Nişanı atmak istemiyorum çözüm yolu gösterin lütfen :(

nişanlım tcdd de memur tayini çıkar onlardan uzaklaşır mı diye bi umut devam etmek istiyorum kafam bi milyon
Bu sadece bir ihtimal.Olmaya da bilir.
Eline yüzük koymak ve seni ailesine şimdiden ezdirmek,adam işi değil.
Her çarşafa dolandığında havlayacaksa,yandınız.Yani evlenince de her zora geldiğinde boşanalım diyecek olan bir eş adayı gibi görünüyor.

Valla özünde öyle sizi sayan ve uzlaşımcı biri olsaydı o yüzüğü avcunuzun içine bırakmazdı. Evli olduğunuzu hayal edin, tartıştınız diyelim, adamı yine dolduruşa getirecekler ve ağzından çıkan "boşanalım" mı olacak? Bu lafı duyduktan sonra evliliği sürdürmeye gücünüz yeter mi en iyi siz bilirsiniz. Ayriyeten annesi sizinle gelmek istiyor belli ki, şu durumda gelmeyeceğine ikna etmesi de güven vermedi bana.

Bu sadece bir ihtimal.Olmaya da bilir.
Eline yüzük koymak ve seni ailesine şimdiden ezdirmek,adam işi değil.
Her çarşafa dolandığında havlayacaksa,yandınız.
çok çok doğru herkes söz sahibi oldu.Ama o orda kedi gibiydi gık demedi

Maalaesef evet ve halen ne ailesi ne kendisi meseleyi küçük olarak görmüyolar.ben mesleği olan eğitimli biriyim ailesi beni kırsaldan kayınvalideye tabi biri olarak görüyolar

Cidden ikilemde kalmışsınız meraklı gibi görünmekten hepimiz çekiniyoruz ama
sorunu anlatırsanız verdiğiniz tepkinin yerinde olup olmadığını,
veya nişanlınızın haklı olup olmadığını daha rahat anlarız,
Evet nişanlınızın yaptığı hoş değil ama korkmuş olabilir ??

ve ailesine hayır demeyi bilen biri değil.Abilerini ablalarını bile incetemiyor.ve ben onun için işimi ve memleketimi bırakıp gidicem.onun ailesi ankarada benimkiler maraşta.orda sesim hele hiç çıkmaz.

ev alıcaktık evlendikten sonra nişanlımla beraber aramızda konuştuk küçük olsun faizsiz olsun ama 10 defa konuştuk.ailesi hayır faizle olcak lüx olcak dediler.Bende hayır bu konuda çok hassasım lütfen müdahale etmeyin herkes özgür ama ben evliliğimde kredi faiz istemiyorum dedim.Sen istemiyor olabilirsin bu bizide kapsıyor deyip bağırdılar sesimi çıkarmadım

İstediğiniz şey hakkınız olan bir şey.Kötü bir şey dememişsiniz ki.
Büyük olsun illa,faiz de olur deseydiniz yorumum değişirdi.
Şu her b.ka burnunu sokup,kendilerinde söz hakkı bulan dış kapının mandallarına deliriyorum.
Çok yıpranırsın canım yaa. Pişman eder bu adam seni.

vazgeçemez değilim nişanlımdan vazgeçerim ama daha kötüsüde bulabilir beni diye muallaktayım

Ev alacak olan siz,borcu ödeyecek olan yine siz ne demeye karışıyorlar ki?Daha bir aydır nişan olmuş ilginç.....Yalnız yerinizde olsaydım biz nişanlımla oturup karar veririz siz bu konuları kafanıza takmayın derdim....Bir de bir şey dikkatimi çekti tüm sülale karşınıza geçti ve her biri fikir beyan etti sizde karşı geldiniz peki madem özür dilemek için de hepsiyle yine karşı karşıya geldiniz bunlar koloni şeklinde hep hayatınızın içinde mi yer alacaklar.Hadi diyelim ki ses tonunuz o anki ruh haliniz gergindi bu da onlara saygısızlık yaptığınızı düşündürdü peki sonra annesi ve babasına açıklama yapmanız yeterliydi yine sülalacek karşınıza geçip mahkeme gibi bir ortama neden müsade ettiniz?

Canim onlar fikirlerini beyan etmişler sadece ama tabi bunu abartarak söylemeleri yalnis tabii sonuçta siz ödeyeceksiniz o borcu , nişanlınız da dolduruşa gelen bir tip anladığım kadarıyla ilerde ne olur ne biter bilemeyiz tabii ama herseye karışan tipler oldukları belli ...
Ailenize danıştınız mi peki..??

daha ben az saydım yeğenlerinden kuzenlerine gelinlerden damatlara.Ben evden yeminli gittim sesimi çıkarmicam diye anneme söz verdim.karşılık iki yerde verdim oğullarının yüzük attığını duyunca üzerime düştüler.pişman oldular ben paramparça oldum ağladım orda.biz tcddde memur olduğu için bi süre sonra tayini çıkıcak bunlarla kalmicaz ama yinede nişanlım olcak adama güvenemiyorum

annem aile beni korkuttu karar senin her türlü arkandayım diyo sadecee ilk sen başlattın onlar cahillermiş çok uzattılar dedi

değişir mi sizce onu değiştirebilir miyim amacım ailesine düşman etmek değil kendimi savundurmak

hayır nişanlın değişmez. söylediğimi söyleyecek kapasitesi olsa zaten söylerdi.
bak daha nişanlıyken bu kadar küçük mevzuda seni harcayan evlenince bir kalemde siler.
ayrıca sen eğitimci misin? terbiyeci misin?
evlat edin istediğin gibi yetiştirmek için, başkasının yetiştirdiğini değiştiremezsin.
hayır birde ne zorun var kendinle?

aynen insan kendinden bu kadar mı nefret eder böyle bir ailenin girmek için yada böyle birini eş seçmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…