Nişanı atmak istiyorum :(

Kesinlikle ayrıl bu hödükten. Cinsellik için evleniyor seni sevdiği için değil. Sevse bu şekilde zorlayıp kavga çılarıp bir de üstüne bu lafı söylemezdi. Aklı şeyinde. Elinin altında kadın olacak onun zihniyeti bu. Ha sen ha başkası. Kadın olsun da.
Ayrıl kaç kırtar kendini. Ailene çek resti. Eninde sonunda seni affederler.
Eğer evlenirsen bu adamdan bir cacık olmaz mutsuz olursun ve işte o zaman ayrılmak çok zor olur. Hayatını mı yakacaksın. Gelmeselerdi hemen. Büyüklerde de suç var. Zaman her şeyin ilacı. Su akar yolunu bulur. Daha 20 yaşındaymışsın. Daha neler neler çıkar karşına seni gerçekten seven değer veren kıymetini bilen, senin de evlenmeye can atarak istediğin biriyle evlen. Daha yolun başındasın. Başını yakma.

Ailem onlar akrabamız yüzlerine nasıl bakıcaz diyor. Ben bu yüzden mutsuz bi evlilik mi yapayım
Aynı durum benim başıma da geldi valla yüzlerine bakılamayacak bi durum yok tatlım anlaşamıyorsun sonunu iyi görmüyorsun . Yol ver gitsin . İnsanlar bir gün konuşur iki gün konuşur boşver

Haklısınız galiba

Akraba kızlarından daha mı degerliymis? İleride boşanmak daha zor. Nişan cabuk unutulur. O iğrenç lafı yutmayin sakın. Belki hayatında biri vardır bile. Bu acele hiç hoşuma gitmedi. Hele size sorulmadan kararlar verilmesi çok kötü.

Seksi bedavaya getirmek için evlenecek. Aman diyim bu tiplerin bitmek bilmeyen sadist fantezileri olur dikkat. At gitsin gebeşe bak.

Kesinlikle katılıyorum tavizin sonunun gelmeyeceğine. Adam açık açık seks benim için her şey, karı bulmuşum o zaman yumulmalıyım kafasında. Çok üzülüyorum böyle gencecik insanlar üzerindeki evlenme baskısına ya. Konu sahibi kurban olayım korkma nişanı atmaktan. İnan ki bu adamla bir gün huzurun olmaz.

Henüz söylemedim
Kesinlikle iki aileye de söylemelisin yol yakınken. Beklersen bu adam illa seni almak için her yolu dener, son raddede de sana iftira atmaya çirkinleşmeye bile kalkar o zaman inandıramazsın kimseyi onun bu lafı ettiğine. Zaman aleyhine işliyor. Genel olarak nasıl bir ilişki var aranızda? Sevgi, ilgi ve cinsellik durumunuz? (İlla seks değil yani genel olarak cinsel çekim, arzu vs)

Bu yaşlarda aceleyle yanlış kararlar verilebiliyor... hiç düşünmeden nişanı atın derim yaşınız çok genç...

Hatırla gönülle aileler ne derle evlilik olmaz. Nişan dönemi sizin kendinizi bulutların üzerinde hissetmeniz gereken dönem, eğer böyle stres sıkıntı yapmaya başladıysanız ve erkek kişisi size böyle ahlaksızca söylemler ediyorsa, bir saniye beklemeyin.
Elalem ne der diye yakmayın tüm ömrünüzü....

Haklısınız öyle yapıcam kararım kesin

Haklısınız öyle yapıcam kararım kesin
Kesinlikle yapmalısın. Maksimum bir ay zor bir süreç geçireceğine ve sonra olaya uzaktan bakabildiğinde bu adamı hayatında kara bir leke olarak geride bırakabilmiş olduğuna hayret edip kendinle gurur duyacağına garanti veriyorum. Hiç bir şeycik olmaz. Dünyadaki mutsuzluğun en büyük sebebi öğrenilmiş çaresizlik. Ama burada yüzlerce insan sana çare sunuyor. Zaten öyle şaşaalı bir nişan da olmamış sadece yakınların gelmiş. Onlara da durumu açıklarsın, inan daha da çabuk unutulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…