Nişanı atamıyorum

Çok şahane bayildimmm
Deneyeceğim bakalım. Peki nisanlim bana şimdi olur gorebilirsin derse fakat evlenince yapmazsa yani rol yaparsa ne olacak?

Dedigim gibi iki tarafli calisacaksin. Kaynanaya ver gazi. Nisanlin olur der ama kaynana asla affetmez :) caktirmadan yap ama. Mesela kaynananin yaninda anneni öv sürekli. Oyle pat diye konuya dalma. Biraz zaman alir lakin ailen de ikna olmali onlarin seni istemedigine.

Canim benim zor bi durum gercekten.ama nisan insanlarin birbirini tanima süresidir.yani nisanlinla konus bence ilk önce sonra ona anlat mutlu bi evliligin sizi beklemedigini hissettiklerini.evlenipte bosanmak gibi büyk bisey yasicana nisan atmak daha mantikli tabi biz disardan bakan insanlariz yasayan sensin allah kolaylik versin ve verdigin kararda hakkinda hayirli olur insallah.

Konuşacağım teşekkürler

Idrakyollariiltihabi güzel yakalamış, bendr tam tersini annene yakın olarak yada eşine hissettirerek diye söylemiştim. Annene de onsuz hiçbirşey yapamıyacağını hisettir, karşı tarafada annensiz hatta babansız. Herşeyde annem karar versin ona soralım gibi. Hatta yalnızken adamı az doldur annem bize çok karışıyor sende laf söyle diye, anan baban yanındada savunmaya geç yanlış anlamışsın diye. Senden soğur çok mu kötü olduk yada bilemedim

ay bu kv kışkırtmaya bayıldım ne derse annenin daha iyisini düşündüğünü söyle boğ kadıncağızı benimki gibi bir kv bulursun inşallah

Nişanlılık sürecinin amacı da bu zaten daha yakından tanırsın ve evlenip evlenmeyeceğine karar verirsin sizin olumsuz ilerlemiş mecbur değilsim mutsuzsan sakın böyle bi hata yapma hayatın zindan olur
Beni seviyomusun diye sormak bana çok saçma geliyo, seni seviyosa bunu zaten gösterir ve sen sormaya bile ihtiyaç duymazsın.

düğüne 3 ay kalmış,
bu işi 1 gün bile uzatmak tehlikeli.
bence ailene durumu anlat, nişanlına anlat.
çevreye duyurma işini ailene sat ve tatile çık acilinden.

Bu aileleride anlamak zor. Kucaginda bir cocukla baba evine donunce mutlumu olacaklar? Belliki evlendiginde huzursuz olduğunda sana destek vermeyecekler. Birde cocugun olsa geri donme diye hic yüz vermezler.

Evet. Belki bir sonraki daha iyi olacak?

Buradaki konularin hepsini oku ona gore karar ver. Bazi insanlar nisanlilikta sorunu sezip ama duzelir diye evlenip husrana ugrayan konulari oku lutfen.

ALLAH hakinizdan hayirlisini nasip etsin.
Ama uyi dusun karar ver.
Bazi insanlar aslında sansli ama sansini kullanamamis. Bazi erkekler rengini belli etmis nisanlilik doneminde kizlar kullanamamis. ALLAH iki yüzlü seytanlardan korkusun herkesi. Benim ex eniste. Kendini gizledi. Nisanlilikta melekto resmen. Karamanin koyunu sonradan çıktı oyunu. Dua edin ki oyle gizlemiyor gercek karekterini.
Kendini belli ediyorsa huyunu suyunu.. ufacik suphen varsa evlenme. Yasin daha 21 benim gozumde cocuksun zaten daha. Ya genceciksin. Arkadaslarinla gez eglen birseylerin peşinden git. Evlenip bu yasta ne yaoacaksin. Cokta iyi olsa karsindaki 21 yasinda evlenip @orumluluga atilmak neden?
Ben gex evlenmek icin elimden geleni yaptim. 7 yil görüştüm. 22 yasinda tanistkm ama 25-26 yaslarinda iken bile evlenmeyi düşünmedim. Aman dedim cekecegim cileleri erteliyorum iste diye dusundum. 31 yasinda evlendim oh mis. Yasin basin oturuyor. Kimse sana birsey dayatamiyor. Esinde sende olgunlasiyorsub
Ama tabi birde bunun nasip kismet tarafi var. Bi istedigimiz kadar su vakitte istemiyorum yada istiyorum desekte alnimiza yazildigi tarih evleniyoruz/ bosaniyoruz/ cocuk sahibi oluyoruz vs. Vs. Bazi seyler kader kismet.

Ust uste cok yazdim ama sinirleniyorum boylr ailelere ne yapayım?

Bu bazi aileler. Kendileri evlendirdiklerinde cocuklari ve anlasamadiklarinda "alin yazisi" cocuklar sevip nisanlanip yada evlendiginde anlasamadiklarinda "kendin ettin, kendi düşen aglamaz" oluyor buna deli oluyorum. Gorucu usulu oldugunda kendileri verdiginde birsey yok. Nasip kismet. Yada olacagi varmis cekilecek cilen varmis. Ozaman onuda siz ettinz tevbe ya...

Onlar istemedi benim istegimleydi şimdi bunu kullanıyorlar aklım nerdeymis o zaman. Karşımda değişen insan var nasıl tahmin edebilirdim ki
benim ailemde böyleydi sen istedin böyle bir çocuktan ayrılınır mı falan filan
tabi saygılı ve çalışkan olması ailemi etkiledi
ama bilmiyorlar ki onun bana karşı değiştiğini anlayamıyorlar
ailem hiç istemedi ama ben attım nişanı ailem mi yaşayacak bu hayatı
benimle babam uzun süre konuşmadı bile umrumda değil şimdi iyiyiz
iyi ki de atmışım gitti 50 gün sonra başkasıyla nişanlandı bana aldığı ve ona geri verdiğim bütün hediyeleri gitti kıza verdi terbiyesiz. Ne mal olduğunu ayrılınca daha iyi anlıyorsun zaten

bu işlerin artık pek küçük yer büyük yeri kalmadı. her dört kişiden ikisi atıyor neredeyse..
sizde ikilemde misiniz? yoksa net durabilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…