Nişanı atmak istemiyorum çözüm yolu gösterin lütfen :(

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
1 aylık nişanlıyım,2 gün önce nişanlımın ailesiyle bi konuda sorun yaşadık.bi konuda fikrimi beyan ettim.çok kalabalık bi ortamdı.Ben evliliğimde buınu istemiyorum lütfen bana saygı duyun dedim ben naif söyledim sanıyorum ama benim ailemde biraz sert mizaçla söyledin diyolar.bu konu daha önce 10 defa konuşulduğu için tepkimi sert koymuş da olabilirim.Kendimi halen kusurlu bulmuyorum.Sonra annesi ve halası bana sesini yükseltti bende nişanlıma beni savunmadın deyip surat astım gece boyunca.Akşam eve gidip 15 kişi istişare edip nişanlımı bana karşı doldurmuşlar.Sabah geldi ya ailemden özür dilersin yada bu iş biter deyip yüzüğü avucuma koydu.Sonra pişman oldu taktı bende ailesine gidip el öptüm yemin ederim çok kusurlu olduğumu düşünmüyorum.Ama gittiğime beni pişman ettiiler amcası babaannesi yengesi ve anne babası saygısızca davrandılar.Söylemedik laf bırakmadılar geceye dair.Sonra ben nişanlıma tepkimi koydum.Seni kaybetmekten korkmuyorum beni korumadığın sürece devam edemem dedim.sonra aileler bi araya geldi iyi oldu ben ne desem yapıyor yanımda yer alıyor ama tam bir birey gibi değil ben ondan daha sağlam duruyorum.Ve ailesiyle bi araya gelince bana karşı belli etmesede soğukluk hissediyorum.Ve o geceye dair gözünde tek suçlu benim kendini de suçluyor ama sırf beni kaybetmemek için.Ailesi yine masum ben yanlış anlamışım.Sizce nasıl düzeltebilirim bu adamı nişan atmak istemiyorum,bu şekilde de içim almıyor?

Saygı da hak edene gösterilir ya.. Sizin şu insanlara saygı hürmet göstermenize değecek kişiler değiller demek ki.

Kendi aklı olan başkasının aklına uymaz dolduruşa gelmez fragman bu film için hevesli olma için almıyor madem bırak bak o seni ailesi için gözden çıkarmış sen niye ya adam olursun ya biter diyemiyorsun zorla ateşe yürümeyin ya

alınacak evimin faizli olmamasını gücümün yettiğince ev almayı önerdim.
Sırf bunu dediniz diye mi nişanlınız ya özür dilersin ya bu iş biter dedi???
Üzgünüm ama ayrılmaktan başka yol yok, ayrılmazsanız bir ömür bunu çekersiniz. Nişanlınızın ne kadar hızlı dolduruşa gelip sizinle ipleri koparabildiği korkunç.

ya bi saygısızlık oldu ise gider ailesinden özür dilersin. mahkeme jurisi karşısına çıkar gibi 15 kişilik sülale ordusu önünde özür dilemezsin. hata etmişsin bence kendini ezdirerek. demek ki bundan sonra en ufak problemde seni onların önüne atacak.

Nasıl yani yüksek faizle ev alın mı dediler biraz açsanız?
ben faizsiz olsun 1+1 daireye razıyım ama onlar olduktan sonra kredi çekin lüx olsun dediler.bende hayır evliliğimn faiz üzerine kurulmasını istemiyorum bu bizim konuşup aştığımız konu dedim ve sadece bunu söyleyip surat yaptım onların tavrı karşısında

nişanlım tcdd de memur tayini çıkar onlardan uzaklaşır mı diye bi umut devam etmek istiyorum kafam bi milyon

nişanlım tcdd de memur tayini çıkar onlardan uzaklaşır mı diye bi umut devam etmek istiyorum kafam bi milyon
Bir ömürden bahsediyoruz, bir ömür ailesinden uzak mı yaşayacaksınız? Tayini çıkması da sadece bir olasılık. Ailesi sorunlu olsa nişanlınız sizin destekçiniz olsa tamam ama tek gecede sizinle ayrılacak yola girebilmiş yani hiç güven vermiyor kendisi üzgünüm. Hayat zaten kısa, mutsuzluk ben geliyorum diyor, daha da karışmayayım iyisi.

nişanlım ve ben ileride oturacağımız evi alıaktık şimdiden mi derseniz hayır düğün yakın tarih düğünden hemen sonra

şimdiden mi anlamında sormamıştım.
nişanlınla sen alacaksın yani, parasını onlar vermeyecek.
nasıl bir ev alacağınıza onlar niye karışıyor ki?

resmen iç sesim konuşuyo.tayini çıksada annesi ben oğlumla giderim diyodu beni ikna etti annesinin gelmeyeceğine,ama tayini uzayabilir tutki uzamadı karakterde problem var.aslında özünde çok iyi çok merhametli sözümü asla yere düşürmez beni çok sever sayar uzlaşımcı biri.Napıcağımı hiç bilmiyorum

Bu kadar küçük bir mesele için mi Yüzüğü avucunuza koydu ?
Maalaesef evet ve halen ne ailesi ne kendisi meseleyi küçük olarak görmüyolar.ben mesleği olan eğitimli biriyim ailesi beni kırsaldan kayınvalideye tabi biri olarak görüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…