- Konu Sahibi WillSoonSee
-
Evlenip ayrılınca daha kötü olacak bence iyi düşünün. Cok sevmiyorsunuz sanırım. Kendinizi bile bile yakmayın ..nişan atmış biri olarak söylüyorum ..Ailem onlar akrabamız yüzlerine nasıl bakıcaz diyor. Ben bu yüzden mutsuz bi evlilik mi yapayım
Akrabanızın söylediği sözü söyleyin, kendine dost tutacakmış diye..Ailem onlar akrabamız yüzlerine nasıl bakıcaz diyor. Ben bu yüzden mutsuz bi evlilik mi yapayım
Aynı durum benim başıma da geldi valla yüzlerine bakılamayacak bi durum yok tatlım anlaşamıyorsun sonunu iyi görmüyorsun . Yol ver gitsin . İnsanlar bir gün konuşur iki gün konuşur boşverAilem onlar akrabamız yüzlerine nasıl bakıcaz diyor. Ben bu yüzden mutsuz bi evlilik mi yapayım
Karsina biri cikar cikmaz, o ayri mesele, nasip kismet bu isler.. Sen su anki durumu cozmeye odaklan ve bu kisiyle devam etme, hayatini yakma..Herkes böyle diyor, işe gir karşına neler çıkar diyor dinlemek lazım sanırımm..
Henüz söylemedimW WillSoonSee nişanlının söylediği lafı ailen biliyor mu?
Haklısın elalem ne der diye ömür boyu mutsuz mu olalımAynı durum benim başıma da geldi valla yüzlerine bakılamayacak bi durum yok tatlım anlaşamıyorsun sonunu iyi görmüyorsun . Yol ver gitsin . İnsanlar bir gün konuşur iki gün konuşur boşver
Haklısınız galibaKesinlikle ayrıl bu hödükten. Cinsellik için evleniyor seni sevdiği için değil. Sevse bu şekilde zorlayıp kavga çılarıp bir de üstüne bu lafı söylemezdi. Aklı şeyinde. Elinin altında kadın olacak onun zihniyeti bu. Ha sen ha başkası. Kadın olsun da.
Ayrıl kaç kırtar kendini. Ailene çek resti. Eninde sonunda seni affederler.
Eğer evlenirsen bu adamdan bir cacık olmaz mutsuz olursun ve işte o zaman ayrılmak çok zor olur. Hayatını mı yakacaksın. Gelmeselerdi hemen. Büyüklerde de suç var. Zaman her şeyin ilacı. Su akar yolunu bulur. Daha 20 yaşındaymışsın. Daha neler neler çıkar karşına seni gerçekten seven değer veren kıymetini bilen, senin de evlenmeye can atarak istediğin biriyle evlen. Daha yolun başındasın. Başını yakma.
Seksi bedavaya getirmek için evlenecek. Aman diyim bu tiplerin bitmek bilmeyen sadist fantezileri olur dikkat. At gitsin gebeşe bak.Biz uzaktan akrabayız nişanlımla ben 20 o 26 yaşında. Birbirimizi geçen sene gördük ilk defa bir düğünde konuştuk falan derken sevgili olduk.
4. Ayımızda başladı bunlar ne zaman istemeye gelelim ne zaman çokkk üstüme geldiler bu konuda bu kadar erken olmasını istemiyordum halbuki ama bana bişey sormadan büyükler karar vermiş geldler nişan yaptık evde. Oysaki salon istiyordum. Ayrı şehirdeyz bu arada.
Nişanda düğün tarihi konuşuldu ben odada bile değilim kendi kendilerine tarih seçiyolar o sene alcaklarmis beni güya. Zar zor ikna ettm çok erken daha ben yeni mezunum iş bulup çalışıp kendime çeyiz dizmem gerek vs. Ailemden ayrı bi şehre gidicektim hazır değildim korkuyodum ve daha birbirimizi yeterince tanıdığımızı düşünmüyordum.
