Nişanı atmak istiyorum :(

At nişanı defolup gitsin.
Tek amacını belli etmiş, lafa bak lafa.
Cok gençsin, boşver hayatini yaşa daha iyileri çıkar karşına.

1 yıl bile sürmeyen sevgililikti tam hatırlamıyorum abilerimin kızmasıyla nişan yapmayı kabul ettim. Kv adayı hep tuhaf geldi bana diyeyim sen anla. (Rahmetli oldu) çok üzgündüm nişanımda. Bana kalsa nişan günü bile bitireyim dedim ama ailem çok katıydı izin vermedi. Hep aksilikler oldu ve üç ay sonra kavgalar büyüdü bitirdim. Yaş 19 -20 arası o esnada tabi. Bitirmek istiyorum dediğimde özellikle annem aman sakın yapma etme dese de “anne birazdan gidip kesin olarak bitireceğim” dediğimde sadece sen bilirsin dedi. Ben hep aldattığından şüphlendim ve haklıymışım. O kızla şimdi evliler. 8 sene geçti üstünden. 7 ay önce bende evlendim. Binnnnlerce kere şükür diyorum. Birde o beyefendinin o zamanlar yalandan bitirme diye bir yalvarışı vardı görmeliydiniz. Bu süreçte çalıştım. Eşimle sevgili olduk. Gezdik şehir şehir Ayrıldık defalarca. Barıştık. (Ben arada başkasıyla evlenmeye kalktım o apayrı bir hikaye ) Ama emin olduk ve evlendik. İçgüdülerini dinle. Bu adamdan “bana” koca olmaz diyorsan noktayı koy ve devam et yoluna. Ailen üç beş konuşur susar elbet. Herkesin dediği gibi boşanmaktan iyidir. Ben iki nişan attım kimse umrumda olmadı. Kimse senden önemli değil

ne güzel işte allah atmış sen tut ,

adam kaç gündür aramıyormuş , aldıklarını kargoya ver adrese postala , dost tuttugun kadına hedıye edersin diyede üstüne not yaz ,

akraba denılen ailede okusun , oğullarının ne patavatsız oldugunu görsünler.

E bi zahmet ativer yani.

Herif sevişmek için evleniyor ıyy azalarak bitsin böyleleri at nişanı ne bekliyorsun 15 gün beklemen bile hata o laftan sonra.

oha adam hazır seni aldatmaya resmen şey için seni istiyor.kiz manyak mısın çöz ipini gitsin ne sanki nişan olsa ne çal kafasına yüzüğü.çok sinirlendim valla

Büyükler dediğin kim erkek tarafı mı nasıl sana sormadan yapıyorlar böyle yapmalarinin altında bence birşey var nişanlin normal degil madem dost tutacak evlenince yapmayacağı ne maglum belki öyle biri başı hemen baglansin istiyor ailesi at gitsin 20 yaşındasın daha çok erken

Ailem onlar akrabamız yüzlerine nasıl bakıcaz diyor. Ben bu yüzden mutsuz bi evlilik mi yapayım

Elalem ne der diye lütfen hayatınızı karartmayın.
Evlilik için henüz yaşınız çok erken.
İşe girin çalışın, paranızı kazanın, hayatı öğrenin, elbette vakti gelince evlilik de olur.

Lütfen hemen ayrılın o adamdan. Çünkü evlenirseniz %100 bir kumanız olacak.

bak sana sıralayayım.
1. yaşın çok küçük evlenırsen bu adam senı calıstırmaz biraz çalış mesleğinnde tecrube kazan
2. bu adam guvensız herseyı oldu bıttı ye getırmeye calısıyo senın ne hıssettıgın onemlı degıl evleneyım derdınde.
3.dost tutarım ne ??
4. sızı suan bıle adam yerıne koymayan kararlarına karıstırmayan sıze ne ıstedıgınızı bıle sormayan buyuklere bırakan adamla ne yasayacaksınız???
5.saygı olmadan sevgı olsada 5 para etmıyor
sonuc sen ıstanbuldasın okumussun gencsın bırak bu adamı tecrübe kazan para kazan gez aşık ol
senın ısteklerını yapacak dugunun nısanın nasıl olacagını sana danısıcak senın hayallerını gerceklestırmek ısteyecek bır adamla karsılaş
aılen sana en fazla 1 ay kızar .. yazdıklarından anladıgım kadarıyla aşık değilsin aşk çok başka birşey

ailem rezıl olur akrabayız vs sakın boyle dusunme AMAN....

Ailen ne derse desin bu adam daha evlenmeden nasıl cümle kurmuş yuh yani. Kesinlikle güçlü kal ailene karşı da ilerde sıkıntı büyük olur . At gitsin.

Bana düğün tarihi uzayacaksa bende kendime dost tutaym gibi bi cümle kurdu.

Bunun devamı
-Her istediğimde sevişmeyeceksek dost tutarım
-Hamileyken olmayacaksa dost tutarım
-Çabuk iyileş yoksa dost tutarım vb...

Ayrıca bu zamana kadar acele edilen düğünlerin altından mutlaka bir şey çıktı. Muhtemelen ailenin ortaya çıkmasını istemediği bir şey var veya damat adayının abazalığı başına vurmuş.

Tavsiyem bu hödükle kesinlikle evlenme. Sebep olarak sırf bu lafı bile yeter. Ailene hatta ailesine söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…