- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Emin değilim. Ikisini ayırt edemiyorum. Evliliğe yaklaştıkça soğudum ben. Ama onu mu istemiyorum evliliği mi karar veremiyorum. Çünkü onunla evleniyorum başkasıyla değil. Bazen de diyorum beni evliliğe isitamiyosa vardır bi sebebi onunla ilgili. Şu an evliliği iple çekmem gerekmiyor muydunişan atmakta bir şey yok. bitsin istiyorum der bitirirsin. ailen üç beş gün konuşur sonra susarlar, ne yapacaklar. ama asıl sen bu adamı gerçekten hayatından atmak istiyor musun ona karar ver. gerçekten onunla mutlu olamayacağından emin misin yoksa zaman zaman evlilik öncesi herkesin hissedebileceği bekar hayatım bitiyor kaygılarını mı yaşıyorsun? bunun iyi ayırt ettikten sonra problem yok. kararının arkasında durursun.
Canım belki sen çok ilgi istiyorsun ve onun gösterdiği ilgi seni tatmin etmiyo olabilir..bazen öyle yapabiliyoruz. Ama sevmiyorsan orası ayrı tabi..Hangi konuda realist olayım duygularına nasıl müdahale edebilirim ki?
herşeyi birebir boşanmak istediğim eşimle aynı
vallahi evlenme
ailen sana dar etsin dünyayı daha iyi
Iyi bir baba olacağından eminim ama iyi bir es olabilir mi hiç bilmiyorum. Çünkü ona göre iyi var bana göre iyi var. Onun iyisi ne bilmiyorum. Oturup konuşsak bana soz verse bile inanabilir miyim? Maddiyat yönünden oturup konuşuldu herşey müdahale edemem zaten şu saatten sonra. Beni hiç rahatlatmıyor kendisi evlilik adına malesef. Aileme ima ettiğimde bile bizden yüz bulamazsın diyor. Tek yapabileceğim karşı tarafın ayrılmasını sağlamak olur. Bi de şu var ben isteklerimi söylerim mesela evlilikle ilgili tamam der evlenmek için sonra tutacağı ne malum sözleri? Nasıl olsa evlendik demez mi çok korkuyorum ciddenEvliliğe doğru deli gibi istemiyorsun,aksine herşeyi elde etmiş olmanın rahatlığını hissediyorsun ve büyüsü kaçıyor. İyi bir eş ve baba olacağına inanıyorsan evlen derdim sana yaşın 30 olsa. Ama senin yaşın daha küçük. Senin evlilik kararın bile çocukça bence. Yanlış yönlendirmek istemem ama verebileceğinden fazla maddiyatçı gelin istenmez, ama tabi seni kötü anarlar. Sen olabildiğince çocuklaş, hatta ağlayıp anakuzuısu izlenimi verecek, annensiz yaşayamayacak,evlenince içgüceysi kadar yakın olmak zorunluluğu hissini ver, annenede böylece belki hazır olmadığını düşündürebilirsin.
Sevgisini hissettirmeyince soguyorum. Ve evet ilgi bekliyorum ve hakkim olduğunu da düşünüyorumCanım belki sen çok ilgi istiyorsun ve onun gösterdiği ilgi seni tatmin etmiyo olabilir..bazen öyle yapabiliyoruz. Ama sevmiyorsan orası ayrı tabi..
Canım elbette hakkın ama belki elinde olmyan sebepler var mesela tutupta biri benden sınav haftamda ilgi beklese gerçekten hayret ederim yani nişanlının içinde bulunduğu durumda önemli..Sevgisini hissettirmeyince soguyorum. Ve evet ilgi bekliyorum ve hakkim olduğunu da düşünüyorum
Hayır öyle sebepler yok. Kuzenleriyle gezip ben şuraya gidelim dediğimde anca 1 ay sonra gideriz basit bi örnek meselaCanım elbette hakkın ama belki elinde olmyan sebepler var mesela tutupta biri benden sınav haftamda ilgi beklese gerçekten hayret ederim yani nişanlının içinde bulunduğu durumda önemli..
