- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.883
- 798
Başka başka kötü tavırları da var. Her yaptığını anlatmaya kalksam BDV'de sayfalarca konum olur her gün yeni bir tane açar kaynanamla maceralarım diye seri yaparım.
Nişanlıma doğum gününde gömlek aldım gömleği gördü bu ne böyle ucuz dedi. Oğluna sen d.günü hediyesi almamışsın benim aldığım 70 liralık gömleğe ucuz mal diyorsun o zaman daha pahalısını sen alsaydın diyebilirdim ama demedim..
Onlara gittiğimde yemek yaptım. Her yaptığım yemeğe hiç sektirmeden bir kulp buldu ya tuzlu dedi ya kuru dedi ya yağlı dedi 1 gün olsun çok güzel demedi.
Daha neler neler şuan yazarken başımın arkası ağrıyor gerilmekten. Sevdiğim insanla mutlu bir yuva kurmak için yola çıkmışım sende çocuğunu evlendirip huzurlu mutlu olduğunu göreceksin bir ANNE daha ne ister ki.
Neden sürekli olumsuz neden sürekli bir şeylere takılıyor. Bana ses yükseltebilecek hakkı nasıl kendisinde buluyor. Ben isterim ki arkadaş gibi olalım birbirimize gidelim gelelim illa her gelin kaynanasından nefret etmek zorunda mı. İnsanı zorla nefret ettiriyorlar yahu sen o kadar iyi niyet göster kadın gelsin telefonu açmadın diye bağırıp çağırsın şaka gibi.
Ben boyle problemler yasamadim kayinvalidemle en buyuk sorunum dugune 3 hafta kala beni takilari alalim altin artacakmis diye aramasiydi bilezikler hazir set alinacakti esimle hep pazar gunleri gorustuk ve kapali oldugu icin denk dusuremiyorduk. Ben cok bozuldum ama hatirlamiyorum agir ne demisti,o an annemi aradim, annem onu aradi ... cok uzulmus aranizda bir telefon konusmasi gecmis ve yanlis anlasilma var bence tekrar gorusun dedi. Esim ailesine kizdi gorumcem annesine kizdi,bana aciklama yaptilar 3 5 gun sonra ben aradim buna uzuldum dedim o anlatti tatliya bagladik ama bak 1,5 yil sonra hafifim o an cozdum yuk etmedim ne dedigini bile hatirlayamadim oyle herseye susmaniz gerekmez kavga etmeyin ama tepki verin yoksa basedemezsiniz
ikinciye aradigimda gayet sakinlesmis bir durgunlugu vardi ve bana konusma firsati vermisti