- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Çok şahane bayildimmm
Deneyeceğim bakalım. Peki nisanlim bana şimdi olur gorebilirsin derse fakat evlenince yapmazsa yani rol yaparsa ne olacak?
Bende miknatis var. bundna onceki talibim bundna beterdi. Allahtan onu atmistim yakamdan hemen. Ama birinden kurtulsan birinden kurtulamiyin. Yasayacagim varmis
Benimki affetmeyecek türden evet teşekkürlerDedigim gibi iki tarafli calisacaksin. Kaynanaya ver gazi. Nisanlin olur der ama kaynana asla affetmez :) caktirmadan yap ama. Mesela kaynananin yaninda anneni öv sürekli. Oyle pat diye konuya dalma. Biraz zaman alir lakin ailen de ikna olmali onlarin seni istemedigine.
Konuşacağım teşekkürlerCanim benim zor bi durum gercekten.ama nisan insanlarin birbirini tanima süresidir.yani nisanlinla konus bence ilk önce sonra ona anlat mutlu bi evliligin sizi beklemedigini hissettiklerini.evlenipte bosanmak gibi büyk bisey yasicana nisan atmak daha mantikli tabi biz disardan bakan insanlariz yasayan sensin allah kolaylik versin ve verdigin kararda hakkinda hayirli olur insallah.
ay bu kv kışkırtmaya bayıldımDedigim gibi iki tarafli calisacaksin. Kaynanaya ver gazi. Nisanlin olur der ama kaynana asla affetmez :) caktirmadan yap ama. Mesela kaynananin yaninda anneni öv sürekli. Oyle pat diye konuya dalma. Biraz zaman alir lakin ailen de ikna olmali onlarin seni istemedigine.
Evlenip ayrildiktan sonra aile muhtac bile olamayacaksin ama cunku bosanma diyecekler.Aileme muhtaç biri olacağım nişanı attıktan sonra
benim ailemde böyleydi sen istedin böyle bir çocuktan ayrılınır mı falan filanOnlar istemedi benim istegimleydi şimdi bunu kullanıyorlar aklım nerdeymis o zaman. Karşımda değişen insan var nasıl tahmin edebilirdim ki
Aileme muhtaç biri olacağım nişanı attıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?