- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Benim normal şartlar da 6-7 nisan gibi olması gerekiyor . Şuan sadece vitamin kullanıyorum.senin ne zaman canım adetin bi de şuan kullandığın ilaç iğne vitamin var mı :)?
SENİN ADET TARİHİN NE ZAMAN CANIM :)Evet cnm siz sonuç aldığımızda pozitif sonuçları:) bnde transfer yaptırıyo olucam ..tabi sknti olmassa planda
HANGİ VİTAMİNİ CANIM.. bi de senin ikinci deneme dimi canım doktor kontrollune gittin mi bu ay hiçBenim normal şartlar da 6-7 nisan gibi olması gerekiyor . Şuan sadece vitamin kullanıyorum.
12 nisan canım.. ben tel de görüştüm tedaviden oncd bu ay icin herhangi bi test filn yaptirmam gerekiyor mü yada ilaç filn dedim gerk yok dediler adet olunca ara dediler.SENİN ADET TARİHİN NE ZAMAN CANIM :)
Promotil Women kullanıyorum canım. Evet canım nisan ayın da 2.deneme olacak En son kimyasal gebelikten sonra adet olunca gittim 10 mart gibi 1-2 ay sonra adet olunca gel dedi bana sana kalmış ister 1 ay bekle ister 2 ay bekle dediHANGİ VİTAMİNİ CANIM.. bi de senin ikinci deneme dimi canım doktor kontrollune gittin mi bu ay hiç
Promotil i doktor mu verdi canım bana da neofortil women verdi bu 2. Ayım benim senin yaş kaçtı canım niye tüpyaptırmaya karar verdin :)Promotil Women kullanıyorum canım. Evet canım nisan ayın da 2.deneme olacak En son kimyasal gebelikten sonra adet olunca gittim 10 mart gibi 1-2 ay sonra adet olunca gel dedi bana sana kalmış ister 1 ay bekle ister 2 ay bekle dedi
Evet canim doktor verdi . 35 yasindayim 4 yillik evliyim ve pcosluyumPromotil i doktor mu verdi canım bana da neofortil women verdi bu 2. Ayım benim senin yaş kaçtı canım niye tüpyaptırmaya karar verdin :)
Ben de adet tarihimi bekliyorum canım bir sıkıntı olmaz da benin 6/7 nisanKizlarrr neler yapıyorsunuz Calistigim icin cok yazsmiyorum nisan ayina az kaldı:) dr giden var mı..ben yıllık iznimi aldım 9 nisanda ayrilcam 11/12 Nisan adet tarihi..
Adet tarihimiz aynı ya beraber başlicaz canım seninle transfer tedavisineBen de adet tarihimi bekliyorum canım bir sıkıntı olmaz da benin 6/7 nisan
Insallah canım hayırlısıylaAdet tarihimiz aynı ya beraber başlicaz canım seninle transfer tedavisine
Evett kuzum seni takip ediyorum..benden bi hafta kadar önce nerdeyse:) gün gün yaz kuzucm bnaBen de adet tarihimi bekliyorum canım bir sıkıntı olmaz da benin 6/7 nisan
Canım tüp bebeğin her süreci belirsizlik doludur her şeyi düşünüp plan yapamıyoruz ama kendi sürecimi anlatayım ben şubat 10 da adet oldum iğnelere başladık 22 sinde yumurta toplama oldu ben ohss oldum ve transfer nisan adetine kaldı malesef ama vardır bunda bir hayır rabbim bilir bişeler çıkar ertelenebilir yani.. sizde sorun neydi canım benim de ayın 7-8 gibi adetimKızlar bide stres yapıyım diyorum ama süre konusunda biraz tereddutteyim Daha önce tedavi gorenler adet tarihinden sonra kaç gün sürdü bbm yaklaşık 3 haftam var ama ilk 4 5 gün adet bekliycem yani 15 gün içinde olur mü?ve transferden sonra 15 saat yaklaşık yola çıksam sorun olur mu Valla korkuyorum
Ayy geçmiş olsun cnm ya inş nisanda sikintisz atlatırsınız evet plan yapılamıyor tabi ama hani herşey inş yolunda giderse süreç en fazla ne kadr sürüyor merak ediyorum..bizim skintiniz yok cnm sebepsiz infertiliteCanım tüp bebeğin her süreci belirsizlik doludur her şeyi düşünüp plan yapamıyoruz ama kendi sürecimi anlatayım ben şubat 10 da adet oldum iğnelere başladık 22 sinde yumurta toplama oldu ben ohss oldum ve transfer nisan adetine kaldı malesef ama vardır bunda bir hayır rabbim bilir bişeler çıkar ertelenebilir yani.. sizde sorun neydi canım benim de ayın 7-8 gibi adetim
Canım eğer ayın 8inde adet olursam 5. Gün embriyosu olduğu için en erken adetin 19. Günü gibi olur diye düşünüyorum yani Nisan 27 gibiSizin 22 sinde toplandi dolleme islemi yapıldı sadece transfer yapılacak öyle mi canım yani adet olduğunda ne zamn yapılacak transferin ?
Bizim de öyle canım sebepsiz benim de kendiliğinden bi hamileliğim oldu inş beklemeden hemencik hamile kalırsın belki doktorun dondurmayı uygun görebilir bu yöntemle olasılık daha yüksek diyolar ne kadar doğru bilmem ama inş pozitif olup pozitif i görelimAyy geçmiş olsun cnm ya inş nisanda sikintisz atlatırsınız evet plan yapılamıyor tabi ama hani herşey inş yolunda giderse süreç en fazla ne kadr sürüyor merak ediyorum..bizim skintiniz yok cnm sebepsiz infertilitebif düşügüm var 14 ay oldu
Ben bugün doktorla görüştüm yarın ilaçlara ya da iğnelere başlıyoruz inşallah. Hadi hayırlısıEvet arkadaşlar nisan yada yakın zamanda yaptirmaya karar verenler birlikte hareket edelim,tedavi süreci başlayınca dr ne sormamız gerektiğini konuşalım..heyecandan eminim soramayız unuturuz yada birbirimizin aklina gelmeyenleri tamamlariz ..daha once Dusukten sonra gelmeyen gebelik diye bi konu acmistim ..evet hala gelmedioyuzden tup bebege gecicez Haydi Bismillah BAT 12 NiSaN
O günler gelsin yazarım tabi canım hayırlısıyla insallahEvett kuzum seni takip ediyorum..benden bi hafta kadar önce nerdeyse:) gün gün yaz kuzucm bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?