Aklın varsa atarsın, eşimin aileside beni gebere gebere aldılar şimdi benden kötüsü yok. Sen kurtar kendini1 aylık nişanlıyım,2 gün önce nişanlımın ailesiyle bi konuda sorun yaşadık.bi konuda fikrimi beyan ettim.çok kalabalık bi ortamdı.Ben evliliğimde buınu istemiyorum lütfen bana saygı duyun dedim ben naif söyledim sanıyorum ama benim ailemde biraz sert mizaçla söyledin diyolar.bu konu daha önce 10 defa konuşulduğu için tepkimi sert koymuş da olabilirim.Kendimi halen kusurlu bulmuyorum.Sonra annesi ve halası bana sesini yükseltti bende nişanlıma beni savunmadın deyip surat astım gece boyunca.Akşam eve gidip 15 kişi istişare edip nişanlımı bana karşı doldurmuşlar.Sabah geldi ya ailemden özür dilersin yada bu iş biter deyip yüzüğü avucuma koydu.Sonra pişman oldu taktı bende ailesine gidip el öptüm yemin ederim çok kusurlu olduğumu düşünmüyorum.Ama gittiğime beni pişman ettiiler amcası babaannesi yengesi ve anne babası saygısızca davrandılar.Söylemedik laf bırakmadılar geceye dair.Sonra ben nişanlıma tepkimi koydum.Seni kaybetmekten korkmuyorum beni korumadığın sürece devam edemem dedim.sonra aileler bi araya geldi iyi oldu ben ne desem yapıyor yanımda yer alıyor ama tam bir birey gibi değil ben ondan daha sağlam duruyorum.Ve ailesiyle bi araya gelince bana karşı belli etmesede soğukluk hissediyorum.Ve o geceye dair gözünde tek suçlu benim kendini de suçluyor ama sırf beni kaybetmemek için.Ailesi yine masum ben yanlış anlamışım.Sizce nasıl düzeltebilirim bu adamı nişan atmak istemiyorum,bu şekilde de içim almıyor?