Nişanı atmak istiyorum :(

Baya hızlı olmuş herşey. Ve bu olay zaten baştan sona içinize sinmemiş üstünede nişanlınız çoook saçma bi cümle kurmuş. Bence atın nişanı.

Daha çok gençsin. Sakın kendi mesleğini eline almadan evlenme. Okulu bitirmiş olabilirsin ama ailemden uzağa gidicem diyorsun. Bilmediğin şehirde hele ki tecrübesizken iş bulman, çalışman çok zor olur ki evleneceğin kişinin değil ailenim buna izin vereceğini de pek sanmıyorum okuduklarımdan çıkardığım bu. Kendime dost tutayım diyen birinin evliliği amaç değilde başka bir şeye araç olarak gördüğü kanaatindeyim. Ailene bu kurduğu cümleyi söyle ve at nişanını. Karşına neler çıkar diyenler sonuna kadar haklılar. Neler neler çıkacak merak etme. Rabbim hakkında hayırlısını versin yinede. Sevgiyle kal.

Bende erkek kardeşim nişanı atsın istiyorum çok mu?

Sizin iş kolay atın gitsin atacaksanız hayat sizin. Nişanlınız da dost akraba ne istiyorsa onu tutsun. Ne ayıp şey.

O nasıl bir kelime dost tutayım ? Bu şekilde konuşan insan zaten yapar ki bunları hemen söyleyebiliyor aklına getirebiliyor . Hem farklı şehirde hem de kurduğu cümlenin farkında değil ki sizinle küs durabiliyor. Ailenize istemediğinizi söyleyin bitirin. Kendinizi üzmeyin, yaşınız 20 kendi maddi gücünüzü elinize aldıktan sonra karşına daha iyileri çıkınca kendinden emin olunca ailenle tanıştır .

Kesinlikle atmalisin bence. Ondan koca felan olmaz. Atmayipda kendin atese atma bu genc yasinda

Valla canım aynen benimde uzaktan akraba ile birbirimizi gördük beğendik sevgili olduk. Bende nişanlıyken kıyafetlerime çok karışıyordu dinlemiyordum kendisi sözü attı hiç sesimi dahi çıkarmadım eyvallahım yoktu çok seviyordum ama yapacak bir şey yoktu Yalvaramazdım. 24 saat geçmeden ailesiyle kendi geldi ben istemedim babam arkamda durmadı işte akraba nasıl yüzüne bakarız çocuk iyi çocuk diye sonuç olarak onları dinleyerek şuan evliyim ..Haa evliliğimden memnunmuyum? Çok şükür. İlk zamanlar çok sorun Yaşasakta geçti. Ama bana sorarsan daha çok gençsin yazık etme kendine. Benim eşim, nişanlının söylediğini söyleseydi hele hiiiç şansı olmazdı ufak bir mesele diye halloldu ama bazen bende acaba erkenmiydi demekten alıkoyamıyorum kendimi. Çok iyi düşün..

Ailem onlar akrabamız yüzlerine nasıl bakıcaz diyor. Ben bu yüzden mutsuz bi evlilik mi yapayım

Onu diye diye kizlari yakiyorlar. Atin nisani. Aileniz sorarsa "Bana istedigi tarihte evlenmezse kendine metres bulacagini söyledi. Bu bana ters. Simdi böyle diyen evlilikte ne yapmaz". Hic bir anne baba bunu kabul etmez. Ayrilin

Bu sözü hazmedersen tuhaf olur asıl.
Resmen düzenli seks hayatı için evleniyormuş manyak. Buradan bu anlam çıkıyor. Deli mi ne?
Sakın hayatını karartma..

Durduğun hata.

Yangından mal mı kaçırıyorlar canim sen evleneceksin sana sormadan ne düğün tarihi konsuuyorlar aralarında. Adam evleneyim yaa demiş seninle görüşmeye başlamış aşk falan hikaye. Korkuyor musun olay çıkar diye? Yol yakınken dön nişandan ya da 2 sene sonraya tarih ver.

Sizi bir omur gecirilecek es olarak degilde sevisilecek biri gibi goruyo gibi olmus.
Icinize sinmiyosa atin nisani gitsin. Simdi s8ze buyuk sorun cikar veya bu olay atlatilamaz gibi geluyodur ama emin olun bir sure sonra herkes unutur yoluna bakar. Ailenizden tepki alirsaniz da kendine mrtres bulacakmis bi bana ters kabul edemem deyin. Aileniz bile bir sure sonra kabullenir. Zorla evlendirecek halleri yok ya.

En başında senin fikrini bile sormadan oldu bittiye getirmeleri bile çok saygısız bir sülale olduklarını gösterir.
Demek ki aralarında bir tane mantıklı biri yokmuş. Böyle bir ortamda büyüyen biri nasıl koca olur iyi düşün..

Önemli olan sensin akrabaysa akraba sal ipini gitsin.

Ailen tutucu bir aile sanırım yüz göz olmayalım derdinde ama biraz surat yaparlar iki laf ederler ama sen yıllarca sürünmekten, istemediğin bir evlilik yapmaktan kurtulursun.
Üzerinde ki baskıyı yık, nişanlılık bunun için var ki sana fazla fazla göstermişler seni bekleyen sonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…