nişandan ayrıldım, bohçaları vermediler...

medusa09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
315
2
96
Konya
slm kızlar... ben 2 ay önce nişanlımdan ayrıldım... kavga sırasında attım yüzüğü... o kendinkini verdi onu da almadım çarptım sende kalsın diye... sonra babam ne varsa bohça, takı vb. babasına vermiş.. babası sadece yüzüğü vermiş... bohçalar yok... hala da ses yok... bohçalarda değilim yanlış anlamayın.. yüzüğü bile satmış babam hayır kurumuna vermiş ben görmeyim moralim bozulmasın diye... ama buna tenezzül edebileceklerini aklım almıyor.. bunun bir anlamı var mı?

Aman anlami olsa ne olmasa nee..sana uygun deilmis ki kavga etmisin kurtulmusun..verilene kdr beklenir ayrildik demek icin biizim buralarda ammaaa bitmedi gibi dusunme.sen atmisin yuzugu hnutma bunuj

öyle zaten de inanamıyorum.. ne aradı ne sordu... ne ailesi ne kendisi... babası yüzüğü verirken bitmesin filan demiş... babamda bitti demiş...

Aman anlami olsa ne olmasa nee..sana uygun deilmis ki kavga etmisin kurtulmusun..verilene kdr beklenir ayrildik demek icin biizim buralarda ammaaa bitmedi gibi dusunme.sen atmisin yuzugu hnutma bunuj

pişmanmısın yüzüğü attığına :) bir anlamı olmasını istiyor gibisin...

pişmanmısın yüzüğü attığına :) bir anlamı olmasını istiyor gibisin...

yok canım pişmanlık değil ama hazmedemiyorum... kendisi olmasa bile annesinin bir kere aramasını beklerdim... bitmesin diye değil ne biliyim... 1-2 ay sonra evleneceğiniz kişi bir anda yabancı oluyor size.. kolay bir psikoloji değil inan :(

yok canım pişmanlık değil ama hazmedemiyorum... kendisi olmasa bile annesinin bir kere aramasını beklerdim... bitmesin diye değil ne biliyim... 1-2 ay sonra evleneceğiniz kişi bir anda yabancı oluyor size.. kolay bir psikoloji değil inan :(

ya güzelim hiç kolay değil tabiiki ama belki senin çok sinirli olduğunu düşünüp çekiniyor olabilirler....ya da oğullarını çok haklı görüyorlar durumdan memnunlar...bu vesileyle tanımış oldun ne güzel...yarın evli olsaydınız ve tartışsaydınız demekki hiç oralı olmayacaklardı...

ya güzelim hiç kolay değil tabiiki ama belki senin çok sinirli olduğunu düşünüp çekiniyor olabilirler....ya da oğullarını çok haklı görüyorlar durumdan memnunlar...bu vesileyle tanımış oldun ne güzel...yarın evli olsaydınız ve tartışsaydınız demekki hiç oralı olmayacaklardı...

onu da düşündüm... demekki ayrılmamız onları hiç yaralamadı :( halbuki hiç bir sorun yoktu.. kayınvalide kızım kızm der dururdu.. bunu aklım almıyor işte... oğluna zaten dicek lafım yok.. sen bırakırsan ben ölürüm lafları .. salaklığıma yanmıyım...

oğullarını haklı görüyorlardır şimdi ne olucak kızım kızım da dese sonuçta doğurduğunu tutar boşver hayırlısı buymuş demekki

İnsan senelerce aynı yatağı paylaştigi eşiyle bile bir günde yabancı olabiliyor.
Bohçaları falan kafana takma boşver.
Allah hakkinda herşeyin hayırlısını versin.

İnsan senelerce aynı yatağı paylaştigi eşiyle bile bir günde yabancı olabiliyor.
Bohçaları falan kafana takma boşver.
Allah hakkinda herşeyin hayırlısını versin.

amin canım çok sağol... ilk ilişkimdi hayatımda.... ilk kez birine güvendim .... böyle bir yara alınca bir daha güvenemem gibi geliyor.. insanların soruları, yorumları öyle bunalttı ki kendi acım yetmiyor gibi...

amin canım çok sağol... ilk ilişkimdi hayatımda.... ilk kez birine güvendim .... böyle bir yara alınca bir daha güvenemem gibi geliyor.. insanların soruları, yorumları öyle bunalttı ki kendi acım yetmiyor gibi...

O senin kısmetin değilmiş demekki.
Elbette güveneceğin biri çıkacak karşına, umutsuzlanma bence.

O senin kısmetin değilmiş demekki.
Elbette güveneceğin biri çıkacak karşına, umutsuzlanma bence.

keşke hiç girmesetdi hayatıma.. benim illa evlencem diye bir derdim yoktu.. öyle güzel ikna ettiki beni.. herşey yalanmış düşündükçe delirecek gibi oluyorum... bütün hayat enerjimi, neşemi aldı götürdü benden..

hayatında hiçbirşeye keşke dememelisin. her yaşadığın sana bir derstir bunu unutma. allah daha beterinden sakınsı demelisin. hayırlı nasipler dile mevlamdan. senin için o kişi hayırlı değilmiş. bohçaları vermemeleride kişiliklerini belli etmişler. allah bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırsın mutlu olmayı nasip etsin inşallah.

Gelenek göreneklere göre aynen eksiksiz iade etmeleri gerekirdi. Ama yapmamışlar.
Bence kurtulduğuna şükret boşver bohçaları. Hakkın onlarda kalsın. Sen gerekeni yaptın ya ne halleri varsa görsünler

bir durum bittiğinde bohçalar karşılıklı verilir ama vermediyse tenezzül etmişlerdir,başka açıklaması yok..yüzünün gözünün sadakası olsun..

slm kızlar... ben 2 ay önce nişanlımdan ayrıldım... kavga sırasında attım yüzüğü... o kendinkini verdi onu da almadım çarptım sende kalsın diye... sonra babam ne varsa bohça, takı vb. babasına vermiş.. babası sadece yüzüğü vermiş... bohçalar yok... hala da ses yok... bohçalarda değilim yanlış anlamayın.. yüzüğü bile satmış babam hayır kurumuna vermiş ben görmeyim moralim bozulmasın diye... ama buna tenezzül edebileceklerini aklım almıyor.. bunun bir anlamı var mı?

Ne anlamı olacak Allah aşkına? Geri döneceğini mi düşünüyorsunuz?

çula çaputa tenezzül etmişler işte..
belkide çok ihtiyaçları vardı yazık...

Back
X