım ön görüşme yapıldı testler istendi onlarıda hallettim artık sıra bebişlerde pkoluyum bir kaç ay rahim dinlendirme yapılacak dedi doktorum durum olarak kötü değilsiniz şansınız yüksek dedi umarım herşey yolunda gider amh 8.43 çıktı bende de

Hayırlısı olsun canım kısmet olursa aynı anda başlayacağız gibi gözüküyor benim de yakın adet günlerim seninkine.

Canım amh ne oluyor kusura bakma bilmiyorum ..kaç olması gerek buyuzden mi rahim dinlendirme yapılıyor.. bu arada bahçeci çok duyuyorum iyi bi merkez sanırım bnde ist.de olsam degerlendirirdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…