Feçen ay nişanlım yanıma istanbula geldi bana düğün tarihi ver diyip kabga çıkardı bende durumu izah ettim. Bana düğün tarihi uzayacaksa bende kendime dost tutaym gibi bi cümle kurdu. Şok oldum o an ondan çok soğudum ve kendimi çok kötü hissettimm.. küs bir şekilde gitti ve 15gündür ne arıyor ne soruyor.. nişanı atmak istiyorum o söz çok ağrıma gitti
Kesinlikle katılıyorum tavizin sonunun gelmeyeceğine. Adam açık açık seks benim için her şey, karı bulmuşum o zaman yumulmalıyım kafasında. Çok üzülüyorum böyle gencecik insanlar üzerindeki evlenme baskısına ya. Konu sahibi kurban olayım korkma nişanı atmaktan. İnan ki bu adamla bir gün huzurun olmaz.Bunun devamı
-Her istediğimde sevişmeyeceksek dost tutarım
-Hamileyken olmayacaksa dost tutarım
-Çabuk iyileş yoksa dost tutarım vb...
Ayrıca bu zamana kadar acele edilen düğünlerin altından mutlaka bir şey çıktı. Muhtemelen ailenin ortaya çıkmasını istemediği bir şey var veya damat adayının abazalığı başına vurmuş.
Tavsiyem bu hödükle kesinlikle evlenme. Sebep olarak sırf bu lafı bile yeter. Ailene hatta ailesine söyle.
Kesinlikle iki aileye de söylemelisin yol yakınken. Beklersen bu adam illa seni almak için her yolu dener, son raddede de sana iftira atmaya çirkinleşmeye bile kalkar o zaman inandıramazsın kimseyi onun bu lafı ettiğine. Zaman aleyhine işliyor. Genel olarak nasıl bir ilişki var aranızda? Sevgi, ilgi ve cinsellik durumunuz? (İlla seks değil yani genel olarak cinsel çekim, arzu vs)Henüz söylemedim
Hatırla gönülle aileler ne derle evlilik olmaz. Nişan dönemi sizin kendinizi bulutların üzerinde hissetmeniz gereken dönem, eğer böyle stres sıkıntı yapmaya başladıysanız ve erkek kişisi size böyle ahlaksızca söylemler ediyorsa, bir saniye beklemeyin.Biz uzaktan akrabayız nişanlımla ben 20 o 26 yaşında. Birbirimizi geçen sene gördük ilk defa bir düğünde konuştuk falan derken sevgili olduk.
4. Ayımızda başladı bunlar ne zaman istemeye gelelim ne zaman çokkk üstüme geldiler bu konuda bu kadar erken olmasını istemiyordum halbuki ama bana bişey sormadan büyükler karar vermiş geldler nişan yaptık evde. Oysaki salon istiyordum. Ayrı şehirdeyz bu arada.
Nişanda düğün tarihi konuşuldu ben odada bile değilim kendi kendilerine tarih seçiyolar o sene alcaklarmis beni güya. Zar zor ikna ettm çok erken daha ben yeni mezunum iş bulup çalışıp kendime çeyiz dizmem gerek vs. Ailemden ayrı bi şehre gidicektim hazır değildim korkuyodum ve daha birbirimizi yeterince tanıdığımızı düşünmüyordum.
Feçen ay nişanlım yanıma istanbula geldi bana düğün tarihi ver diyip kabga çıkardı bende durumu izah ettim. Bana düğün tarihi uzayacaksa bende kendime dost tutaym gibi bi cümle kurdu. Şok oldum o an ondan çok soğudum ve kendimi çok kötü hissettimm.. küs bir şekilde gitti ve 15gündür ne arıyor ne soruyor.. nişanı atmak istiyorum o söz çok ağrıma gitti
Haklısınız öyle yapıcam kararım kesinKesinlikle katılıyorum tavizin sonunun gelmeyeceğine. Adam açık açık seks benim için her şey, karı bulmuşum o zaman yumulmalıyım kafasında. Çok üzülüyorum böyle gencecik insanlar üzerindeki evlenme baskısına ya. Konu sahibi kurban olayım korkma nişanı atmaktan. İnan ki bu adamla bir gün huzurun olmaz.
Kesinlikle yapmalısın. Maksimum bir ay zor bir süreç geçireceğine ve sonra olaya uzaktan bakabildiğinde bu adamı hayatında kara bir leke olarak geride bırakabilmiş olduğuna hayret edip kendinle gurur duyacağına garanti veriyorum. Hiç bir şeycik olmaz. Dünyadaki mutsuzluğun en büyük sebebi öğrenilmiş çaresizlik. Ama burada yüzlerce insan sana çare sunuyor. Zaten öyle şaşaalı bir nişan da olmamış sadece yakınların gelmiş. Onlara da durumu açıklarsın, inan daha da çabuk unutulur.Haklısınız öyle yapıcam kararım kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?