- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Açık açık hislerini söylemen en iyisi bence..Evet nişanı ona attırmak için yapabileceğim bişey var mi
Malesef yasadim. Yasamasam boyle buyuk buyuk konusamam ki. Sarilirim sicak der. Ben tutmasam hayatta elimi tutmaz. Operim abartma der. 8 ayim nisanlilik mesajlarimi okuyup aglayarak gectiSiz yaşadınız galiba bu durumu
Ihale bana kalacak öyle de. Ailem su an konuşmuyor benimleAçık açık hislerini söylemen en iyisi bence..
Nisanliykenki 10sa evlenince 2 oyle hesap etIlgili erkekte boyle oluyosa ilgi kıstas olmamalı herhalde ilişkilerde öyle mi
8 ayda nasıl tuketiliyo herşey şok oluyorumMalesef yasadim. Yasamasam boyle buyuk buyuk konusamam ki. Sarilirim sicak der. Ben tutmasam hayatta elimi tutmaz. Operim abartma der. 8 ayim nisanlilik mesajlarimi okuyup aglayarak gecti
8 ayda nasıl tuketiliyo herşey şok oluyorum
Canım iyi düşün bak gerçekten.. Yani bitirince gerçekten için rahat edecek mi cevabın evetse kimseden çekinme. Nişanlıyken evlatlarısında ayrılınca değil misin sanki.Ihale bana kalacak öyle de. Ailem su an konuşmuyor benimle
Pişman belki olurum çünkü evlenince ne çıkabilir bilmiyorum. Ama o benden ayrılırsa hiç pişman olmam çok mutlu olurumCanım iyi düşün bak gerçekten.. Yani bitirince gerçekten için rahat edecek mi cevabın evetse kimseden çekinme. Nişanlıyken evlatlarısında ayrılınca değil misin sanki.
Nisanliyken nasıl sinyaller vermişti ?Cicim ayim olmadiki benim. Balayi dan donduk. Bitti. Vebaliymisim gibi yanasmadi hic adam cinsellik harici. Hep ben gittim. Kendimi hic bu kadar deersiz hssetmedim dye bosa demiyorum. Sevgiye ac birakti. Kimseden sevgi dilenmemistim esime kadar
Cok zor bi durum yaa. Ama bi sonraki kötü çıkar diye kşmseyi çekmek zorunda değiliz. Biraz ara gbi birsey deneseniz belki aklı basına gelir beyefendininPişman belki olurum çünkü evlenince ne çıkabilir bilmiyorum. Ama o benden ayrılırsa hiç pişman olmam çok mutlu olurum
Nisanliyken annelerle alisverise gidiyoduk. Onun sevmedigi bi kadinla annesi arkadaslik yapiyo diye annesini arabada aglatmisti. Sonra kendi sinirden direksiyonu yumrukladi. Evlenince bi benzerinj bana yapti. Alirdi telefonimu hoslanmadigi tum arkadaslarimi bana sormadan silerdi. Konustugumu gorse bagirirdi. Sonra bi kere tartismistik 3 gun konusmadi. Sebebini sorunca kendi hatani kendin bul dedi. Ki benim fitratimda birine eziyettir bu. Aglamistim sinirden. Evlenince bunun kat be kat fazlasini yasadim. Yabanci ulkede yalnizim. Ve benim kusuyo dusunsene. Gunlerce. Barismiyo. Neye kustugunu soylemiyo. Yemiyo icmiyo. Paikolojik siddet bu iste. Ama bu ilgi seyleri asiriydi. Aglatmisti bi kere o aradiginda acamam dedim diye. Evlendik seni seviyorum bile demedi bana hic. Ben sorardim beni seviyomusun diye hi hi derdi. Ozledim falan hic yok zaten. BoyleNisanliyken nasıl sinyaller vermişti ?
