Nişanı atamıyorum

8 ayda nasıl tuketiliyo herşey şok oluyorum

Cicim ayim olmadiki benim. Balayi dan donduk. Bitti. Vebaliymisim gibi yanasmadi hic adam cinsellik harici. Hep ben gittim. Kendimi hic bu kadar deersiz hssetmedim dye bosa demiyorum. Sevgiye ac birakti. Kimseden sevgi dilenmemistim esime kadar

Cicim ayim olmadiki benim. Balayi dan donduk. Bitti. Vebaliymisim gibi yanasmadi hic adam cinsellik harici. Hep ben gittim. Kendimi hic bu kadar deersiz hssetmedim dye bosa demiyorum. Sevgiye ac birakti. Kimseden sevgi dilenmemistim esime kadar
Nisanliyken nasıl sinyaller vermişti ?

Nisanliyken nasıl sinyaller vermişti ?
Nisanliyken annelerle alisverise gidiyoduk. Onun sevmedigi bi kadinla annesi arkadaslik yapiyo diye annesini arabada aglatmisti. Sonra kendi sinirden direksiyonu yumrukladi. Evlenince bi benzerinj bana yapti. Alirdi telefonimu hoslanmadigi tum arkadaslarimi bana sormadan silerdi. Konustugumu gorse bagirirdi. Sonra bi kere tartismistik 3 gun konusmadi. Sebebini sorunca kendi hatani kendin bul dedi. Ki benim fitratimda birine eziyettir bu. Aglamistim sinirden. Evlenince bunun kat be kat fazlasini yasadim. Yabanci ulkede yalnizim. Ve benim kusuyo dusunsene. Gunlerce. Barismiyo. Neye kustugunu soylemiyo. Yemiyo icmiyo. Paikolojik siddet bu iste. Ama bu ilgi seyleri asiriydi. Aglatmisti bi kere o aradiginda acamam dedim diye. Evlendik seni seviyorum bile demedi bana hic. Ben sorardim beni seviyomusun diye hi hi derdi. Ozledim falan hic yok zaten. Boyle

Sziinkı resmeen eziyetmis ama gercekten..

Kayinvalidenin yaninda annene cok duskun oldugunu, gerekirse her gun onu gormenin sart oldugunu belirten konusmalar yap. Muhtemelen kaynanan ogluna gaz verecektir boyle gelin olmaz, evine baglanmaz diye. Aldigi gazla sana saydiracak olan nisanlina "annen tabi ki annemin yerini tutamaz. Onu ara sira gorurum yeter" de. Muhtemelen nisani atacaktir. Ailen bir sey derse "anne sizinle gorusmemi istemediler. Ben sizi savundum nisani attilar. Ben ailemi nasil satayim" de.

Yuh. Bizde de küsme huyu var ama karşılıklı. Hangi taraf sorarsa açıklanıyor

Çok şahane bayildimmm
Deneyeceğim bakalım. Peki nisanlim bana şimdi olur gorebilirsin derse fakat evlenince yapmazsa yani rol yaparsa ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…