• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanda umut tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıranlar sonucunuz ne?

3oglanannesi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
2.906
5.510
158
Kızlar umut tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıranlar sonuçlarınız ne oldu?olumlu olumsuz merak ediyorum.olumsuz sonuç alanlara ne söylendi peki neler önerildi.benimde olumsuz daha ulun beyle görüşmedim adet bitiminde görüştüğümde yazarım burdan.

Kızlar umut tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıranlar sonuçlarınız ne oldu?olumlu olumsuz merak ediyorum.olumsuz sonuç alanlara ne söylendi peki neler önerildi.benimde olumsuz daha ulun beyle görüşmedim adet bitiminde görüştüğümde yazarım burdan.

kızlar topikte bir tek benmiyim umut tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran..?olumlu olumsuz sonuçalrınızı yazarsanız sevinirim.

kızlar topikte bir tek benmiyim umut tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran..?olumlu olumsuz sonuçalrınızı yazarsanız sevinirim.
Merhaba hanımlar ben umut tüp bebekte çocuk sahibi oldum dondurulmuş embirolarım vardı saklanıyor biliyordum malesefki benim haberim olmadan imha edilmiş yaşım 42 şuan belki bend eyumurta yok kardeş istiyordum çocuğuma 4 adet 1 ci klitelerdi yıkıldım resmen o günden beri ağlıyorum umut tüp bebeği düşünürken dikkat edin lütfen

böyle bişey yapamazlar izniniz olmadan anlaşmanız yokmu merkezle hersene yenileniyor diye biliyorum ücret karşılıgı ve zaten 5senelik durabiliyor embriyolar diye biliyorum eğer böyle bi durum var ve karşıtaraf suçluysa bence tazminat davası açın.

Back
X