Sziinkı resmeen eziyetmis ama gercekten..Nisanliyken annelerle alisverise gidiyoduk. Onun sevmedigi bi kadinla annesi arkadaslik yapiyo diye annesini arabada aglatmisti. Sonra kendi sinirden direksiyonu yumrukladi. Evlenince bi benzerinj bana yapti. Alirdi telefonimu hoslanmadigi tum arkadaslarimi bana sormadan silerdi. Konustugumu gorse bagirirdi. Sonra bi kere tartismistik 3 gun konusmadi. Sebebini sorunca kendi hatani kendin bul dedi. Ki benim fitratimda birine eziyettir bu. Aglamistim sinirden. Evlenince bunun kat be kat fazlasini yasadim. Yabanci ulkede yalnizim. Ve benim kusuyo dusunsene. Gunlerce. Barismiyo. Neye kustugunu soylemiyo. Yemiyo icmiyo. Paikolojik siddet bu iste. Ama bu ilgi seyleri asiriydi. Aglatmisti bi kere o aradiginda acamam dedim diye. Evlendik seni seviyorum bile demedi bana hic. Ben sorardim beni seviyomusun diye hi hi derdi. Ozledim falan hic yok zaten. Boyle
Evet. Hasta zaten. Sonradan cikti hep. 8 ayla yirttim diyeyim ne diyeyimSziinkı resmeen eziyetmis ama gercekten..
Nerden bulur böyleleri bizi bilmemki?Evet. Hasta zaten. Sonradan cikti hep. 8 ayla yirttim diyeyim ne diyeyim
Bende miknatis var. bundna onceki talibim bundna beterdi. Allahtan onu atmistim yakamdan hemen. Ama birinden kurtulsan birinden kurtulamiyin. Yasayacagim varmisNerden bulur böyleleri bizi bilmemki?
Geldi diyelim. Evlenene kadar da taktı maskeyi. Ya sonra?Cok zor bi durum yaa. Ama bi sonraki kötü çıkar diye kşmseyi çekmek zorunda değiliz. Biraz ara gbi birsey deneseniz belki aklı basına gelir beyefendinin
Yuh. Bizde de küsme huyu var ama karşılıklı. Hangi taraf sorarsa açıklanıyorNisanliyken annelerle alisverise gidiyoduk. Onun sevmedigi bi kadinla annesi arkadaslik yapiyo diye annesini arabada aglatmisti. Sonra kendi sinirden direksiyonu yumrukladi. Evlenince bi benzerinj bana yapti. Alirdi telefonimu hoslanmadigi tum arkadaslarimi bana sormadan silerdi. Konustugumu gorse bagirirdi. Sonra bi kere tartismistik 3 gun konusmadi. Sebebini sorunca kendi hatani kendin bul dedi. Ki benim fitratimda birine eziyettir bu. Aglamistim sinirden. Evlenince bunun kat be kat fazlasini yasadim. Yabanci ulkede yalnizim. Ve benim kusuyo dusunsene. Gunlerce. Barismiyo. Neye kustugunu soylemiyo. Yemiyo icmiyo. Paikolojik siddet bu iste. Ama bu ilgi seyleri asiriydi. Aglatmisti bi kere o aradiginda acamam dedim diye. Evlendik seni seviyorum bile demedi bana hic. Ben sorardim beni seviyomusun diye hi hi derdi. Ozledim falan hic yok zaten. Boyle
Çok şahane bayildimmmKayinvalidenin yaninda annene cok duskun oldugunu, gerekirse her gun onu gormenin sart oldugunu belirten konusmalar yap. Muhtemelen kaynanan ogluna gaz verecektir boyle gelin olmaz, evine baglanmaz diye. Aldigi gazla sana saydiracak olan nisanlina "annen tabi ki annemin yerini tutamaz. Onu ara sira gorurum yeter" de. Muhtemelen nisani atacaktir. Ailen bir sey derse "anne sizinle gorusmemi istemediler. Ben sizi savundum nisani attilar. Ben ailemi nasil satayim" de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?