Nişanı atıyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Eevet arkadaşlar 27 yaşındayım. ama göreceğim çok şey var.
bir kere kimseye güvenmemeyi,kendinden ödün vermemeyi,fedakarlık yapmayı,seni daha çok seven biriyle evlenmenin daha doğru olduğunu,yalnız kalmanın kötü olmadığını anladım.
sabah bana özür msj atmaya başladı ama küfürlerine cevap vermediğim gibi özürüne cevap vermedim. eşyaları bu akşam hazırlayıp kargoya vereceğim.
altınları kargoya versem sonra altınlar yok kargoyla gelmedi falan derlermi napmalıyım.
ama çok pişman olacak kafasını duvarlara vuracak beddua etmiyorum.
inşallah çok mutlu olur. ama hayatıma ilk o girdi belki gözüm çok kapalıydı ama hata yapmadım. aileme laf gelecek en çok buna üzülüyorum. senağlama

aileme laf gelecek diye düşünme... hayat senin hayatın.. kendin için en doğru kararı verdiğine inanıyorum.. hakkında hayırlısı olsun..

canım sorunun kaynagı tam olarak ne bilmiyorum
hakkında ne hayrılısı ise öyle olsun
kargo ile gönderme canım benim ne olur ne olmaz küfür eden adam gelmedi almadık ta diyebilir :mymeka:
eger kararlı isen bi tanıdık la fialn gönder canım benim
dedigim gibi sorunun ne olmadıgını bilmedigim için pek bişey de diyemiyorum
allah yardımcın olsun :teselli:

canım hakkında hayırlısı olsun
küfürden bahsediyorsun
arandaki başka sorun deydi diyemicem bile
nişanlıyken küfür ediyorsa sonrasını düşünemiyorum
en iyi kararı vermişsin öyleyse.

merhabaa canimm benimde evliligim 8 ayda bitti vuracaklar kafalarini tabiyki:1no2:
bence nisanliyken anladiysan yapamicanii birak cunku benim durumumda kac kisi var
evlendikten sonra olursa senin icin daha zor olur ailenede acikla bence

Ailene laf,söz gelmez arkadaşım hiç üzülme...
Zararın neresinden dönersen kardır..
Sinirlenince küfüre yönelen insandan hayır gelmez..
Hakkında hayırlı olsun inşallah:teselli:

Kismetten ötesi yok, herseydede bir hayir vardir be güzelim.
Üzülme....her bitis yeni bir baslangictir:teselli:

27 yaşındasın cahil değilsin...
mutlaka doğru bir karar vermişsindir canım..
ve yine mutlaka ki ailen yanında olacaktır...
üçüncü şahıslara da hiç bir laf-söz düşmez merak etme...
hakkında hayırlısı olsun canım sana mutluluklar dilerim...

Bence gayet iyi bir karar vermişssin bi kaç gün önce okumuştum diğer açtığın konuyu ve öle bir hal almış ilişkinin sonu bitmeye mahkumdur...
Emek veriliyor çaba sarfediliyor tabiki de kolay olmuyor bitti denmesi ama bütün uğraşlar fayda etmemişse en iyisi arkana bakmadan ileriye doğru yürümek en mantıklısıdır.
Hakkında hayırlısı olsun ve sana değer vericek biriyle karşılaşman dileği ile..

hiç üzülme nişan dönemi bunun için vardır her iki tarafda karşısındaki kişiyi tanıyıp mutlu olup olamayacağını tartsın diye zararın neresinden dönülürse kardır senin için hayırlısı olsun umarım karşına çok mutlu olacağın biri çıkar

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun sakın aileme laf gelicek diye düşünme milletin ne dediği önemli deil sen kendini biliyormusun işte bu önemli olan, nşanlılık tanıma dönemidir anlaşma dönemidir olmadı yapamadınız bitti bukadar, başka kimseye bişi demek düşmüyor açıklama yapmak zorunda değilsin ..nişanlın zaten aileni saymıyordu ne işim var gelmem diyordu onların olduğu ortama.. Ee bu nişanlılık döneminde böyleyse saygısı sevgisi yoksa evlenince değişmesini bekleyemezdin.. Hep iki arada kalıcaktınn.. Unutma canım "balık baştan kokar"

hatanın neresinden dönersen kardır.
sana küfürler ediyormuş
daha nişanlıyken hemde.
emin ol başka kısmetler de çıkar karşına.
bir ömür boyu mutsuz olmaktansa bir zaman üzgün olur atlatırsın inş. o dönemi.
hakkında hayırlısı olsun canım.

canım kendini üzme hayat çok acımasız kendini yormasenağlamasenağlama

canım hakkında hayırlısı olsun ... sorun ne bilmiyorum ama hakaret etti sanırım... nişanlılık zaten hayatını paylaşacağın insanı ve ailesini tanıma dönemidir... önceniz varmıdyı bilmiyorum ... nişanı atmaya karar vermeden sanırım yeterince düşünmüşsündür ; kolay bir karar olduğunu düşünmüyorum...

bu insanla hayatını paylaşamayacağına inanıyorsan ailene laf geleceğini düşünme... ailende yanındaysa daha kolay olacaktır...herkes birşeyler söyler... sen kararlıysan kulaklarını tıka... başkalarının ne düşündüğünün önemi yok... ama haklısın hayatta öğrenilecek ; yaşanacak çok fazla şey var ... ve yalnız kaldığında için rahatsa yalnız değilsindir :)

altınlara gelince bence bir tanıdık vasıtasıyla göndermen daha doğru olacaktır... kargoyla yollama...

Önceki konunu okumuştum,emin ol doğrusu buydu,şöyle düşün ''her işte bir hayır vardır'',şimdiden bunları görmen çook iyi oldu,ailene hiçbirşey olmaz merak etme ki siz birbirine bağlı bir ailesiniz anladığım kadarıyla ,sadece kendini düşün,başkalarının ne dediğini değil,bundan sonra inşallah göreceğin mutlu günleri düşün.

cicoş burası arkası yarın gibi bir bölüm değil.her gün yeniymiş gibi konu açılmaz ki
ya aynı konunuzdan devam edin ya da biz konularınızı birleştireceğiz

canım bence altınları ona elinle teslim et...
hakkında hayırlısı olsun...:teselli:

BİRDEN KENDİ YAZIMI OKUR GİBİ OLDUM BENDE BU SABAH KÜFÜR MSJLARI ALMAYA BAŞLADIM SENİ ÇOK AMA ÇOK İYİ ANLIYORUM MERAK ETME BUNLARI YAŞAYAN BİTEK SEN DEĞİLSİN[ BENDE AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUM BİZİ ÇOK GÜZEL GÜNLER BEKLİYO
BİZ MUTLU OLUCAZ GÖRİCEKSİN.....:1hug:/B]

Düşünsene hadi devam ettin çektin, duymadın, görmedin evlendin....

Anlattığın kadarıyla şimdiden zehir olan hayatın evliliğinde nasıl olurdu? O zaman döndüğünde hem ailen hemde sen çok yıpranırdın canım....

Eğer kesin kararlıysan bundan sonra daha mutlu olursun inşallah....

Her bitiş yeni bir başlangıçtır...
Kalbinde bittiyse yüzük takmanın hiç bir anlamı yok...

Altın gibi değerli eşyaları asla kargoyla filan gönderme, kesinlikle elden sen veya ailenden biri versin ya da ikinizin de çok iyi tanıdığı güvendiğin biriyle gönder..Hakkında hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…