O zaman belli bi umursamazlık var yani...Hayır öyle sebepler yok. Kuzenleriyle gezip ben şuraya gidelim dediğimde anca 1 ay sonra gideriz basit bi örnek mesela
Evet nişanı ona attırmak için yapabileceğim bişey var miO zaman belli bi umursamazlık var yani...
Toplumdaki bu algı neyin nesi? Ya boşverin el alemi sen boşansan yanında da bir çocuk olsa o Zaman ne olacak?Herkesin herkesi tanıdığı çok küçük bir yerde yaşıyorum. Ve ailem nişanı atmamı istemiyor. Ağızlarını aradım biraz tepkileri bana kızmak oldu. Bundan sonraki iyi olacak mıymış. Bunu deme sebepleri de nişanlım kibar efendi biri. Ama bana bazen kabalasabiliyor. Ve beni mutlu etmiyor. Ilgisiz ve istediğim şeyleri hep erteyelen biri. Beni sevdiğini hiç hissedemedim. Sorunca tabiki seviyorum diyor. Ben hep ama hep baska ciftlere ozendim onunla oldugum surece. 21 yaşındayım kendi istegimle oldu herşey. 3 ay var evliliğe. Hiçbir hazırlık yapılmadı daha. Ne yapacağım ben şimdi?
Oncelikle cok tesekkur ederim. Arkadas ortamında tanışıp kısa sürede taktık yüzükleri. Ailem sen bilirsin dedi çok sorgulamadan. Inanır mısınız şu an ben mutsuzum ya konuşmuyorlar bile benimle nisani atıp başımıza kalır diye herhalde. 29 yaşında nişanlım. Ben ne kendimi ne de onu aşık hissetmedim körü körüne. Heyecanlanmıyorum. Ozlenmiyorum simartmiyor beni. Bir de ilgisiz gün içinde sadece 1 kere konuşuruzSchizophrenia tatlım sen bu kararı nasıl aldın pki,baştan başlayalım ozaman. LaReina haksız değil çünkü. Nerde nasıl tanıştınız, neara evlenilecek adam oldouğuna karar verdin, ilk ailene söylediğinde ne dediler?
Bak benim esim nisanliyken saat basi arardi ya da yazardi mutlaka siirler sarkilar girla. Evlendik damdan dustum. Seninki simdiden boyleyse evleninceki halini burdan kiyas edebilirsinOncelikle cok tesekkur ederim. Arkadas ortamında tanışıp kısa sürede taktık yüzükleri. Ailem sen bilirsin dedi çok sorgulamadan. Inanır mısınız şu an ben mutsuzum ya konuşmuyorlar bile benimle nisani atıp başımıza kalır diye herhalde. 29 yaşında nişanlım. Ben ne kendimi ne de onu aşık hissetmedim körü körüne. Heyecanlanmıyorum. Ozlenmiyorum simartmiyor beni. Bir de ilgisiz gün içinde sadece 1 kere konuşuruz
Onun deyimiyle evlenince yanyana olacağımız için ilgili olacakmışBak benim esim nisanliyken saat basi arardi ya da yazardi mutlaka siirler sarkilar girla. Evlendik damdan dustum. Seninki simdiden boyleyse evleninceki halini burdan kiyas edebilirsin
Ahahah buna gulunur sadece. Onun ilgi dedigi cinsellik icin yanasmak oluyo. Boyle askla sefkatle merhametle sevgiyle degil. O zaman da insan kendini afedersin mal gobi hissediyoOnun deyimiyle evlenince yanyana olacağımız için ilgili olacakmış
Siz yaşadınız galiba bu durumuAhahah buna gulunur sadece. Onun ilgi dedigi cinsellik icin yanasmak oluyo. Boyle askla sefkatle merhametle sevgiyle degil. O zaman da insan kendini afedersin mal gobi hissediyo
Ilgili erkekte boyle oluyosa ilgi kıstas olmamalı herhalde ilişkilerde öyle miBak benim esim nisanliyken saat basi arardi ya da yazardi mutlaka siirler sarkilar girla. Evlendik damdan dustum. Seninki simdiden boyleyse evleninceki halini burdan kiyas edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?